Prp Yöntemi ile cilt gençleştirme yöntemi

asliismail

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
2
0
Göz çevremde ki kırışıklıklardan ciddi derece şikayetçiydim bunun için bir çok araştırma yaptım fakat botox yaptırmak istemiyordum çünkü mimiklerimin bozulacağından çok korkuyordum. İyice araştırma yaptıktan sonra Prp yöntemini keşfettim araştırdım bir çok klinikle görüştüm.

Ünlüler arasında da en yaygın olan işlemiş. Kendi kanınızdan alınan çok değil korkmayın :) 10cc'lik gibi bir miktar. Bunu Santrifüj diye bir cihaza yerleştirip kanınızı ayrıştırıyor ve şikayetçi olduğunuz yerlere enjekte ediliyor. Kafama çok yattı ve bana en samimi içten gelen kliniğe gitmeye karar verdim. Prp , 3 haftada 1 kez uygulanan bir işlem ve acısız.

Seanslarımıza devam ediyoruz çok memnunum. mutlaka sizlerde bıçak altına yatmadan veya ekstra bir şey yüzüne enjekte edilmesini istemiyorsanız Prp cilt yenileme yöntemi tam sizlere uygun. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çokkk mantıklı. Az önce bir konuya denk geldim 2013 de acilmiş. Dermaroller i dac derisine uygulayıp kan plazmasını (bahsettigin yontem ile elde edilen sarimsı sivi) sac derisine surun diyordu.

Okuyunca bu niçin yüz icin de olmasın dedim hatta yorum da yaptım. Meger uygulaniyormuş zaten :))

Lütfen gelişmeleri surekli paylaş takipte olacagım :)
Ben de dermaroller den sonra uygulayabilirim :KK66:

Arkadaslar bu uygulamada yaş sınırı var mi yoksa herkes yaptirabilir mi bilgisi olan varsa cevap lütfen birde maliyeti nedir

Ben 2,5 yıl önce yaptırdım prp.Memnun kaldım.Cilt kalitem arttı gençleşti cildim.Fakat uzun süren ve zor bir işlem.Tek eksisi bu..Bir de benim işlemdemçn sonra cildim haldır haldır yandı,su değdiremedim..1 hafta içinde geçti o yanma..Ozon sürdüm ben..Doktor tavsiye etmişti.Tekrar yaptırmak isterim ama işlemin zorluğundan dolayı gidemiyorum.Bana rollerle yapmıştı iğneyle değil,düşünün buna rağmen acıyor ya:KK43:

işin en zor kısmı kan aldırmak. farklı bir iğne ile alıyor ve ateş gibi yanıyor :KK43: roller ile yaptığında bana etki etmemişti hiç soyulma olmadı bende devam ettirmedim aslında çok iyi bir uygulama ama iğneli olunca etkili oluyor. Onada can dayaırsa.

Cildimde yoğun biçimde yaşlanma belirtileri ve sarkmalar var. Ameliyat beni oldukça korkutuyor. Ameliyatsız tedavilerden herhangi birini yaptıranlar paylaşabilir mi? Cilt yenileme konusunda en etkili yöntem hangisidir, bana yardımcı olabilir misiniz? Bir süredir araştırıyorum, ancak net bilgiye ulaşamadım. Lazer mi, ütüleme mi, Prp mi karar veremiyorum...

ben prp yaptırdım memnunum. bildiğim kadarıla lazer izler için. ütülemeyi ilk defa duyuyorum. göz altı morlukları hariç iyi geliyo prp

X