psikolajik olarah hamiş kalamayanlar vede dkan pıhtılaşması yüzünden düşük yaşayanlar

esra1984_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
207
71
318
dr hiç bişey bulamıyolar herşeyim normalmiş ama hamiş kalamıyorum kam pıhtılaşması nedeniylede 3 tane düşük yaptım benim durumumda olanlar lütfen yazsınlarturkbayragi

sen daha şanslı gibisin en azından düşük yapmış olsanda hamile kalabiliyorsun.ben onu bile başaramıyorum tek neden psikolojik

dr hiç bişey bulamıyolar herşeyim normalmiş ama hamiş kalamıyorum kam pıhtılaşması nedeniylede 3 tane düşük yaptım benim durumumda olanlar lütfen yazsınlarturkbayragi

bir arkadaşım da kan pıhtılaşmasından dolayı 5 düşük yaptı... şimdiki doktoru aspirin kullandırdı ve yaşı 35 lerde.. ama hamile kaldı.. şu an 7. ayının içinde.. sağlıklı sıhhatli bir kızı olacak....

merhaba arkadaşlar yeni üyeyim ancak benim gibi hissesed insanların da olduğunu görmek çok güzel yalnız değilim.hiçbir neden yokken hamile kalamıyorum benim de eşimin de bütün tahlilleri yapıldı en sonunda sebebsiz infertilite dendiinanın etrafımdaki insanların çocuklarını görünce içim sızlıyor bana rüya gibi geliyo

merhaba arkadaşlar yeni üyeyim ancak benim gibi hissesed insanların da olduğunu görmek çok güzel yalnız değilim.hiçbir neden yokken hamile kalamıyorum benim de eşimin de bütün tahlilleri yapıldı en sonunda sebebsiz infertilite dendiinanın etrafımdaki insanların çocuklarını görünce içim sızlıyor bana rüya gibi geliyo
evet arkadaşım sana canı gönülden katılıyorum yanlız degilsin bizler senin yanındayız unutma Allahtan ümit kesilmez sen hiç hamiş kaldınmı

sen daha şanslı gibisin en azından düşük yapmış olsanda hamile kalabiliyorsun.ben onu bile başaramıyorum tek neden psikolojik
öyle düşünme arkadaşım olupta kaybetmek daha zor bende önceden senin gibi düşünüyodum ama psikolojim bozuldu hiç aklımdan çıkmıyolar

esra1984 merhaba;bende aynı problemden(o kötü günler benden uzak şimdi) 3 düşük yaşadım...sana yardımcı olmak isterim...,

Back
X