• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolog/ psikiyatr olan var mi? Acilll

Zaten ayrilik karari aldik. Boyle devam edemez dedim. Benim merak ettigim boyle kararlari 2 haftada kafani toplayip alip alamayacgin. Kaldiki ev var satilacak vs. 2 gun oncesi kisiligini baska zannederken 2 gun sonra baska oldugunu dusunebilirmisin. Kizim var, adam hasta mi diye merak ediyorum. Saglikli mi kizimla iliskisi nasil olacak vs.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu cevaplari buradan biri sana veremez. Psikoloji oyle bir alan degil. Esinin psikologu ne derse onu baz alabilirsin. Imkan varsa sen de git esinle terapiye, uzmanla sen de konus durumu sorularini arz et.

Eger ivedilikle bosanmak istemiyosan hemen dava acma. Sureci zamana birak.

ben psikologdan ziyade senin düşünceni merak ettim
açıkcası
önemli olan da bu
anlaşılan sen ayrılmak istemiyorsun

psikologa gelince
biraz kendisine zaman vermesini isteyecektir
ancak kafasında bitirmiş birine de
devam et demez
üstelik bu durum senin içinde kötü

Ben 1 aydir olayi hazmetmekle mesgulum:) ayrilinca kendime yeterim ev falan bul biraz sikinti buralarda ama olur bir sekilde. Beynim yorgun. Mantikli dusuncelerin hepsini ben de biliyorum ama sindirememe problemi yasiyorum galiba. Bir de 1.5 yil depresyonuyla ugrastim cok zordu, bunun ustune boyle birsey hazmi zor oluyor.

Bu cevaplari buradan biri sana veremez. Psikoloji oyle bir alan degil. Esinin psikologu ne derse onu baz alabilirsin. Imkan varsa sen de git esinle terapiye, uzmanla sen de konus durumu sorularini arz et.

Eger ivedilikle bosanmak istemiyosan hemen dava acma. Sureci zamana birak.

Benim gitmemi kabul etmeyecektir. Aldatilma ortaya cikar cikmaz aa ayrilmayalim vs vs. Aradan 2 gun gecince karakterimi buldum oyledir de boyledir de. Bunun yanisira hayata umursamaz bir yaklasim o kadar borc kalacak umru degil. Suanki mutlulugunu kafasinda bozmamak onceligi. Biraz once de dedim ya 11 yillik evlilikten ( ki oyle problemli catismali bir evlilik degildi) hazmi zor oluyor bende galiba.

Ben 1 aydir olayi hazmetmekle mesgulum:) ayrilinca kendime yeterim ev falan bul biraz sikinti buralarda ama olur bir sekilde. Beynim yorgun. Mantikli dusuncelerin hepsini ben de biliyorum ama sindirememe problemi yasiyorum galiba. Bir de 1.5 yil depresyonuyla ugrastim cok zordu, bunun ustune boyle birsey hazmi zor oluyor.

hazım konusunda haklısın
emeklerine kıyamıyorsun anladım
ama daha fazla emek verip sonrada o emekler içinde için yanmasın
:50:
ayrıca gitmek isteyene dur deme
zaten yapacağı rezilliği de yapmış
madem ayaklarının üzerinde duruyorsun
o halde boşver
sende arkadan tepikle
biranönce gitsin
:34:

ben psikologdan ziyade senin düşünceni merak ettim
açıkcası
önemli olan da bu
anlaşılan sen ayrılmak istemiyorsun

psikologa gelince
biraz kendisine zaman vermesini isteyecektir
ancak kafasında bitirmiş birine de
devam et demez
üstelik bu durum senin içinde kötü

Bu olay bana buyuk konusmamayi ogretti, hep guclu kadin oldum. Tahtalara vururduk aman ne guzel bur iliskimiz var diye. Seneler gecti ama nasil seviyoruz konusmalari gecerdi aramizda. ( tahtalara vuran kendisiydi) sana simdi oyle hissediyorum boyle hissediyorum amaan ne isteyecegim onu derim ( diyorum da ) ama buyuk konusmaktan da cekiniyorum.

Benim gitmemi kabul etmeyecektir. Aldatilma ortaya cikar cikmaz aa ayrilmayalim vs vs. Aradan 2 gun gecince karakterimi buldum oyledir de boyledir de. Bunun yanisira hayata umursamaz bir yaklasim o kadar borc kalacak umru degil. Suanki mutlulugunu kafasinda bozmamak onceligi. Biraz once de dedim ya 11 yillik evlilikten ( ki oyle problemli catismali bir evlilik degildi) hazmi zor oluyor bende galiba.

