prozac

Canım bana kilo verdirdi sakın bunu iyi anlamayın lokmayı çiğneyemiyordum bile ve o zaman üniversitedeydim dersteyken uyuya kalıyordum. Hiç başlamamak gerekir bir psikolojik rahatsızlık var ise doğal ortamınızda çözmeye çalışın ben öyle yaptım.

Benim daha cok sinirlerimi bozdu prozac. Kabuslar gordum gece ter icinde uyandim falan...sonra hemsire bi tanidigim sakin kullanma bu ilac agir hastalar icin dedi

ben kullanıyorum gündüz beni zorlıycak durumlarda bırakmadı devam ediyorum vede bitkisel bana iyi geldi ama bilemedimarkadaşlarda farklı düşüncelerde .. Herkste farklı etkileri olabilir yani ama bana mutluluk verdi bu kesin.

prozac degil ama prozacin ayni maddesi olan 'fluoksetin' iceren, ismi depreks olan (20 mg) kullaniyorum tam 1 senedir.
En basta yemek yiyemedim(2-3 hafta), biraz uykusuzluk yapti bende, ama alisma evresi 1 aydi. Ben kesinlikle kullandigim icin cook memnunum. Ben de kaygi, biraz da panik atak vardi, bi de depresyon.
Tabi her bunyede farkli. gecmis ols

Arkadaşlar ben de yaklaşık 6 aydır falan prozac kullanıyorum aşırı uyku yapıyor size de yaptı mı?

X