PRP eksozom yaptırmayın

annanplani

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2025
3
5
1
34
Merhaba.3 ay önce istanbul Acıbadem maslakta bülent hocaya tüp bebek tedavisi için başvurdum.Hoca yerinde yoktu yerine bakan asistanına muayene oldum ve ısrarla PRP eksozom tedavisi önerdi.hiç aklımda yokken ikna oldum ve 1 hafta içinde tedaviyi oldum. Daha önce başka merkezde 5 kez tüp bebek bebek denemelerimiz olmuştu ve başarısız olduk.Bu tedavinin yumurtalıkları çalıştıracağı gençleştireceği vs söylendi.Fakat 3 aydır adetlerim düzensizleşti kanamalarım azaldı. Yumurta toplamada elde ettiğimiz embriyoların tamamı da sağlıksız çıktı.Daha önceki denemelerimde hiç olmazsa 2-3 embriyom oluşuyordu fakat bu kez 5. güne giden hiç embriyom oluşmadı. Bu bahsedilen işleme 120 bin tl verdim ve çok pişmanım.Tamamen bir algı işi olduğuna inanıyorum ve yaptırmayı düşünenler varsa tavsiye etmiyorum.Uzak durun.

Tam olarak bu işlem nasıl oluyor acaba?Çok ünlü olan hocalardan uzak durmak gerek bence.Gerçekten para tuzağı.İnşallah bir an önce çok güzel sonuçlar elde edersiniz.Verdiğimiz paralar yaşadığımız stres o kadar zor ki

alıntılamayı bilmiyorum kusura bakmayın. işlem günü sabah hastaneye yatış yapıyorsunuz sizden kan ve idrar örneği alıyorlar.mümkünse sabah ilk idrarı istiyorlar.aldıkları örnekte proteinleri ayrıştırıp aynı yumurta toplama gibi anestezi altında yumurtalıklarınıza bu proteinleri veriyorlar. aynı gün hastaneden ayrılıyorsunuz.prp belki denenebilir ama eksozom bence kesinlikle para tuzağı ve uzak durulması gereken bi iş.

Çok üzücü bir durum olmuş çok geçmiş olsun, Allah bildikleri gibi yapsın hepsini..

Merhaba ben de faydasini gormedim. Ayni sekilde ilk seansta daha once adini bile duymadigim bu islemler onerildi.. bana ayrica kok hucre de onerildi. Ama ben istemedim biraz korktum. cok buyuk umutlarla gitmistim bilent tirasa ama hayal kirikligi oldu biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…