Psikiytri rndevu aralıkları hakkinda

Gecen gun tup bitince elime tutusturulan fis 330 tl olunca;
400 liralik bir seansa gitmeden de iyi olmayi ogrenebildim diyelim :)
tüp de lüks olmuş demek :KK45: benim tek lüksüm dr ların bedava olması 15 tl verince özelde istediğim dr a gidiyorum sayılır.ama dr çıkışı yemeklerin fiyatlarını görünce yerken boğazına diziliyor insanın .her lokma bilmem kaç liraya denk geliyor da :KK45: susayınca bile moral bozuluyor fiyatından.dr a gidince de vizite fiyatını düşünen dar gelirlinin psikolojisi düzeleceğine daha da bozuluyor napsınlar?

Benim gittiğim psikiyatri uzmanları başlarda 15 Gün sonra ay daha sonra ise 3 ay gibi aralıklar vermişti başlangıçta biraz sık oluyor görüşmeler. Online görüşme nasıldı ilaç vs yazabiliyorlar mı bende mi online görüşmeye başlasam acaba ?

Benim gittiğim psikiyatri uzmanları başlarda 15 Gün sonra ay daha sonra ise 3 ay gibi aralıklar vermişti başlangıçta biraz sık oluyor görüşmeler. Online görüşme nasıldı ilaç vs yazabiliyorlar mı bende mi online görüşmeye başlasam acaba ?
Online da da reçete yazıyor whatsup dan atıyor.tc kimlik numarami verdim öyle iste

Online da aynı.bi değişiklik yok.evinin rahatlığına.psikiyatri de anlattıkların önemli zaten.oyle olunca muayenehaneye gitmek zor geldi.izin de alamayinca

İlaçlar düzenli kullanırsan iyileştiriyor. Bana ilk evliliğimde boşanma aşamasında manik depresif teşhisi konmuştu. İlaç senin dışardan bir insan gibi olaylara yorum yapmanı, muhasebe etmeni sağlıyor.
Ayda bir bana az geldi ama yine de bir yerden başlaman güzel.
Allah acil şifalar versin. Geçmiş olsun. 🙏🏻

İlaçlar düzenli kullanırsan iyileştiriyor. Bana ilk evliliğimde boşanma aşamasında manik depresif teşhisi konmuştu. İlaç senin dışardan bir insan gibi olaylara yorum yapmanı, muhasebe etmeni sağlıyor.
Ayda bir bana az geldi ama yine de bir yerden başlaman güzel.
Allah acil şifalar versin. Geçmiş olsun. 🙏🏻
bu sefer ilaçlarını düzenli kullanırsa dr un sözünden çıkmazsa dr a da düzenli görünürse belki düzelir.yıllardır herkese takıntılı çünkü.herkes kendisine düşman kendisine oyunlar düzenliyor mobing uyguluyor hakkında konuşuyorlar sanıyor çünkü.

Online da aynı.bi değişiklik yok.evinin rahatlığına.psikiyatri de anlattıkların önemli zaten.oyle olunca muayenehaneye gitmek zor geldi.izin de alamayinca
Süre benim için önemli olan aslında sonradan kendimi ifade etmeye başlıyorum başta ne diyeceğimi bilemiyorum beni dinleyen biraz yönlendirebilen biri olması lazım

bu sefer ilaçlarını düzenli kullanırsa dr un sözünden çıkmazsa dr a da düzenli görünürse belki düzelir.yıllardır herkese takıntılı çünkü.herkes kendisine düşman kendisine oyunlar düzenliyor mobing uyguluyor hakkında konuşuyorlar sanıyor çünkü.
Ceycey hastalığına ansiyete demiş başlıkta. Senin yazdığın daha ciddi bir sorun 🤔

Ceycey hastalığına ansiyete demiş başlıkta. Senin yazdığın daha ciddi bir sorun 🤔
şizofreni demek istedin galiba sanmıyorum öyle olduğunu ama depresyon kadar basit bir sorunu da yok bence.dr lr daha iyi bilir tabi ki ben buraya yazdıklarına göre yorumluyorum.tüm işyerleri neden sadece bu üyeye düşman neden kuyusunu kazmak istiyorlar hep beraber?en çok bu tuhafıma gidiyor.işyerinde 1 2 kişi seni sevmez anlarım da toptan niye sevmesinler arkasından konuşsunlar işlerini zorlaştırsınlar?ailesini de bir seviyor bir haklarında ağır konuşuyor.komşu teyzeye bile takık.eski eşinin yapmadığı kalmamış hala ailem olmasa boşanmazdım diyor.

o zamna basit ilaçlar vermiş.pahalı ilaçlar çünkü psikiyatri ilaçları.ihmal etme ama düzenli saatinde kullan.bir de yürüyüş yap fırsat buldukça güneşte.serotonin salgılasın vücudun.
Yooo pahalı değil öyle ilaçlar.bir de yeşil reçete vs değil.normal ilaclat

Bir tanesi normal antidepresan.bir tanesi cekingenlikile ilgili terlemeye çarpıntıya karşı.aksam ki de olayları fazla kafaya takmayan icinmis

Back
X