Prp tüp bebek

beste0606

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
71
8
16
39
Merhabalar yumurta rezervi düşüklüğünden dolayı doktor prp dedi . Bu işlemden sonra tüp bebek tedavisine başlanılıyor mu ? Daha önce yaptıran var mı acaba ? Aklım karıştı ne yapacağımı bilemiyorum (

merhabalar.umarım tedaviniz güzel ilerler.bende tüp bebek tedavisine başlayacağım adet olmayı bekliyorum.prp yi yaptıran çok yakın bir tanıdığım var,faydasını gördüler.hiç yumurtaları yoktu sanırım şuan prp den sonra bir kaç defa yumurta toplattılar.

Msjınız ilaç gibi geldi benimde yumurta yok denecek kadar az . Hatta ilk tedavi sürecim yarım kaldı yumurta gelişmediği için . Başka doktora gittiğimde prp dedi . Çok işe yaramadığını söyleyenler var. Bu yüzden ne yapacağımı bilemiyorum. Sizinde tedavi süreciniz güzel bir şekilde geçer iniallah :))

benim doktorum prp icin demiştiki zaten faydasini görürmuyüz bilmem ginede yapalım para tuzagı ben bidaha yaptırirsam prp yapmm gerci suan fiyati galiba 7000 bin olmus ben zamaninda 3000 vermistim

benim doktorum prp icin demiştiki zaten faydasini görürmuyüz bilmem ginede yapalım para tuzagı ben bidaha yaptırirsam prp yapmm gerci suan fiyati galiba 7000 bin olmus ben zamaninda 3000 vermistim
8 bin denildi. Bir tüp bebek tedavisi yarım kaldığı için iyileştirmek adına ben öneririm dedi doktorum . Ama parası için mi söyledi bilemiyorum . Siz nerde yaptırmıştınız . ?

Benim 2 yıl önce amh 0.89 du ve 8 yumurta toplanmıştı 1 tane 5 güne gitmişti. Bu yıl amh 0.56 ya düştü prp yaptırdım. Prp den sonra amh düşmesine rağmen yine 8 yumurta toplandı 1 tanesi 5. Gün 1 taneside 6. Gün oluştu ben faydasını gördüğümü düşünüyorum. Birde alerjiniz yoksa sabah akşam bal polen propolis ve arı sütü karışımından yiyin eşinizle beraber onunda faydası var

Çok teşekkür ederim . 5li karışım var apitürk diye markanın . Ondan aldım tüketmeye başladım . İniallah güzel sonuçlar alırız .

Prp icin Ne kadar ucret odediniz canim? Bana izmirde fatih shendag 40 bin tl ucret gerektiyini soyledi

Kasım ayıydı sanırım 13520 ödedik. Ocakta zam gelmişti ama 40 bin de deildir heralde çok yüksek söylemişler
Kok hucre ve prp ayni anda yapilacak galiba belki o yuzden boyle bi fiyat soylemiwlerdir.Artik bi umudun kalmadi.25 yawim var 0.24 amhla donorla cocuk sahibi ola bileceyimi soylediler

Kok hucre ve prp ayni anda yapilacak galiba belki o yuzden boyle bi fiyat soylemiwlerdir.Artik bi umudun kalmadi.25 yawim var 0.24 amhla donorla cocuk sahibi ola bileceyimi soylediler
Bunu söyleyerek bizleri daha çok strese sokmaktan başka bişey yapmıyolar. 1 tane bi yumurtan varsa herşeyin olması mümkün 0.01 le doğal hamile kalanlar var Rabbim nasip ettikten sonra herşey olur. Başka doktora görünün bence. 1 tane olsun bizim olsun. Kalitesi için takviyelerde bulunun

Ben yurtdıwında yawıyorum canım hazıranda turkıyeye gelıcem orda tedavıye bawlamak ıstıyorum.1 tüpüm var oda neredeyse kapalı o yuzden dogal yolla hamıle kalmam ımkansız

Ben yurtdıwında yawıyorum canım hazıranda turkıyeye gelıcem orda tedavıye bawlamak ıstıyorum.1 tüpüm var oda neredeyse kapalı o yuzden dogal yolla hamıle kalmam ımkansız
Doğal yolla olmaya bilir ama tüp bebekle çokta mümkün donör için çok farklı aşamalara gelmeniz lazım o yüzden içinizi ferah tutun. Bu işi hakkıyla yapan çok doktor var başta bülent tıraş daha somra bahçeci bunlara güvenin herşey güzel olur siz inanın

İzmir fatih şendağ için randevu aldım hazıran ayına.Nasıl bı doktor acaba?

İzmir fatih şendağ için randevu aldım hazıran ayına.Nasıl bı doktor acaba?
İnanın hiç bilmiyorum ismini sizden duydum. Sadece en başta da dedğiniz gibi negatif olacak konuşmalar yapan doktorlardn uzak durun. İnanın bunu yaşamış biri olarak söylüyorum ilk denememde böyle bi doktorla başladım. Bu süreç zaten stresli ve böyle doktorlar yüzünden hem stres hemde ümitsiz yol başlıyosun ve bu herşeye yansıyor. Doktorunuz size güven veriyosa devam edin

Kesinlikle katılıyorum doktorun tavrı tutumu her seyi cok kolaylastirdigi gibi zorlaştıran da biliyor. Benim gittiklerim arasında ankarada göğşen mehmet onalani kesinlikle tavsiye ederim. Gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz,

Canım prp ve kok hucre tedavısı 1 gündemi yapılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…