- Emoji Skoru
- 1.579
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Özel muayenehanede düşmüyor sadece.özel hastanede düşüyor.Kanki özel hastaneler sisteme düşmüyor sanırsam gerçi emin değilim ... Ferhans hastanede çallışıyordu sanırsam @Aysenimi
Bence paylas bizimle biz hem bedavaya hem risksiz paylasim yapiyoruz
Özel muayenehaneler enabiza düşmüyor sgk fln kullanilmadigi surece. Benim düşmedi mesela daha once, ozel hastanelerin psikiyatri muayeneleri sisteme düşer ama.
Özel muayenehanede düşmüyor sadece.özel hastanede düşüyor.
Geçenlerde psikiyatriye giden kişinin e nabızına girdim. Sadece ziyaretlerimde psikiyatri görünüyor. Başka detay düşmüyor.Reçeteden dolayı düşmez mi peki
Sgk gecmedigi icin Ozel receteler ücretle alınıyor. Sisteme girmiyor diye biliyorum. Ben de ilaçlarımı bazen dr randevusu alamadigim icin recetesiz alinabildiginden ucretli alıyorum ve yıllık ecz ilaç dökümü aldığımda gorunmuyorlarReçeteden dolayı düşmez mi peki
Psikiyatri anamnezleri ve konulan tanı gözükmez. Psikiyatriye gittiğin gözükür sadece. O da devlete bağlı kurumlarda. Devlet dışı hastaneler farklı bir sistem kullandıkları için girilen şeyler genelde çıkmıyor
Kendi kliniği olan bir doktorsa çıkmıyor. Ben kaç kere gittim enabizimda yok. Sonuçta adamın isletmesi