Psikogumun yonlendirmeleri

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.989
-137
68
41
Psikologum is yerindeki mobbinge karşı ılımlı ol alttan al.karsi tarafla konuş demişti.ben konuşmadım ama tavırlarımi yumuşattim.ilk esnada herşey iyi gitse de sonraki aşamada bana geri zekali aptal vs vs diyen göndermeler yaptılar.konusaydim kendilerini iyice bisi sanacaklardi.samimiyetimle söylüyorum sizlerden aldigim aklı psikologumdan almadım.eski eşimi aramadım.onda faydası oldu.isyerindeki olayları daha z takıyorum.onda faydası oldu.ama iliskilerim duzelmedi.terapiye devam etsem hobi bul iyi davran vs vs diyecek.son üç görüşmemiz hep aynı şekilde gitti ve artık eskisi gibi ilgili değil.devam etmeli miyim.ya da terapi sesli aldigi m için mi böyle oldu.benimle ilgili bir çalışma yapmadık mesela.is ve eski eş sorunalrindan bağımsız olarak.ben sizlerin de dediği gibi tayin alma kararı aldım.psikolog burada beklememi sabretmeli önermişti.bu psikologla devam ediyim mi.bir de şunu fark ettim.hocaya hicam çok memnunum sizinle devam edecem dedikce ilgisi azaldı.bu hep böyle mi olur

Senin terapiye bu kadar uzun süre devam edebilmen bile mucizeydi zaten.
Devam edecem de hep aynı şeyleri söylüyor.ben anladım git konuş diyor ama ben iyi davrandıkça durum daha kötü oluyor.benimle ilgili çalışma yapalım diyorum o da yok.sonrs.mobbing konusunda video izledim kafaya takma isini yap mutlu görün diyordu.bunlaat bana daha iyi geldi

Ben daha travmatik konudan tedavi gördüm 12 seans sürdü
Başlarda sen gibi düşünmüştüm ama bitince farkına vardım çok memnun kaldığını
Devam etmelisin.
Hatta bu şekilde psikologuna da anlat.
Faydasız olduğunu dusunmye başladım sizin gozleminiz nedir diye sor.

Devam edecem de hep aynı şeyleri söylüyor.ben anladım git konuş diyor ama ben iyi davrandıkça durum daha kötü oluyor.benimle ilgili çalışma yapalım diyorum o da yok.sonrs.mobbing konusunda video izledim kafaya takma isini yap mutlu görün diyordu.bunlaat bana daha iyi geldi
Paikoloğun seni tanımıyor ki. Normal bir insana vereceği tavsiyeleri veriyor. Seni bizim kadar tanısa o tavsiyeleri vermez zaten. Sen burdaki konularını ona at okusun sonra yönlendirsin seni. Ama hepsini at teee ilk üyeliğinden itibaren.

Paikoloğun seni tanımıyor ki. Normal bir insana vereceği tavsiyeleri veriyor. Seni bizim kadar tanısa o tavsiyeleri vermez zaten. Sen burdaki konularını ona at okusun sonra yönlendirsin seni. Ama hepsini at teee ilk üyeliğinden itibaren.
Anlattım.emin ol.gorusme sesli yapıldığından sanırım genel öneriler veriyor.verim aldım ama son seanslar hep birbirinin aynısı idi.ve mobbingcilerle konuşmak bence iyi bir fikir değil.

Anlattım.emin ol.gorusme sesli yapıldığından sanırım genel öneriler veriyor.verim aldım ama son seanslar hep birbirinin aynısı idi.ve mobbingcilerle konuşmak bence iyi bir fikir değil.
Anlatma, konularını at okusun. Bizim yorumlarımızı da okusun. Sen kendi gözünle değiştirerek anlatıyorsun çünkü her şeyi. Buradaki seni görmesi lazım.

Ben daha travmatik konudan tedavi gördüm 12 seans sürdü
Başlarda sen gibi düşünmüştüm ama bitince farkına vardım çok memnun kaldığını
Devam etmelisin.
Hatta bu şekilde psikologuna da anlat.
Faydasız olduğunu dusunmye başladım sizin gozleminiz nedir diye sor.
Şu an hep aynı şekilde gidiyoruz.hobi bul vs vahap aynı şeyler.sunu anladım insanlara karşı belki biraz sert olabilirim.bunu düzeltmeye calısıcam

Anlatma, konularını at okusun. Bizim yorumlarımızı da okusun. Sen kendi gözünle değiştirerek anlatıyorsun çünkü her şeyi. Buradaki seni görmesi lazım.
Aslında o benim için çabalamak istemiyor.skypenye yazdıklarıma da bakmıyor.benim için vaktini ayıracağını sanmam.mesela bu hafta aramadım ya taaa geçen hafta yazdığım mesajıma bugün like işareti bırakmış.aramayacagim artik.verim alamiyorum.yonlendirmeler benim duruma uygun degil

