Psikiyatrik hastalik tayin isi

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Merhaba hanmlar ablam baska sehirde evli esi devlet memuru cok yogun calisiyo deyim yerindeyse anca eve uyumaya gdiyo ablamda panik ataktan tut major depresyona kadar psikiyatrl hastaliklar mevcut yillardr tedavi goruyo sorun su ki orda ablama destek olup yardmci olacak kimse yok cocuguda var bakima muhtac.saglik mazaretiyle enistem tayin istese ailesinin bulundugu sehre verirlermi?bu sebep tayin istemeye yeterlimi

Şansini denesin, ne iş yapiyor ?
Ne kadardir orda gorevli ?

Çok yoğun çalışan devlet memuru ne iş yapıyor

Her kurumun iç yönetmeliği bir de genel yönetmeliği vardır

Enişte isterse bir denesin ne kaybeder ki
Askeriyede.olmazsa denicek ama verirlermi diye merak ediyoruz yoksa bosami dener

Öğretmenlikte sağlık özürü tayininde kişinin kendine bakamayacak şekilde olması lazım ve bakmakla yükümlü olan kişinin yanına oluyor. Bir de en fazla bulunduğumuz şehirde bu hastalıkların tedavisine bakacak hastane bölümü yoktur raporu varsa oluyor. Yani atıyorum memurun eşi anne babası kanser hastası fakat bulunulan şehirde onkoloji bölümü yok gibi. Biraz zor yani askeriyede nasıl bilmiyorum.

Vermezler. Memurun sağlık özrü tayin hakkı var, ama eşinden dolayı verilmez. Söyle ki ablanız değilde enisteniz olsaydı verirlerdi ama ablanızdan dolayı verilmez

Ciddimisiniz?ilk kez duyiyorum eslerinin cogunun ilac kullandgni neden ki
Ablan neden bu haldeyse ondan!!Aile desteği olmadan,şehir şehir gezip ,çocuklarıyla bazen bayram bile yapamadan geçen bir omure hazır olmuyor bazı kadınlar.Babasinin cenazesine komsusu tarafindan yetistirilen var...8 aylık hamile yanında 1.sinifa başlayacak çocukla eşi olmadan şehirler arası ev taşıyan var ..doğuma komşusu tarafından götürülen var...düşük yapmakta olduğunu anlayınca komşusuna yardım istemek için 2 yaşındaki çocuğunu gönderen kendisi merdivenlerde çöküp kalan var.. aylardır görmediği babası sandığı için üniformalı erkeklerin peşinden "baba" diyerek koşan çocuklar bir de o esnada çocuğunun o haline ağlayan analar var...sonra Nursel niye içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…