Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ben önümüzdeki günlerde Bülent Tiraş da prp tedavisi göreceğim bunu uygulayan olumlu sonuç alan var mı? Doktor bana erken menopoz teşhisi koymuştu işe yarar mı acaba Bilgisi olan var mı ??
Merhabalar ben önümüzdeki günlerde Bülent Tiraş da prp tedavisi göreceğim bunu uygulayan olumlu sonuç alan var mı? Doktor bana erken menopoz teşhisi koymuştu işe yarar mı acaba Bilgisi olan var mı ??
Merhaba siyah62,
Tedavi sonucunu merakla takip ediyorum, umarım herşey gönlünce olmuştur, sonuç nedir acaba bizlerle paylaşabilir misin?
Benim durumum pek umutlu değil, 6 tüp bebek denemesi, tek embriyo oluşumu ve düşükle sonuçlanan feci bir tecrübem var. Amh 0.01. Ümitsiz vakayım yani ve prpden başka şansım yok gibi ama çok da inanmıyorum. Tek umudum sizlerden Prp ile ilgili duyacağım güzel cümleler.