Evlilik cozum degildir hic bir zaman. Yagmurdqn kacarken doluya tutulabilirsiniz cunku. Kendinize bir hobi edinin veya spor yapin.Böyle kendimi çok mutsuz yorgun huzursuz hissediyorum resmen boşuna yaşıyomuşum gibi hissediyorum hiç bi istediğim olmuyo özel hayatta berbatım üç senelik ilişkim oldu ama ayrılırken cok kötü ayrıldım saygısızlık yaptım karşıma bağırdum kızdım küfrettim sonra . hepsini ben yaptum .. sora hiç bişeyden zevk almıyorum intiiharı düşündüğüm bile oldu ama cok şükür Allah korkum var yapmadım ama bi gün bu korkum da etkili olmayacak diye korkuyorum. Sorasıda var yeni insanlarla tanışmak isteniyorum insanlarla konuşamıyorum iletişim kuramıyorum güvenemiyorm korkuyorum. Evde anne baba baskısı var söz hakkımız sıfır cıkmak gitmek istiyorum evden evlenince kurtulucam sanıyorm bu yüzden başka biriyle daha görştüm 5 ay onda da yine aynı sorunları yaşadım ikili ilişkilerim çok kötü eskiden görüştüğüm tek bi arkadaşım bile yok ben bu durumu düzeltmek istiyorum ama kendi kendime düzeltemitleum bana yardım edin ama ikaç kullanmak falan istemiyorum. ! Başka sekilde tedavi edin beni herşeyi unutuyorum bide ben bunları bileyazdım belki okuyacam size belki okutacam bilmiyorum cok içe kapanık büyüdüm kendimi savunamıyorum halsizim yorgunun bu yaşımda ve cok ağlıyorum sürekli ağlıyorum herşeye ağlıyorum ben mutluluğu haketmiyorum diyorum hep üzülüyorum yaşıtlarım wvli mutluyken ben hala gidenin arkasından gözyaşı döküyorum bişeye konsantre olamıyorum üç senelik erkek arkadaşım bana takıntılu sinirli hstalıklı kompleksli olduğumu söyledi kendimi tanıyamadığıöı söyledi. Umutsuz ve endişeliyim kendimi en dipte hissediyorum ve cok çaresiz hissediyorum dualara sığınmaya calışıyorum ama yine de careszim elim kolum hep bağlı benm
Gidiyorum diksiyon kursuna gidiyorum mesela ama yok bi şi olmuyo bnden bide öğretmen olacağım bu psikolojiyle nasıl faydalı olacağım insanlara bilmiyorum.. işim yok zateb bunu da cok stres yapıyorumBence ya bir işe girin, ya da halk eğitimin, belediyenin kurslarına katılın.
zaten onu bile beceremiyorumEvlilik cozum degildir hic bir zaman. Yagmurdqn kacarken doluya tutulabilirsiniz cunku. Kendinize bir hobi edinin veya spor yapin.
