- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Eşime sordum o da memur. Verirler dedi. Tabi ispat edilmesi şartı ile (hastane raporu)
Oylemi ?ispat edilir zaten arastrma hastanesinden raporu var ablamin ispat edilirse olurmuymisEşime sordum o da memur. Verirler dedi. Tabi ispat edilmesi şartı ile (hastane raporu)
Doğrudur pek anlamıyorum eşime sordum o yüzden. En kötü becayiş hakkı kullanılamaz mı?Bulundugu sehirde tedavi imkani olmayan rahatsizliklarda veriliyor diye biliyorum ya da can guvenligi olmayan durumlarda.
Enistem astsubay .5 yildan fazla olduŞansini denesin, ne iş yapiyor ?
Ne kadardir orda gorevli ?
Askeriyede.olmazsa denicek ama verirlermi diye merak ediyoruz yoksa bosami denerÇok yoğun çalışan devlet memuru ne iş yapıyor
Her kurumun iç yönetmeliği bir de genel yönetmeliği vardır
Enişte isterse bir denesin ne kaybeder ki
Askerler eşlerinin yarisi antidepresanlari şeker niyetine yutuyor.Ben olacağını pek sanmıyorum ama atamacisi ile yine de bir konuşsunEnistem astsubay .5 yildan fazla oldu
Ciddimisiniz?ilk kez duyiyorum eslerinin cogunun ilac kullandgni neden kiAskerler eşlerinin yarisi antidepresanlari şeker niyetine yutuyor.Ben olacağını pek sanmıyorum ama atamacisi ile yine de bir konuşsun
Askeriyede devamlı bir yerde kalamaz ki. Şimdi ailenin yakınına tayini çıksa bile yine tayin görecek. Doğu-batı yapmak zorunda.Askeriyede.olmazsa denicek ama verirlermi diye merak ediyoruz yoksa bosami dener
En azindan 4,5 sene annemlerle olur.belki bu sure zarfinda daha iyi olurAskeriyede devamlı bir yerde kalamaz ki. Şimdi ailenin yakınına tayini çıksa bile yine tayin görecek. Doğu-batı yapmak zorunda.
Enistem astsubay .5 yildan fazla oldu
Ablan neden bu haldeyse ondan!!Aile desteği olmadan,şehir şehir gezip ,çocuklarıyla bazen bayram bile yapamadan geçen bir omure hazır olmuyor bazı kadınlar.Babasinin cenazesine komsusu tarafindan yetistirilen var...8 aylık hamile yanında 1.sinifa başlayacak çocukla eşi olmadan şehirler arası ev taşıyan var ..doğuma komşusu tarafından götürülen var...düşük yapmakta olduğunu anlayınca komşusuna yardım istemek için 2 yaşındaki çocuğunu gönderen kendisi merdivenlerde çöküp kalan var.. aylardır görmediği babası sandığı için üniformalı erkeklerin peşinden "baba" diyerek koşan çocuklar bir de o esnada çocuğunun o haline ağlayan analar var...sonra Nursel niye içiyorCiddimisiniz?ilk kez duyiyorum eslerinin cogunun ilac kullandgni neden ki
Yinede bi sorsaniz esinize asker ve polislerin mevzuati birbirine benziyo diye biliyorum tsk edermAnladm canim Askeriyeyi bilmiyorum, Polis olsaydi, eşime sorardim bilgi sahibi olurdu belki.
Ama dedigim gibi şansini bir denesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?