Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Prp Tedavisine Başladım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

denizumudum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
517
263
53
35
Saçlarım dökülüyor ve seyreldi geçen hafta Mehmet Akgün önerisiyle prp tedavisine başladım sonuçları sizlerede bildireceğim

Saçlarım dökülüyor ve seyreldi geçen hafta Mehmet Akgün önerisiyle prp tedavisine başladım sonuçları sizlerede bildireceğim
Bekliyorum Canım aynı sorun bende de var birde hiç kan tahlili yaptırdın mı?ve prp ne kadar fiyat olarak

Bekliyorum Canım aynı sorun bende de var birde hiç kan tahlili yaptırdın mı?ve prp ne kadar fiyat olarak

Bekliyorum Canım aynı sorun bende de var bir de hiç kan tahlili yaptırdın mı?ve prp ne kadar fiyat olarak
Önceden Cildiyeye gittim sonuçlarımda birşey çıkmadı verilen ilaçlarla da hiçbir ilerleme olmadı fiyat bilgilendirmesi yapmam yanlış olur kaliteli orta kaliteli ürünler var.Doktorumla görüşürseniz iyi olabilir bu arada şuan saç dökülmem tamamen durdu. 2. seans tan sonra gelişmelerden tekrar bilgilendiririm

Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda bende yaptırırım tekrardan saçların çıktı mı

Siz nerede ve kaça yaptırıyorsunuz memnun kaldınız mı
Ben bir klinikte yaptırıyorum 5 seans 2000 tl. 3 seans yaptırdım bişey anlamadım. Maliyeti düşürmek için evde yapmak istiyorum. Fakat araştırıyorum ve acaba mezoterapi mi yaptırsam diye kafam karıştı

Ben bir klinikte yaptırıyorum 5 seans 2000 tl. 3 seans yaptırdım bişey anlamadım. Maliyeti düşürmek için evde yapmak istiyorum. Fakat araştırıyorum ve acaba mezoterapi mi yaptırsam diye kafam karıştı
Ben Prof.osman müftüoğlunun bir yazısını okumuştum prp ve mezoterapi için gereksiz para harca diyordu onun yerine vitamin desteğini öneriyordu

Ben Prof.osman müftüoğlunun bir yazısını okumuştum prp ve mezoterapi için gereksiz para harca diyordu onun yerine vitamin desteğini öneriyordu
Güzel bir yazı doğru söylüyor ama pek çok besin takviyesi deneyip, cildiye, dahiliye, kadın hastalıkları bölümlerine gidip çözüm bulamayınca dr un tavsiyesi ile prp ye başladım. 3 seans yaptırdım devam edip etmemekte kararsız kaldım. Maliyeti düşürmek için prp kiti ve santrifüj cihazı alıp evde denemeyi bile düşündüm. Hayattaki imtihanım saçlarım oldu malesef

Geçmiş olsun rabbim şifa versin Benimde öyle oldu malesef

Merhaba;

Bende şu anda saçlarım için bir tedavi uygulayacağım. Bunun için Saç PRP ve Saç Mezoterapisi için araştırma yapıyorum. Araştırmaların sonucunda edindiğim bilgileri sizlerlede paylaşmak isterim:

PRP tedavisinde kişinin kendi kanından elde edilen plazma, ince iğneler yardımıyla saçlı deriye enjekte ediliyormuş. Bu enjekte sonrasında da hasarlı dokuda iyileşme meydana geldiği belirtiliyor.

Mezoterapi tedavisinde ise; tedavi amacına yönelik hazırlanmış hazır enzimler varmış. Yine özel iğneler yardımıyla saç tedavii uygulanıyormuş.

Araştırmalarımda PRP ve mezoterapi uygulamalarının çok benzer olduğunu gördüm. Sadece PRP tedavisinde kişinin kendi kanı aracılığıyla işlem yapılması daha güvenilir geldi. Mezoterapide ise kullanılan ürüne göre bitkisel ya da sentetik ürünler dokuya enjekte ediliyormuş.

Marka ve Doktor araştırması için birkaç klinik ile görüştüm. PRP ve Mezoterapi tedabilerinin kombineli sunulduğunu ortalama 8 haftalık bir protokol önerdiklerini gördüm.

Yanlış öğrendiğim ya da araştırmam gereken eksik gördüğünüz konulan varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Hem şahsım için önemli hemde bu yazıları görecek insanlara araştırmalarımız, tecrübemiz fayda sağlasın

Cildine prp yaptiran arkadaslar yada yaptirmayi dusunenler o aciya uc sean yaptirdim ve husran bir gram bile ise yaramadi hadi bana yaramadi desem baska arkadaslarimda gic memnun olmayanlar yazanlar var bence sakin yaptirmayin derim buradan olumlu yorumlari okudum ona da guvendim ama kesinlikle hepsi reklam sakin uzak durun derim

Kesinlikle canım tamamen kandırmaca içeriden müdahale olmadıktan sonra gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…