- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Mayisgelini
-
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim.dahiliye doktorunun dedigine göre araştırılıyormuş.askerlik ve polislik alımlarında buna dikkat ediyorlarmışMerhaba,
Evet hiçbi insan antidepresan kullanmak istemez zaten de bazen işin içinden çıkamadığımız zamanlar olur. İnsanın bazen kendi yapabileceği şeyler sınırlıdır.. o gibi durumlarda o bataklıktan çıkmamızı sağlayan şeydir gerekli durumlarda ilaç. Evet belli süre sersemletme durumu oluyor etken maddesi tabanlı. Ama her ilaçta aynı etkiler oluşuyor diyemeyiz tabi..
Tedavi edilmemiş sorun sersemlikten daha beter bence. Ayrıca, memuriyete etki ediyor demiş doktor. Orayı anlayamadım. Yetkili kişiler memur adayı hangi antidepresanı kullanmış diye mi bakıyorlar kayıtlardan ?
İçmeli miyim.bir ara cipralex kulkanmıştm.kendi kendime bıraktım ünideli ev arkadasımı dövdüm resmen hiç yapmıcagım bişeydi.aklıma geldikçe hala utanıyorum..devam edincede mesela biri bişey söylese alık alık bakıyorum.yerinde konuşamıyorum.biri laf soksa tepkisiz kalıyorum.İlacı almazsanız zaten ne memur ne polis olabilirsiniz.
Pskoloji düzelmezse hiçbirşey olmuyor malesef.
Ayrıca reçetesiz alınıyor.
Böylelikle içiniz rahat olur.
Ben lustral kullanıyorum hiç öyle alık yapmıyor.İçmeli miyim.bir ara cipralex kulkanmıştm.kendi kendime bıraktım ünideli ev arkadasımı dövdüm resmen hiç yapmıcagım bişeydi.aklıma geldikçe hala utanıyorum..devam edincede mesela biri bişey söylese alık alık bakıyorum.yerinde konuşamıyorum.biri laf soksa tepkisiz kalıyorum.
Lustrali annemde kullanıyor.prozactan hafifse bende lustral alayim o zaman yaBen lustral kullanıyorum hiç öyle alık yapmıyor.
Bu tip ilaçlar malesef kişiye göre değişiyor,deneme yanılma yöntemi ile en uygunu bulunabiliyor.
Prozac beni mahvetmişti oyüzden bıraktım.
İçesim geldi bu yorumdan sonra.bende mutlu olmak istiyorum.aşırı memnuniyetsizimProzac hayatımın ilacı, mutluluk hapı benim için. 10 sene kadar önce 3 yıl doktor kontrolünde kullandım aynı şekilde doktor kontrolünde bıraktım. Bana uyuşukluk, uyku hali falan yapmadı, aksine oldukça enerjiktim kullandığım dönemde.
İçesim geldi bu yorumdan sonra.bende mutlu olmak istiyorum.aşırı memnuniyetsizim
Haklısınız teşekkür ederiöDoktor kontrolünde olduğu sürece kullanmakta bir sakınca yok bence. Ama vajinismus falan demişsin, libidoyu ilk başta biraz düşürüyor, alışınca normale dönüyor.
Memuriyet konusunda bilgim yok ama polis ya da asker olmak için bi psikiyatrik muayeneden geçiyorsunuz zaten. Şu an psikolojiniz bozuksa ilaç kullanmazsanız da bu meslekleri yapamazsınız.
Bana hiç yaramamıştı.Merhaba arkadaşlar
Aranızda prozac kullanan var mı.yakın zamanda hem vajinusmus hemde evliliğimden kaynaklı pskolga gittim.öfke kontrolünde zorlanıyorum.herşeyi aşırı abartıyorum.istemsiz yapıyorum.sanki bi dış ses var hep kötüyü bana söylüyor beni dolduruyor gibi geliyordu.birde baskalarının hareketlerine takılır olmustum.en cokta ailemin.mesela annem niye eşime bunu dedi.babam niye eşime söyle yapmadı.hep bi kontrolcülük olayına girdim.sonra dahiliyeye gittim doktor ben olsam almazdım yada reçetesiz alırdım.memuriyeti etkiliyor dedi.bu sebepten almadım.kararsız kaldım.sizce almalı mıyım.Kpss ye hazırlanıyorum.beni sersemletmesinden korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?