Merhabalar ben esimle yaşadığım sorunlardan dolayı kendim de bunalıma girdiğim için psikolojik destek almaya karar verdim 1 ay kadar gittim. Sonra eşim geldi bir seans aranızdaki arkadaşlık ve tutku bağını güçlendirmemiz gerek dedi arabuluculuk yaptı bir nevi iste sen bunu yapmamaya söz veriyor musun evet dedik bazi konularda tabiki anlaşamadığımız uzalasamadigimiz konular da oldu. Sonra eşim devam etmek istemedi ben kendim 1 seans daha gittim. Ama bu seansta sanki psikolog beni suçlar gibi konuştu söyle ki kısaca bahsedeyim. Eşimle biz bi araba aldık eşim arabaya zarar verirsin kaza yaparsın diye vermek istemiyor. Psikolog dedi ki iste size zarar gelmemesi için vermiyordur. Benim babam da vermiyor bana ama arabası değerli olduğu için değil bana bisey olur diye. Çünkü trafiğe çıkmak gerçekten çok zor büyük sorumluluk ister flan dedi. Sonra eşimin bencil olmasından rahatsızim dedim her şeyde önce kendini düşünür. Peki bencil olmadığı hicbir alan yok mu dedi. Neredeyse yok diyebilirim çıkarı olmayan bir işe girmez çünkü. Iste eşim de gelince aramızda tutku bağı yok diye anlatmış yani cinsel olarak düzenli bir birlikteliğimiz yok demis. Biz bu aralar sürekli kavga ediyorduk ve eşim gece sürekli dışarı çıkıyordu. Psikolog eşiniz de sürekli dışarı çıkmaz istemez eminim ama kavgadan kavtigini söylüyor yoksa kim her gün disarda olmaktan mutlu olur dedi. Her erkek yatak odasında mutlu edilmek ister dedi. Eşinizin de haklı olduğu konular var dedi. Ama aramıza bu soğukluğu eşim soktu diyorum yani maddi konular sorun evde sürekli bir tartışma var bir dönem evle de ilgilenmedi yani sebep sonuç bunlar dedim bende. Psikologa giden arkadaşlarım beni suçlayıcı konuşması beni rahatsız etti acaba doğru mu hissediyorum yoksa devam etmeli miyim bu psikologa