Yazdiklarima canin yanmaz umarim.

Su an flort su bu asamasinda, keyfi cok yerinde. Bir sure bunun keyfini yasayacaktir.

Bosanmayi dusunmuyosan bile, bence simartma fazla. Yolla gitsin, o hevesi gectiginde bir duvara toslasin, yaptigini anlasin, pisman olarak donsun. Uzerine gittikce ters teper

Yazdiklarima canin yanmaz umarim.

Su an flort su bu asamasinda, keyfi cok yerinde. Bir sure bunun keyfini yasayacaktir.

Bosanmayi dusunmuyosan bile, bence simartma fazla. Yolla gitsin, o hevesi gectiginde bir duvara toslasin, yaptigini anlasin, pisman olarak donsun. Uzerine gittikce ters teper

Yok senin yazdiklarina canim yanmadi:) canimi yakacak oyle seyler yasadim ki:) ben ona aman beni terketme diyecek insan degilim, senin karakterin oyleyse benimkisi bu diyorum. Yani yurumez, ayriliyoruz ama herseyi 2 dakikada ayarlayip gidemem. Kendi psikolojimi, ev durumunu, maddiyati vs dusunmem lazim.. Kendimi de kandirilmis gibi hissediyrm, o kadar yil sevgi pitircigiyken simdi hmm demekki mutsuzdum vs.

Yok senin yazdiklarina canim yanmadi:) canimi yakacak oyle seyler yasadim ki:) ben ona aman beni terketme diyecek insan degilim, senin karakterin oyleyse benimkisi bu diyorum. Yani yurumez, ayriliyoruz ama herseyi 2 dakikada ayarlayip gidemem. Kendi psikolojimi, ev durumunu, maddiyati vs dusunmem lazim.. Kendimi de kandirilmis gibi hissediyrm, o kadar yil sevgi pitircigiyken simdi hmm demekki mutsuzdum vs.

Sen nereye gidiyosun ya? Sen evinde duzeninde yasayacaksin. Giderse kendi gider.

Sen nereye gidiyosun ya? Sen evinde duzeninde yasayacaksin. Giderse kendi gider.

Malesef bu evin hypotheekini falan karsilayamam, onun baska yere gitmesi icin de ya satilmasi ya da bu evde devam etmesi gerekir.

Malesef bu evin hypotheekini falan karsilayamam, onun baska yere gitmesi icin de ya satilmasi ya da bu evde devam etmesi gerekir.

Yazayim, esim 1.5 sene kadar depresyondaydi, ilac kullaniyor hala. Suan cok iyi oldugunu soyluyor. Sorunsa: 1 ay once bir fotografla biriyle flortlestigini ogrendim. Aldatma olayindan sonra bir umursamazlik vardi. Fikirleri soyleydi; bosanmak istiyor, kendi karakterini kesfetmis evlilik sorumlulugu istemiyormus. Kafasi boyle rahatmis. Cok iyiymis ve belki de 11 yil icinde mutsuzmus, o heyecan da kalmamis. Yani senin zamanini da calmayayim ayrilalim, diyor. Psikologu ile randevu yapck kendini anlatacak. Arkadaslari yaptiklarinin normal olmadigini acele karar verdigini soylemis falan. Psikolog onerisine gidecek yani. Suan kafasinda bitirmis ve rahat iyi durumda. Ben de psikolog yaklasimi ne olur diye merak ettim.

olayı gayet sındırmış gıbı görünüyorsun..

yanı sankı herhangı bırının basına gelen bıseyı anlatıyor gıbısın..

dıyecegım o ki,sanane ne yaparsa yapsın..

olayı gayet sındırmış gıbı görünüyorsun..

yanı sankı herhangı bırının basına gelen bıseyı anlatıyor gıbısın..

dıyecegım o ki,sanane ne yaparsa yapsın..

oyle yazarken ordan oyle duruyor olabilir. Iyice sindirdigime inansam rahatlayacgm zaten. Simdi ruhuma bir baksan anlardin demek istedigimi.

oyle yazarken ordan oyle duruyor olabilir. Iyice sindirdigime inansam rahatlayacgm zaten. Simdi ruhuma bir baksan anlardin demek istedigimi.

emınımkı zor..ama psıkologn ne dedıgının ne onemı varkı,adam başkasıyla aşk yasıyor..

yol ver gıtsın..senın hayatın o degıl artık..ne yaarsa yapsın..

hastaysa fotograftakı bakar ona..

Back
X