merhabalar.umarım tedaviniz güzel ilerler.bende tüp bebek tedavisine başlayacağım adet olmayı bekliyorum.prp yi yaptıran çok yakın bir tanıdığım var,faydasını gördüler.hiç yumurtaları yoktu sanırım şuan prp den sonra bir kaç defa yumurta toplattılar.Merhabalar yumurta rezervi düşüklüğünden dolayı doktor prp dedi . Bu işlemden sonra tüp bebek tedavisine başlanılıyor mu ? Daha önce yaptıran var mı acaba ? Aklım karıştı ne yapacağımı bilemiyorum(
8 bin denildi. Bir tüp bebek tedavisi yarım kaldığı için iyileştirmek adına ben öneririm dedi doktorum . Ama parası için mi söyledi bilemiyorum . Siz nerde yaptırmıştınız . ?benim doktorum prp icin demiştiki zaten faydasini görürmuyüz bilmem ginede yapalım para tuzagı ben bidaha yaptırirsam prp yapmm gerci suan fiyati galiba 7000 bin olmus ben zamaninda 3000 vermistim
Ben trabzon medicalparkta yaptirmıştim8 bin denildi. Bir tüp bebek tedavisi yarım kaldığı için iyileştirmek adına ben öneririm dedi doktorum . Ama parası için mi söyledi bilemiyorum . Siz nerde yaptırmıştınız . ?
Benim 2 yıl önce amh 0.89 du ve 8 yumurta toplanmıştı 1 tane 5 güne gitmişti. Bu yıl amh 0.56 ya düştü prp yaptırdım. Prp den sonra amh düşmesine rağmen yine 8 yumurta toplandı 1 tanesi 5. Gün 1 taneside 6. Gün oluştu ben faydasını gördüğümü düşünüyorum. Birde alerjiniz yoksa sabah akşam bal polen propolis ve arı sütü karışımından yiyin eşinizle beraber onunda faydası varMerhabalar yumurta rezervi düşüklüğünden dolayı doktor prp dedi . Bu işlemden sonra tüp bebek tedavisine başlanılıyor mu ? Daha önce yaptıran var mı acaba ? Aklım karıştı ne yapacağımı bilemiyorum(
Çok teşekkür ederim . 5li karışım var apitürk diye markanın . Ondan aldım tüketmeye başladım . İniallah güzel sonuçlar alırız .Benim 2 yıl önce amh 0.89 du ve 8 yumurta toplanmıştı 1 tane 5 güne gitmişti. Bu yıl amh 0.56 ya düştü prp yaptırdım. Prp den sonra amh düşmesine rağmen yine 8 yumurta toplandı 1 tanesi 5. Gün 1 taneside 6. Gün oluştu ben faydasını gördüğümü düşünüyorum. Birde alerjiniz yoksa sabah akşam bal polen propolis ve arı sütü karışımından yiyin eşinizle beraber onunda faydası var
Prp icin Ne kadar ucret odediniz canim? Bana izmirde fatih shendag 40 bin tl ucret gerektiyini soylediBenim 2 yıl önce amh 0.89 du ve 8 yumurta toplanmıştı 1 tane 5 güne gitmişti. Bu yıl amh 0.56 ya düştü prp yaptırdım. Prp den sonra amh düşmesine rağmen yine 8 yumurta toplandı 1 tanesi 5. Gün 1 taneside 6. Gün oluştu ben faydasını gördüğümü düşünüyorum. Birde alerjiniz yoksa sabah akşam bal polen propolis ve arı sütü karışımından yiyin eşinizle beraber onunda faydası var
Kasım ayıydı sanırım 13520 ödedik. Ocakta zam gelmişti ama 40 bin de deildir heralde çok yüksek söylemişlerPrp icin Ne kadar ucret odediniz canim? Bana izmirde fatih shendag 40 bin tl ucret gerektiyini soyledi
Kok hucre ve prp ayni anda yapilacak galiba belki o yuzden boyle bi fiyat soylemiwlerdir.Artik bi umudun kalmadi.25 yawim var 0.24 amhla donorla cocuk sahibi ola bileceyimi soyledilerKasım ayıydı sanırım 13520 ödedik. Ocakta zam gelmişti ama 40 bin de deildir heralde çok yüksek söylemişler
Bunu söyleyerek bizleri daha çok strese sokmaktan başka bişey yapmıyolar. 1 tane bi yumurtan varsa herşeyin olması mümkün 0.01 le doğal hamile kalanlar var Rabbim nasip ettikten sonra herşey olur. Başka doktora görünün bence. 1 tane olsun bizim olsun. Kalitesi için takviyelerde bulununKok hucre ve prp ayni anda yapilacak galiba belki o yuzden boyle bi fiyat soylemiwlerdir.Artik bi umudun kalmadi.25 yawim var 0.24 amhla donorla cocuk sahibi ola bileceyimi soylediler
Ben yurtdıwında yawıyorum canım hazıranda turkıyeye gelıcem orda tedavıye bawlamak ıstıyorum.1 tüpüm var oda neredeyse kapalı o yuzden dogal yolla hamıle kalmam ımkansızBunu söyleyerek bizleri daha çok strese sokmaktan başka bişey yapmıyolar. 1 tane bi yumurtan varsa herşeyin olması mümkün 0.01 le doğal hamile kalanlar var Rabbim nasip ettikten sonra herşey olur. Başka doktora görünün bence. 1 tane olsun bizim olsun. Kalitesi için takviyelerde bulunun
Doğal yolla olmaya bilir ama tüp bebekle çokta mümkün donör için çok farklı aşamalara gelmeniz lazım o yüzden içinizi ferah tutun. Bu işi hakkıyla yapan çok doktor var başta bülent tıraş daha somra bahçeci bunlara güvenin herşey güzel olur siz inanınBen yurtdıwında yawıyorum canım hazıranda turkıyeye gelıcem orda tedavıye bawlamak ıstıyorum.1 tüpüm var oda neredeyse kapalı o yuzden dogal yolla hamıle kalmam ımkansız
İzmir fatih şendağ için randevu aldım hazıran ayına.Nasıl bı doktor acaba?Doğal yolla olmaya bilir ama tüp bebekle çokta mümkün donör için çok farklı aşamalara gelmeniz lazım o yüzden içinizi ferah tutun. Bu işi hakkıyla yapan çok doktor var başta bülent tıraş daha somra bahçeci bunlara güvenin herşey güzel olur siz inanın
İnanın hiç bilmiyorum ismini sizden duydum. Sadece en başta da dedğiniz gibi negatif olacak konuşmalar yapan doktorlardn uzak durun. İnanın bunu yaşamış biri olarak söylüyorum ilk denememde böyle bi doktorla başladım. Bu süreç zaten stresli ve böyle doktorlar yüzünden hem stres hemde ümitsiz yol başlıyosun ve bu herşeye yansıyor. Doktorunuz size güven veriyosa devam edinİzmir fatih şendağ için randevu aldım hazıran ayına.Nasıl bı doktor acaba?
Canım prp ve kok hucre tedavısı 1 gündemi yapılıyor?İnanın hiç bilmiyorum ismini sizden duydum. Sadece en başta da dedğiniz gibi negatif olacak konuşmalar yapan doktorlardn uzak durun. İnanın bunu yaşamış biri olarak söylüyorum ilk denememde böyle bi doktorla başladım. Bu süreç zaten stresli ve böyle doktorlar yüzünden hem stres hemde ümitsiz yol başlıyosun ve bu herşeye yansıyor. Doktorunuz size güven veriyosa devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?