- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.012
- 598
hatta o da nietzschealışkanlık canım psikoloji mezunuyum ben
![]()
Aa şahane! Hangi üniv? Annem de psikolog bu testlerini bana yazdırırdı bilgisayarda yarı eğitim almış sayılırım ben de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatta o da nietzschealışkanlık canım psikoloji mezunuyum ben
![]()
Aa şahane! Hangi üniv? Annem de psikolog bu testlerini bana yazdırırdı bilgisayarda yarı eğitim almış sayılırım ben de![]()
rorche porche che guevera rararara error error
birebir aynı şeyleri görmüşüz..ben yazmaya üşenmiştimayrıca ben tavşan, balık, danseden sincaplar, kurt ve böbrek akciğer ve üreme organının bulunduğu bir insan vücudu görüyorum![]()
bdv psıkolojısı magdureleriBen bu konudan hiç bişi anlamadım ya.
Şimdi anladımbdv psıkolojısı magdureleri
birebir aynı şeyleri görmüşüz..ben yazmaya üşenmiştim
teşhis:siz delisiniz...birebir aynı şeyleri görmüşüz..ben yazmaya üşenmiştim
ben bu ara duygusal olarak harap haldeyim sürekli hayvan görmem o yüzden tavşanımı kaybettim ayrıca kocamdan ayrı olduğum için cinsel organlar ve erkek bedeni gibi görmem de doğal
hikayenizi bilsem hepinize yorum yapardım![]()
ben bu ara duygusal olarak harap haldeyim sürekli hayvan görmem o yüzden tavşanımı kaybettim ayrıca kocamdan ayrı olduğum için cinsel organlar ve erkek bedeni gibi görmem de doğal
hikayenizi bilsem hepinize yorum yapardım![]()
Çekilin docent prof. Psikolog hanım geldi170 boyunda 45 kilosunda 5 kilo nasıl mı veririm derdindesin noluyor burda bi soru devamı niye yok geldim ben dinliyorum...![]()
tek rakibim bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi (o da bir adım gerimden geliyor)Çekilin docent prof. Psikolog hanım geldi
Hasta hanım emin ellerdesiniz. Uzanın şuracıga pansuman yapalım![]()
dıyene baaa..teşhis:siz delisiniz...![]()
what did u saidbiri de bana psikolog olsun ınısını sıtım ya![]()