Psikogumun yonlendirmeleri

Bu insan(???)lar için o çözüm yolu olmaz.konussan kendilerini bisi sanarlar.Rabbim görüyor.kendilerini büyük sanıyorlar.Allah verir bir yerden bir bela neye uğradıklarını şaşırır da milletle uğraşamazlar.
Onlar için çabalayın demem ben size.Görmezden gelin.Bir insana verilebilecek en güzel ceza.Yapsınlar konuşsunlar ama duvara.Siz bu kadar önemsemeyin hayatınızda yer vermeyin.Madem size olumsuz etkileri oluyor daha fazla takmayın

Psikologum is yerindeki mobbinge karşı ılımlı ol alttan al.karsi tarafla konuş demişti.ben konuşmadım ama tavırlarımi yumuşattim.ilk esnada herşey iyi gitse de sonraki aşamada bana geri zekali aptal vs vs diyen göndermeler yaptılar.konusaydim kendilerini iyice bisi sanacaklardi.samimiyetimle söylüyorum sizlerden aldigim aklı psikologumdan almadım.eski eşimi aramadım.onda faydası oldu.isyerindeki olayları daha z takıyorum.onda faydası oldu.ama iliskilerim duzelmedi.terapiye devam etsem hobi bul iyi davran vs vs diyecek.son üç görüşmemiz hep aynı şekilde gitti ve artık eskisi gibi ilgili değil.devam etmeli miyim.ya da terapi sesli aldigi m için mi böyle oldu.benimle ilgili bir çalışma yapmadık mesela.is ve eski eş sorunalrindan bağımsız olarak.ben sizlerin de dediği gibi tayin alma kararı aldım.psikolog burada beklememi sabretmeli önermişti.bu psikologla devam ediyim mi.bir de şunu fark ettim.hocaya hicam çok memnunum sizinle devam edecem dedikce ilgisi azaldı.bu hep böyle mi olur
Psikolog yönlendirme yapmaz ki. Bildiğiniz komşu teyze aklı vermiş size. "sabret çocuğum geçecek bu günler."
Lütfen gittiğiniz uzmanların uzmanlık alanları nedir sorup sorgulayın.:kahve:

Aslında o benim için çabalamak istemiyor.skypenye yazdıklarıma da bakmıyor.benim için vaktini ayıracağını sanmam.mesela bu hafta aramadım ya taaa geçen hafta yazdığım mesajıma bugün like işareti bırakmış.aramayacagim artik.verim alamiyorum.yonlendirmeler benim duruma uygun degil
Zavali psikolog onun da meslek sınavı sensin!

Psikoloğun size faydalı olmadığını düşünüyorsanız değiştirin tabi ki. Belki de size verebileceği tavsiyeler bitmiştir.

İlk konularinizdan itibaren az çok hatırlıyorum sizi, bence yol kat ettiniz.
Tavsiye alttan al kötü davranama iyi davransa ben artık istemiyorum tedaviyi

Psikologum is yerindeki mobbinge karşı ılımlı ol alttan al.karsi tarafla konuş demişti.ben konuşmadım ama tavırlarımi yumuşattim.ilk esnada herşey iyi gitse de sonraki aşamada bana geri zekali aptal vs vs diyen göndermeler yaptılar.konusaydim kendilerini iyice bisi sanacaklardi.samimiyetimle söylüyorum sizlerden aldigim aklı psikologumdan almadım.eski eşimi aramadım.onda faydası oldu.isyerindeki olayları daha z takıyorum.onda faydası oldu.ama iliskilerim duzelmedi.terapiye devam etsem hobi bul iyi davran vs vs diyecek.son üç görüşmemiz hep aynı şekilde gitti ve artık eskisi gibi ilgili değil.devam etmeli miyim.ya da terapi sesli aldigi m için mi böyle oldu.benimle ilgili bir çalışma yapmadık mesela.is ve eski eş sorunalrindan bağımsız olarak.ben sizlerin de dediği gibi tayin alma kararı aldım.psikolog burada beklememi sabretmeli önermişti.bu psikologla devam ediyim mi.bir de şunu fark ettim.hocaya hicam çok memnunum sizinle devam edecem dedikce ilgisi azaldı.bu hep böyle mi olur
Bu psikolog ne çekti be senden? 😀

Back
X