Psikologların çoğu su an klinikleri kapatıyor. Görümcem psikolog. O da geçen sene bir klinik açtı. Her gun acaba gelip kapatırlar mı stresi içinde. Yanlış yönlendirmek istemem ama anlattığına göre su an kliniklerde çalışabilmeleri için klinik psikolog ünvanı almaları gerekiyormuş ve de danışanlara hangi ekolü kaç saat uygulayacağını psikiyatristlerin recete gibi yazması gerekiyormuş. O da çok üzgün bu durumdan. Danışanların çoğu zaten resmi kayıtlarda gözükmesin diye özel klinikleri tercih ediyordu. Şimdi problemi söylemek zorundalar ve bu psikologlara olan talebi azaltır diyordu. Üstelik ben bile tek seansta hangi ekolu kullanacağıma karar veremezken, problemi tam anlayamazken hele ki seans sayısı süresinde başta net bilgi veremezken psikiyatristler nasıl karar verecek buna 10 dakikalık görüşmede çok saçma diyordu. Onunla birlikte ve de öncesinde klinik açan çok meslektaşı kliniği kapattı. Daha doğrusu gelip mühürlediler. Klinik psikolog olmak için o da yüksek lisansa basvurdu bu sene. Fiyatlar çok yüksek. Çok üzgündü. En son 2 hafta önce konuştum. 2 haftada bir seyler değiştiyse bilmiyorum ama birkaç aydır bu konu gündemdeydi yani. Belki ben yanlış biliyorumdur gene net öğren derim