Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok onemli lutfen bayanlar, yardiiim...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
sadece psikologlarmı cevaplayabilr:26:
Yani uzman gorusu boyle birseyde ne gibi seyler soyler, evet dogru yapiyorsun mu yoksa dur biraz zaman ver mi gibi.
bence zamn kaybediyorsun açık açık yazsaydın sorununu bir çok bayan burda yardımcı olmaya çalışırdı....diplolamları kk'dan ...hepsi birer psikolog![]()
Ama hakikaten hangi gozle bakiyorlar ogrenmem lazim. Nasil bir yaklasim, bakis acisi var bilmek istiyorum. Offf offf
Yazayim, esim 1.5 sene kadar depresyondaydi, ilac kullaniyor hala. Suan cok iyi oldugunu soyluyor. Sorunsa: 1 ay once bir fotografla biriyle flortlestigini ogrendim. Aldatma olayindan sonra bir umursamazlik vardi. Fikirleri soyleydi; bosanmak istiyor, kendi karakterini kesfetmis evlilik sorumlulugu istemiyormus. Kafasi boyle rahatmis. Cok iyiymis ve belki de 11 yil icinde mutsuzmus, o heyecan da kalmamis. Yani senin zamanini da calmayayim ayrilalim, diyor. Psikologu ile randevu yapck kendini anlatacak. Arkadaslari yaptiklarinin normal olmadigini acele karar verdigini soylemis falan. Psikolog onerisine gidecek yani. Suan kafasinda bitirmis ve rahat iyi durumda. Ben de psikolog yaklasimi ne olur diye merak ettim.
Yazayim, esim 1.5 sene kadar depresyondaydi, ilac kullaniyor hala. Suan cok iyi oldugunu soyluyor. Sorunsa: 1 ay once bir fotografla biriyle flortlestigini ogrendim. Aldatma olayindan sonra bir umursamazlik vardi. Fikirleri soyleydi; bosanmak istiyor, kendi karakterini kesfetmis evlilik sorumlulugu istemiyormus. Kafasi boyle rahatmis. Cok iyiymis ve belki de 11 yil icinde mutsuzmus, o heyecan da kalmamis. Yani senin zamanini da calmayayim ayrilalim, diyor. Psikologu ile randevu yapck kendini anlatacak. Arkadaslari yaptiklarinin normal olmadigini acele karar verdigini soylemis falan. Psikolog onerisine gidecek yani. Suan kafasinda bitirmis ve rahat iyi durumda. Ben de psikolog yaklasimi ne olur diye merak ettim.
Bu anlattiklarinla burada bir uzman analiz yapamaz. Esinin psikologunun soyleyecekleri onemli.
Peki seni aldatiyor, bosanmak istiyor, sen neden istemiyosun?