A annieleonheart3 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Mart 2026 Mesajlar 40 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 28 7 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi annieleonheart3 #1 Arkadaşlar ayın 17 sinde devlet hastanesinde psikolog a gidicem böyle bir deneyimi olan var mı varsa nasıl geçtiğini anlatabilir mi
Arkadaşlar ayın 17 sinde devlet hastanesinde psikolog a gidicem böyle bir deneyimi olan var mı varsa nasıl geçtiğini anlatabilir mi
LilyRobin85 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 929 Emoji Skoru 3.373 Puanlar 63 7 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi annieleonheart3 #2 Akışına bırak sohbeti Gerçekten ne hissediyorsan onu konuş Hiç bir şeyi de saklama Yani ne kadar şeffaf olursan o kadar verim alırsın
Akışına bırak sohbeti Gerçekten ne hissediyorsan onu konuş Hiç bir şeyi de saklama Yani ne kadar şeffaf olursan o kadar verim alırsın
N Nehir_1 Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 601 Emoji Skoru 187 Puanlar 23 Yaş 41 7 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi annieleonheart3 #3 annieleonheart3 .!.: Arkadaşlar ayın 17 sinde devlet hastanesinde psikolog a gidicem böyle bir deneyimi olan var mı varsa nasıl geçtiğini anlatabilir mi Genişletmek için tıkla... Devlet hastanesinin psklgna gitmedim.ama farklı yere gitmiştim.seni tanımak için sorular sorucak.ilk seanslarda genelde böyle oluyor
annieleonheart3 .!.: Arkadaşlar ayın 17 sinde devlet hastanesinde psikolog a gidicem böyle bir deneyimi olan var mı varsa nasıl geçtiğini anlatabilir mi Genişletmek için tıkla... Devlet hastanesinin psklgna gitmedim.ama farklı yere gitmiştim.seni tanımak için sorular sorucak.ilk seanslarda genelde böyle oluyor