- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.132
- 28
- Konu Sahibi Kalbimmavi
-
İki kezToplamda kaç seans gorusmenız oldu
Teşekkür ederim. Beni tek olarak terapiye yönlendirdi, kendimi suçlanmış hissediyorum sadece.Psikolog tavsiye verip yol göstermez zaten sizin kendi farkındalığınızın oluşması için düşündürtür sizi,görüşmeler bitince dağılmış ve sarsılmış hissediyorsanız işe yarıyordur,öfke üzüntü rahatlama hayal kırıklığı her duygu olur,yoğun ve yüksek yaşamanız lazım o duyguyu sadece
İki kez
Yoo bi bildiği vardır mutlaka,sonuçta işinin uzmanı olan o,bence devam edin,direnç gösterip değiştirmek istediğinize göre yüzleştirmeleri ağır oluyor olabilir,zaten bu noktada demek ki doğru yoldasınız,değişim zor olandırTeşekkür ederim. Beni tek olarak terapiye yönlendirdi, kendimi suçlanmış hissediyorum sadece.
eşimin bana yaptığı davranışların eşimin kendisini bağladığını ve onun bana söylediği sözlerin beni kötü hissettirmemesi gerektiğini söylüyor...
Hayatımda ilk kez gidiyorum ne bekliyordum bilmiyorum ama çözüm bulmayı belki...İki seansta ne bekliyordunuz ki?
iyi de bu çok saçma değil mi? biri size kötü davranıyor. kendinizi kötü hissediyosunuz. psikologun önerisi kötü davranış sahibini bağlar mı bu ne yahu?
Yok lütfen yapın ve belki bana anlatırsınız yöntemleri, kitapları , rica ediyorum paylaşın benimle tecrübenizi.Biz çift terapisi aldık. Kiyaslayabilirim bizimkinin yöntemleri, konuşmaları ile, sizin doktor bi tuhaf geldi bana.
Ama ben psikolog olmadığım için yorum yapmayayım diyorum bilemedim.
Bizim inancımız var fakat psikolog bizi pek benimsemedi galiba hatta terapiyi bırakabilirsiniz isterseniz dedi anlam veremedim...Ikı seans için beklentıye gurmek cok erken. Zaten işin özü beklentı kişinin kendısınde olmalı.
Inancınız yoksa alacagınız destegın manası olmayacaktır. Bu dusuncelerinizi paylasmanızı onerırım. Zira tecrubesıne öngörüsüne guvenmedıgınız bır danısmanın sizin ilişkinize etkısı olacagını sanmıyorum.
Hayatımda ilk kez gidiyorum ne bekliyordum bilmiyorum ama çözüm bulmayı belki...
Teşekkür ederim, bunu öğrenmem iyi oldu.Terapi öyle kolay bir süreç değil maalesef. İki seans çok çok erken.
2 yıl gittiğim psikolog dahi bir kez olsun net bir öneride bulunmadı.
Yalnızca doğruya ulaşabilmem için beni yönlendirdi diyebilirim.
Yok lütfen yapın ve belki bana anlatırsınız yöntemleri, kitapları , rica ediyorum paylaşın benimle tecrübenizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?