- 2 Eylül 2013
- 463
- 127
- 53
Hanimlar merhaba 4 yillik evli 2 yasinda bir cocuk annesiyim... Bu aralar artik biseylerin beni coooook fazla yordugunun yoruldugumun tukendigimin farkina vardim...Kv kp ile ayni evde yasiyoruz...kp im dunya iyisi bir adam ancak kayinvalidem tuketti beni artik herseyi elestirir kibiri daglardan buyuk laf sokar hicbisey begenmez yaptigim yemegi yemez ha bire bahaneler yaratir surekli ben bilirim modundadir beni sevmedigi asikardir veeee o kadar tehlikeliki bunlari hep yuzeysel yapar laf soka soka sonra ben anne ne oldu niye boyle davraniyosun dedigimde hastasin sen git tedavi ol der bilmiyorum ama beni gerçekten hasta etmeye calisiyor galiba...esim dersen ise vermis kendini sadece malum muhabbette opusuruz sariliriz onun disinda iki yabanci gibiyiz...hos artik opmek sarilmak falanda etkilemiyoki beni soguduk birbirimizden...mesela gecen gun annesine para veriyo faturalar icin gaz icin vs bu zamana kadar hic problem etmedim ancak su 2 aydir ben neyim diorum fatura yatirma ozurlumuyum ne diye bana ver miyosun bu kezde kavga cikio hos ciksa ne olacakki ayni evde olunca kavga bile edilmiyo bagirip relax olayim diyosun ama oda yok.kisaca hanimlar artik sac taramak makyaj yapmak giyinmek suslenmek istemiyorum yapmiyorumda kendime olan degerimi ozguvenimi yitirdigimi hissediyorum sizce gercekten doktorlukmuyum gitsemde ne yapabilirki bana eski nesemi kim verebilirki