psikolog önerisi

Nnagihan61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
1
0
32
merhabalar,

majör depresyon için tedaviye başlamak istiyorum. izmirde iyi bir psikoterapist bilen var mı? bir de ne kadar alıyorlar seans başı? yardım edebilirseniz çok sevinirim

merhabalar,

majör depresyon için tedaviye başlamak istiyorum. izmirde iyi bir psikoterapist bilen var mı? bir de ne kadar alıyorlar seans başı? yardım edebilirseniz çok sevinirim
Valla ben Berna İncekara'ya tavsiye üzerine gittim daha doğrusu Ankara'da olduğum için online terapi aldım. Allah bin kere razı olsun kendisinden. Gerçekten hakkında ki bütün övgülerin bütün tavsiyelerin neden olduğunu terapide anladım. Hem çok iyi hem ücrette baya yardımcı oldu. Her aklıma geldiğinde Allaha şükrediyorum onu bulduğum için.

İstanbuldaysanız amerıkan hast. Kübra gazez var cok hastası ve danısanı var nişantasında bilinen ıyı bırı tavsıye ederım

merhabalar,

Bende Berna İncekara'yı tavsiye ederim. Ondan önce 2 psikologa gittim hiçbir fayda görmedim seans boyunca dinlediler sona doğru birkaç cümle hepsi bu. Bir daha gitmeyecektim ama kuzenim Berna hanımı herkes tavsiye ediyor gidelim istemessen bir daha gitme dedi diye gittim. İyi ki gittim. Allah razı olsun kendisinden çok faydasını gördüm. Bambaşka bir insan.

merhabalar,

Berna İncekara derim. Arkadaşım gitti çok memnun kaldı. Çokta sevilen bir psikolog.

X