Psikiyatri

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.164
5.105
398
İyi geceler herkese
Zaman zaman öfkemi kaybedip (saçma sapan olaylarda bile) söylenmeyecek şeyler söyleyip eşimi çocuklarımı üzüyorum,o an tutamıyorum kendimi,hakaret küfür değil ama onları üzecek şeyler (kıyas eleştiri kendime beddua gibi) anında da pişman oluyorum ama asla kontrol edemiyorum sinir anında
Çocuklarım büyüyor ergen olacaklar okullu olacaklar hata yapacaklar diyorum ki şimdiden önünü almazsam hepimiz üzülürüz
Daha önce psikoloğa gittim ama açıkçası pek işe yaramadı bi sürü maddi külfet de..
Bıraktım ben de.

Uzun lafın kısası psikiyatriye gitmek istiyorum öfke kontrolü için ilaç verilir belki

Merak ettiğim şu memurum,yarın öbür gün bana sıkıntı yaratmaz herhalde değil mi ?Mantıken yaratmaması lazım ama atandığımız zaman sağlam raporu veriyoruz kurumlarımıza,o açıdan bakınca merak ettim..

Ya da sigortama işlenmeyecek özel bi kliniğe mi gitmeliyim ? (Ki reçete yazılacak illa)

Kırmızı reçeteli ilaç vermezse hiçbir şey olmaz. Artık herkes ilac kullanıyor hayatının bir döneminde. Ben agorafobi için kullandım, ev arkadaşım uyuyamıyorum diye kullanmıştı, depresyondakiler kullanıyor, obsesyon geliştirenler, öfke kontrol sorunu olanlar ... Modern dünyada çok yaygın bir şey. Ayıp değil ,günah değil ilaç kullanmak . Hiç bir şey olmaz

Memuriyete başlarken hastalanmama garantisi vermiyorsun ki ne alaka. Dişin ağrıyınce dişçiye gitmek gibi bir şey bu. Tedavi oluyorsun sağlığına kavuşuyorsun diye damga yiyecek değilsin

Back
X