Zaten buradan gitme kararı aldım.baskalarinin yönlendirmesiyle bir insanın namusuna kadar dil uzatan insan kotudur

Nasıl yani, bu terapist sizi tanımaya veya durumu anlamaya yönelik bir şeyler sormuyor mu konu sahibesi? Bu şekilde olmaz ki, her durumun kendine göre bir çözümü var. Burda sen de hatalısın yazanlardan biri de bendim ama işyerindeki insanlar da berbat, sosyal emdyadaki resmimden yola çıkıp laf soktular diyorsun. Böyle insanlarla konuşmak işe yaramaz, hatta biz bunu ezeriz diyip daha çok üstüne gelirler. Yapacağın tek şey var orda, işini yapıp meşgul ve mutlu görünmek veya çıkıp gitmek tayin almak. Bence doktor değiştirmelisin.

Nasıl yani, bu terapist sizi tanımaya veya durumu anlamaya yönelik bir şeyler sormuyor mu konu sahibesi? Bu şekilde olmaz ki, her durumun kendine göre bir çözümü var. Burda sen de hatalısın yazanlardan biri de bendim ama işyerindeki insanlar da berbat, sosyal emdyadaki resmimden yola çıkıp laf soktular diyorsun. Böyle insanlarla konuşmak işe yaramaz, hatta biz bunu ezeriz diyip daha çok üstüne gelirler. Yapacağın tek şey var orda, işini yapıp meşgul ve mutlu görünmek veya çıkıp gitmek tayin almak. Bence doktor değiştirmelisin.
Aynı fikirdeyim.ben paramla yanlış akıl aldım.sacmalik

Tüm konularınıza bakmadım ama sanki çok denk geldim aklımda kaldınız ve sürekli aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz.Bilmiyorum farkında değilsiniz belki.hayatta sihirli değnek yok malesef ha diyince hemen herşey düzelsin değişsin.Çabalamak uğraşmak lazım doktorunuzun dediklerini uygulamaya devam edin

ben bedavaya dunyanın aklını verdım dogru yonlendırdım de noldu pamuk ?
Senden allah razı olsun.cozumun doğru.konusmak ise yaramaz.ben iyi davrandıkça geri zekali dediler düşünebiliyor musun. Ama yapıcı çözüm yolunu kendim için denemem lazımdı.denedim.olmuyor.umrumda da degil

Tüm konularınıza bakmadım ama sanki çok denk geldim aklımda kaldınız ve sürekli aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz.Bilmiyorum farkında değilsiniz belki.hayatta sihirli değnek yok malesef ha diyince hemen herşey düzelsin değişsin.Çabalamak uğraşmak lazım doktorunuzun dediklerini uygulamaya devam edin
Bu insan(???)lar için o çözüm yolu olmaz.konussan kendilerini bisi sanarlar.Rabbim görüyor.kendilerini büyük sanıyorlar.Allah verir bir yerden bir bela neye uğradıklarını şaşırır da milletle uğraşamazlar.

Senden allah razı olsun.cozumun doğru.konusmak ise yaramaz.ben iyi davrandıkça geri zekali dediler düşünebiliyor musun. Ama yapıcı çözüm yolunu kendim için denemem lazımdı.denedim.olmuyor.umrumda da degil
ama ben bu ınsanlardan uzak durman gerektıgını ,konusarak hıc bırseyı cozemeyecegını, hatta uzak durmalarının daha ıyı oldugunu , onlar gelıp ozurr bıle dılemedı sen affettın ıletısım kuramamak mı eksık kaldı seklınde anlattım degıl mı tek ben degıl hepımız benzer yazdık
hatta oyle hakaretler eden ınsanlarla nasıl konusmak ıstersın dıye de kızmıstım . bana muz ıster mısın onden mı arkadan mı dıyen gerızekalı dıyen aynı ıs yerınde calıstıgım bır kısıyle merhabalasmak ıcın cabalamam tam aksıne soru sorsa bıle cevap vermem ne selamı. sen ısrarla benı dıslıyorlar dedın ya ınsanı cıldırtıyorsun pamuk
mudurun dılekce yaz gerekenı yapayım dedı sıkayet bıle etmedın
sana da bu yuzden hakaret edıyorlar. bunu hakedıyorsun demedım bak tam olarak ne demek ıstedıgımı anla normalde senın yuzlerıne bıle bakmaman gerekırken benı dıslıyorlar dıye uzuldugun ıcın konusmaya calıstıgın ıcın gerızekalı dıyorlar.
ılk defada sende gordum boyle ınsanlarla selamlasmak ıcın cabalayan bırını ya . saka gıbısın.

yapıcı cozum dıyorsun hala yahu bırı yapıcı olacaksa bu sen degıl karsı taraf olmalı sen nıye yapıcı olasın

Back
X