• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolog/ psikiyatr olan var mi? Acilll

Sevil1103

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
2.904
3.560
178
Bayanlar aranizda psikolog olan var mi? Cok acil bir konuda dusuncenize ihtiyacim var.
Simdiden tesekkurler...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Varsa bana da bi el atsa ya keşke:ssz: Sevgilimden ayrıldım ve anksiyete yüzünden üç günde dördüncü kilomu vermiş bulunuyorum:ssz:

Ben bir konu hakkinda psikolog gozuyle fikrini sormak istiyorum. Boyle biri gelip sorsa siz ne derdiniz diye. Oyle uzun uzadiya degil.

Cok onemli lutfen bayanlar, yardiiim...

vardı bir arkadaş. nicki justholdmetonight idi. bir kaç gündür denk gelmiyorum. kk ya giremiyor belki

Evet just psikolog ama foruma girmiyor sanırım bi kaç gündür

Yani uzman gorusu boyle birseyde ne gibi seyler soyler, evet dogru yapiyorsun mu yoksa dur biraz zaman ver mi gibi.

bence zamn kaybediyorsun açık açık yazsaydın sorununu bir çok bayan burda yardımcı olmaya çalışırdı....diplolamları kk'dan ...hepsi birer psikolog:9:

bence zamn kaybediyorsun açık açık yazsaydın sorununu bir çok bayan burda yardımcı olmaya çalışırdı....diplolamları kk'dan ...hepsi birer psikolog:9:

Ama hakikaten hangi gozle bakiyorlar ogrenmem lazim. Nasil bir yaklasim, bakis acisi var bilmek istiyorum. Offf offf

Ama hakikaten hangi gozle bakiyorlar ogrenmem lazim. Nasil bir yaklasim, bakis acisi var bilmek istiyorum. Offf offf

offfffffffffff ki ne offffffffffffffffffffffffffff:ssz::ssz:

Yazayim, esim 1.5 sene kadar depresyondaydi, ilac kullaniyor hala. Suan cok iyi oldugunu soyluyor. Sorunsa: 1 ay once bir fotografla biriyle flortlestigini ogrendim. Aldatma olayindan sonra bir umursamazlik vardi. Fikirleri soyleydi; bosanmak istiyor, kendi karakterini kesfetmis evlilik sorumlulugu istemiyormus. Kafasi boyle rahatmis. Cok iyiymis ve belki de 11 yil icinde mutsuzmus, o heyecan da kalmamis. Yani senin zamanini da calmayayim ayrilalim, diyor. Psikologu ile randevu yapck kendini anlatacak. Arkadaslari yaptiklarinin normal olmadigini acele karar verdigini soylemis falan. Psikolog onerisine gidecek yani. Suan kafasinda bitirmis ve rahat iyi durumda. Ben de psikolog yaklasimi ne olur diye merak ettim.

Yazdim bayanlar ama hic yorum yok.

Yazayim, esim 1.5 sene kadar depresyondaydi, ilac kullaniyor hala. Suan cok iyi oldugunu soyluyor. Sorunsa: 1 ay once bir fotografla biriyle flortlestigini ogrendim. Aldatma olayindan sonra bir umursamazlik vardi. Fikirleri soyleydi; bosanmak istiyor, kendi karakterini kesfetmis evlilik sorumlulugu istemiyormus. Kafasi boyle rahatmis. Cok iyiymis ve belki de 11 yil icinde mutsuzmus, o heyecan da kalmamis. Yani senin zamanini da calmayayim ayrilalim, diyor. Psikologu ile randevu yapck kendini anlatacak. Arkadaslari yaptiklarinin normal olmadigini acele karar verdigini soylemis falan. Psikolog onerisine gidecek yani. Suan kafasinda bitirmis ve rahat iyi durumda. Ben de psikolog yaklasimi ne olur diye merak ettim.

Bu anlattiklarinla burada bir uzman analiz yapamaz. Esinin psikologunun soyleyecekleri onemli.

Peki seni aldatiyor, bosanmak istiyor, sen neden istemiyosun?

ben psikologdan ziyade senin düşünceni merak ettim
açıkcası
önemli olan da bu
anlaşılan sen ayrılmak istemiyorsun

psikologa gelince
biraz kendisine zaman vermesini isteyecektir
ancak kafasında bitirmiş birine de
devam et demez
üstelik bu durum senin içinde kötü

Bu anlattiklarinla burada bir uzman analiz yapamaz. Esinin psikologunun soyleyecekleri onemli.

Peki seni aldatiyor, bosanmak istiyor, sen neden istemiyosun?

Zaten ayrilik karari aldik. Boyle devam edemez dedim. Benim merak ettigim boyle kararlari 2 haftada kafani toplayip alip alamayacgin. Kaldiki ev var satilacak vs. 2 gun oncesi kisiligini baska zannederken 2 gun sonra baska oldugunu dusunebilirmisin. Kizim var, adam hasta mi diye merak ediyorum. Saglikli mi kizimla iliskisi nasil olacak vs.

Back
X