Dr. Belinda Maşalı için ben Almanya'dan belli aralıklarla Türkiye'ye geliyorum. Burada çok sıkıntılar çektim ve ancak bir türlü buradaki doktorlardan bir fayda elde edemedik. Bunda hem doktorlarla aramdaki dil sorunu hem de problemi tam olarak çözememiş olmaları yatıyordu sanırım. Hem ben hem de ailem için çok zor zamanlardı.
Neyse uzun araştırmalar sonucunda, bu alanda çalışan en iyi doktorlardan birisi olarak İstanbul'da Belinda hanıma ulaştık, randevu aldık. Bizi çok iyi karşıladı, ilgilendi sağ olsun. Uzun aradan sonra kendimi tam olarak ifade etme şansı buldum. Bir kaç haftalık tedavi sürecinden sonra çok şükür toparlamaya başladım. Hiç bir zaman düzeleceğime inanmıyordum, ailece artık umudumuz tükeniyordu desem yalan olmaz ki ben çoğu zaman olan bitenin farkında bile olmuyordum. Sayesinde yeniden kendime geldim. Şimdi de belli aralıklarla terapi için sırf Belinda Hanım orda diye İstanbula gelip gidiyorum. Allah kendisinden razı olsun. Kesinlikle süper bir kadın. İhtiyacı olanların doğru şekilde bilgilenmesine ve geç kalmadan doğru desteği alabilmelerine yardımcı olmayı vicdani sorumluluk olarak gördüğümden ne kadar iyi bir psikiyatrist olduğunu insanlara yazmak istedim. Sırf bunu belirtmek için de foruma üye oldum. Teşekkürler.