psikolog tavsiye eder misiniz?

sbtsnrll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
26
10
3
36
merhabalar. dün konu acmıstım eski evliliğimle yasadıgım kötü seyleri tam olarak unutamamamla ilgili. Bana sıradısı, tuttugunu koparan, güçlü, iyi bir psikolog lazm. Sadece bir konuyla ilgili değil. Günlük yasamda karsılastıgım problemleri paylasableceğim, iş yasamında da bana yol gösterecek uzun süreli yasamımda yer alacak bir psikolog olsun istiyorum. Var mı bildiğiniz? Bu arada online hizmet verecek bir psikolog arıyorum. tesekkürler.

Son düzenleme:
Keşke şehir de yazsan.
Ben sana isim olarak psikolog oneremem ama kendi psikoloğumu nasıl buldugumu anlatabilirim.
Doktorsitesi diye bir site var. Oraya gir, şehrini yaz,psikolog diye arat. Karşına bir sürü seçenek cikacak. Haklarında yorumlar vs vs de var. Beğendiğini yaz internete, internette başka yorumları oku,kendi sitesine bak, vs vs.
Sonra orada yazan numarayı ara fiyat sor.
Böylece kendin için en uygunu bulabilirsin.
Bol şans diliyorum ayrıca kararın için de seni destekliyorum.
Şahsen ben kendi psikologumdan çok memnunum,daha bir seans gidebildim araya korona girdi ama tam benim aradığım tarzda bir adam. Güleryüzlü, pozitif enerjisi var. Yaşam tarzima yakın bir yaşantısı var. Şimdilik benim için yeterli. Eğer bazı problemlerimi beraber cozersek omur boyu ayrılmayı düşünmem kendisinden🥰
Eminim sen de sana uygun birini bulabilirsin

Keşke şehir de yazsan.
Ben sana isim olarak psikolog oneremem ama kendi psikoloğumu nasıl buldugumu anlatabilirim.
Doktorsitesi diye bir site var. Oraya gir, şehrini yaz,psikolog diye arat. Karşına bir sürü seçenek cikacak. Haklarında yorumlar vs vs de var. Beğendiğini yaz internete, internette başka yorumları oku,kendi sitesine bak, vs vs.
Sonra orada yazan numarayı ara fiyat sor.
Böylece kendin için en uygunu bulabilirsin.
Bol şans diliyorum ayrıca kararın için de seni destekliyorum.
Şahsen ben kendi psikologumdan çok memnunum,daha bir seans gidebildim araya korona girdi ama tam benim aradığım tarzda bir adam. Güleryüzlü, pozitif enerjisi var. Yaşam tarzima yakın bir yaşantısı var. Şimdilik benim için yeterli. Eğer bazı problemlerimi beraber cozersek omur boyu ayrılmayı düşünmem kendisinden🥰
Eminim sen de sana uygun birini bulabilirsin
Online hizmet vermiyor mu?

Online hizmet vermiyor mu?
Valla bilemiyorum ama bilgisayardan konuşmak için para vermek istemem acikcasi :confused: keyif için gidiyorum, aciliyeti olan bir durum olsa verebilirdim belki.

Not: kendiniz için soruyorsanız o sitede yazan numaralari arayıp öğrenebilirsiniz,ilgilendiğiniz psikologun online hizmetinin olup olmadığını. Pek çok psikolog geçmiştir sanirim online sisteme

Online sistemi asla tavsiye etmem. Ayrıca psikolog hayatınıza yerleşmez, onun tuttuğunu koparan güçlü ve iyi biri olması sizin işinize yaramaz. Sizin alanında uzman, profesyonel, eğitimleri gerçek bir psikoterapist bulmanız gerek. Geçmişe yönelik travmalarınız için çalışacaksanız geştalt terapist veya bdt eğitimli terapist bulmanızı öneririm. Eğitimlerinin 3 5 saatlik eğitim olmamasına dikkat edin. Size faydası muhakkak olacaktır

Back
X