Eki Görüntüle 1384554
Eki Görüntüle 1384555
Koton marka,asimetrik kesim bluz S-M beden 10tl
Etek XS beden,5 TL
Eki Görüntüle 1395786 Eki Görüntüle 1395788 Eki Görüntüle 1395789
M olarak alınıp S beden olana kadar kullanılan kıyafetlerim varO yüzden lütfen yanlış anlamayın. Şu anda 23 yaşındayım ama 18-19 yaşındayken M beden kullanıyordum. 44-45-46 kilolar arasında gidip geliyordum çünkü.
5TL
Şapka 5TL
Eki Görüntüle 1395818 Eki Görüntüle 1395819 Eki Görüntüle 1395820 Eki Görüntüle 1395827
Yazlık tunik S beden 15TL
Beyaz yazlık şapka 5TL
Bej yazlık şapka 5TL
Daha hala koyacaklarım var ama kırış kırışlar ve yıkamam gerek. Fikriniz olsun diye koyayım sizi bekletmeyeyim dedim. Ama son karar bu tüm ürünlerin yıkanıp ütülenip fotoğraflandıktan sonra verelim :) Hepinizi öpüyorum :)
Tatlım sen begendiysen al sira senin sen vazgecersen alırım yenilerek ben de bakacağım zaten :)Tamm al sen cnm ben yeni urunler eklenince Alcaktim sen al benim yerimede giy :) :) :)
Tamam canım. Yaptığın listeyi not alıyorum ama XS etek satıldı.Ben de gecelige ek olarak bunları istiyorum ancak yeşil sweat i benden önce soran arkadaş almazsa..
Tamam canım. Yaptığın listeyi not alıyorum ama XS etek satıldı.
Bej olan benim kafama biraz büyük geliyorduBen belirtmeyi unutmusum zaten eteği istemiyordum :)
Bir de sapkalardan açık renk olanı bir tane istiyorum ama bana olur mu kafam büyük benim :))
Tamam :) Şapkalardan açık olan,diğerini iptal ediyorum.Ben belirtmeyi unutmusum zaten eteği istemiyordum :)
Bir de sapkalardan açık renk olanı bir tane istiyorum ama bana olur mu kafam büyük benim :))
Son eklediğiniz yazlık tunikBej olan benim kafama biraz büyük geliyorduBu konuda pek bir fikrim yok :) Yeniler de gelecek. Fırsat bulayım akşama kadar yüklemeye çalışcam.
Gecmis olsunKızlar bu hafta benim için çok yorucu geçti. Eşimin anneannesi bizdeydi,bir de birkaç akraba. Koşturup durdum. Bugün pek iyi hissetmiyorum. Kalan kıyafetlerin çıkarılması fotoğraflanması gerek,pek halim yok. Yarın ya da salı günü tamamlarım bu işlemleri. Sizi beklettiğim için affedersiniz ama iyi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?