Gidiyorum diksiyon kursuna gidiyorum mesela ama yok bi şi olmuyo bnden bide öğretmen olacağım bu psikolojiyle nasıl faydalı olacağım insanlara bilmiyorum.. işim yok zateb bunu da cok stres yapıyorum
Böyle kendimi çok mutsuz yorgun huzursuz hissediyorum resmen boşuna yaşıyomuşum gibi hissediyorum hiç bi istediğim olmuyo özel hayatta berbatım üç senelik ilişkim oldu ama ayrılırken cok kötü ayrıldım saygısızlık yaptım karşıma bağırdum kızdım küfrettim sonra . hepsini ben yaptum .. sora hiç bişeyden zevk almıyorum intiiharı düşündüğüm bile oldu ama cok şükür Allah korkum var yapmadım ama bi gün bu korkum da etkili olmayacak diye korkuyorum. Sorasıda var yeni insanlarla tanışmak isteniyorum insanlarla konuşamıyorum iletişim kuramıyorum güvenemiyorm korkuyorum. Evde anne baba baskısı var söz hakkımız sıfır cıkmak gitmek istiyorum evden evlenince kurtulucam sanıyorm bu yüzden başka biriyle daha görştüm 5 ay onda da yine aynı sorunları yaşadım ikili ilişkilerim çok kötü eskiden görüştüğüm tek bi arkadaşım bile yok ben bu durumu düzeltmek istiyorum ama kendi kendime düzeltemitleum bana yardım edin ama ikaç kullanmak falan istemiyorum. ! Başka sekilde tedavi edin beni herşeyi unutuyorum bide ben bunları bileyazdım belki okuyacam size belki okutacam bilmiyorum cok içe kapanık büyüdüm kendimi savunamıyorum halsizim yorgunun bu yaşımda ve cok ağlıyorum sürekli ağlıyorum herşeye ağlıyorum ben mutluluğu haketmiyorum diyorum hep üzülüyorum yaşıtlarım wvli mutluyken ben hala gidenin arkasından gözyaşı döküyorum bişeye konsantre olamıyorum üç senelik erkek arkadaşım bana takıntılu sinirli hstalıklı kompleksli olduğumu söyledi kendimi tanıyamadığıöı söyledi. Umutsuz ve endişeliyim kendimi en dipte hissediyorum ve cok çaresiz hissediyorum dualara sığınmaya calışıyorum ama yine de careszim elim kolum hep bağlı benm
Ama psikolog için devlet hastanesinden randevu alamıyorumİlaç içmek istemiyorsanız psikiyatriste gitmeyin. Psikiyatristin görevi ilaç yazmak. Sorunlarınızı anlatmak, terapi görmek istiyorsanız psikoloğa gitmelisiniz.
Öğretmensin işin yok o nasıl oluyor atanamadın mı anlamadım?Gidiyorum diksiyon kursuna gidiyorum mesela ama yok bi şi olmuyo bnden bide öğretmen olacağım bu psikolojiyle nasıl faydalı olacağım insanlara bilmiyorum.. işim yok zateb bunu da cok stres yapıyorum
:) imtihan ?? sevsem mi sövsem mi bilemedm.Spora da gitmek istiyorum ama ayak parmağımda bi batık var iltihaplı onun gecmesini bekliyorum. Yahu cok imtihan oluyorum herseyden
Evet atanamadım.. biliyorum dünyada ne ağır imtihanlar var farkındayım halime şkrediyorum onları gördükçe ama içinde bulunduğum durumdan çıkamıyorum doğrultamıyorum kndimi hayatımı düzene sokamıyorum sacma sapan şeylere üzülüyorum takıyorum takıntılı mıyım ben acabaÖğretmensin işin yok o nasıl oluyor atanamadın mı anlamadım?
Bitilerine yaslanarak kalkma ayağa kendin için yap sana sen lazımsın psikoloğa anlatsblrsn ilaç zaten kullanma bencede... kendıne bi hedef koyup o yolda ilerlersen düzeleceksin bişylerle mesgul ol çok yalnız kalma eskiyi boşver yeni arkadasların olur ilerleyen dönemde kendi ortamın olduğunda biriyle zaten tanışırsın. Evlenip gtmek kurtuluş değil eskidem bende senın gıbıydım evlendm tanımadığm biriyle ve basımı yaktım çok zor gercekten. Boşandım tabi ve bi zamn geldi geçti çok şey yasadım.. işe gırdm yeni arkadaslarm oldu eşimle tanıştım evlendk ve aileme çokok uzakta yasıyorum işe girdkyen sonraki arkadaslarımda eskidi dıyebilirm burda yepyeni bir çevrem oldu çok şükür huzurum yerınde bu hayatta bir kere varsın baska yoksun. Var gibi gorunen "yok" olma sende... ve inan derdin dert değil her insanın canını yakan bir derdi vardır diye düşündm moral motive amaçlı yazıyorum dunyadan bihaber misin bilmiyorum ama biraz depresyondan çıkıp yasananları farkedersen bunları dert ettiğin için kendine kızarsın bile. Allah yolunu açık etsn.
Başka seylerde var buraya yazanadığım içimde yasadığım..ki eline diken batması fa dahil başınıza gelen her kötü hersey imtihan ben demiyorum bunu böyledir bu:) imtihan ?? sevsem mi sövsem mi bilemedm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?