PS4,Koşu Bandı ve S beden kıyafetler

Yazlık tunik S beden 15TL
Beyaz yazlık şapka 5TL
Bej yazlık şapka 5TL

Daha hala koyacaklarım var ama kırış kırışlar ve yıkamam gerek. Fikriniz olsun diye koyayım sizi bekletmeyeyim dedim. Ama son karar bu tüm ürünlerin yıkanıp ütülenip fotoğraflandıktan sonra verelim :) Hepinizi öpüyorum :)

Bej yazlık şapka 5TL

Gömlek S beden yazıyor etiketinde ancak M bedene de uymuştu-10TL

Yalnız benim üstümdeki gömlek kırmızı gömleğin aynı bedeni fakat farklı versiyonu. Onu da yazlıkların arasında bulmaya çalışırım. Yanlış fotoğrafı yükledim,affedersiniz.

Cnm yesil spor swit istiyorum ama tek bi urun icin para vermiyeyim ekliycenmi daha onu bana ayir ekleyince bidaha bakalim

Eki Görüntüle 1384554
Eki Görüntüle 1384555

Koton marka,asimetrik kesim bluz S-M beden 10tl
Etek XS beden,5 TL

Ben de gecelige ek olarak bunları istiyorum ancak yeşil sweat i benden önce soran arkadaş almazsa..

Al cnm tek bi ürün alamam zaten cnm senin baya urunun var ben zaten cok aldim urunleride cok guzel valla tertemiz ütülü yolluyo :) :)

Ben belirtmeyi unutmusum zaten eteği istemiyordum :)
Bir de sapkalardan açık renk olanı bir tane istiyorum ama bana olur mu kafam büyük benim :))
Bej olan benim kafama biraz büyük geliyordu Bu konuda pek bir fikrim yok :) Yeniler de gelecek. Fırsat bulayım akşama kadar yüklemeye çalışcam.

Bej olan benim kafama biraz büyük geliyordu Bu konuda pek bir fikrim yok :) Yeniler de gelecek. Fırsat bulayım akşama kadar yüklemeye çalışcam.
Son eklediğiniz yazlık tunik
Gri koton bluz
Yeşil eşofman üstü
Büyükse bej olan şapka
Gecelik
Benim listem simdilik boyle yenilere de bakarım

Kızlar bu hafta benim için çok yorucu geçti. Eşimin anneannesi bizdeydi,bir de birkaç akraba. Koşturup durdum. Bugün pek iyi hissetmiyorum. Kalan kıyafetlerin çıkarılması fotoğraflanması gerek,pek halim yok. Yarın ya da salı günü tamamlarım bu işlemleri. Sizi beklettiğim için affedersiniz ama iyi hissetmiyorum

Gecmis olsun

Kızlar bugün biraz daha iyiyim ve hazır ev boşken hızlıca dün yıkadığım kıyafetleri ütüledim ve fotoğraflarını çektim :) Güncelleme ve yeni eklenenleri koyuyorum şimdi.

Yürüyüş bandı 450TL. (Nakliye alıcıya aittir. Hiç bir sorunu yok,sadece eşim kullanmıyor ve yer kaplıyor diye satıyoruz.)

Bej yazlık şapka 5TL

Beyaz yazlık şapka 5TL

Koton Çizgili asimetrik kesim bluz (L beden yazıyor ama bence S beden. Bana uydu çünkü) 10TL

English Home'dan iki kişilik pike 20TL

Gömlek S beden 10TL
Ayıcık 15TL

Çanta 10TL

Bershka üst S-M beden 5TL

Pembe gecelik S beden 5TL

Üstler 5TL S beden.

Foto albüm 5TL

Bluz S-M beden 10TL

Beyaz kazak M beden yazıyor ancak S kalıbına uygun bence. Bana tam uydu.10TL

Siyah boğazlı kazak S bedene uygun 10TL

Beli açıkta bırakan üst 3TL
Yeşil üst S beden kalıbında 5TL
Şapka 5TL

Balık burcuna özel tasarlanmış üst M-l beden 15TL

Yazlık tunik S beden 15TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…