Psikiyatirlikmiyim.. nr yapmaliyim..??

06rey38

Zalımsın HAYAT..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
729
393
103
35
Bingöl
4-5 gundur hemen hemen hergun aglayasim geliyor. Bi agliyorum hungur hungur aksama midem bulaniyor. Basim agriyor. Usuyorum bazen sicak basiyor. Pisikolojik mi acaba..?

Regl yaklaşıyor olabilir mi? Gebe olabilir misiniz? Bu ara üzüldüğünüz bir şey var mı? Üşüttünüz belki de sadece? Mikrop kapmış olabilirsiniz. Yılların birikimi olabilir?

Regl yaklaşıyor olabilir mi? Gebe olabilir misiniz? Bu ara üzüldüğünüz bir şey var mı? Üşüttünüz belki de sadece? Mikrop kapmış olabilirsiniz. Yılların birikimi olabilir?
Dogum kontrol kullaniyorum ama acaba olabilir mi die supheye dustum. Yarin bi test yaparim. Baska bir sehire tasindik biraz uzuntuden olabilir mi bu kadar mide bulantisi aglama bas agrisi felan. Pisikiyatrikmiyim acaba..?

4/5 gün bunları her birey yaşayabilir. Devam ederse ancak o zaman psikoloğa gidersiniz. Stres mideyi büyük oranda etkileyen bir duygu durumudur. Özellikle mide bulantısı hazmedemediğiniz bir olay sonrası oluşabilir.?Taşınmanızdan da kaynaklı olabilir bunlar yani.

4/5 gün bunları her birey yaşayabilir. Devam ederse ancak o zaman psikoloğa gidersiniz. Stres mideyi büyük oranda etkileyen bir duygu durumudur. Özellikle mide bulantısı hazmedemediğiniz bir olay sonrası oluşabilir.?Taşınmanızdan da kaynaklı olabilir bunlar yani.
Tesekkur ederim.. 🙂

Back
X