psikologa gidenlerr :((

beyazisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
259
107
psikolaga gittiniz mi, ne tür sorular soruyor, derdinize nasıl yaklaşıyor, o işi yaptıgı için bezmiş bir şekilde mi mesela ? benim hakkımda ne düsünür.. anlatırsam bilmiyorum cok kararsızım..
konusma süresi ne kadar oluyor devlette, özelde?
ben gitmek istiyorum ve gercekten de ihtiyacım var bunu hissediyorum

B'nde gitmk istyrm Aynn maddi düzelsek ilk işim gitmk .bilmyrm ki .onlar sorar zatn açılırsın .seanslı olunca biraz tuzlu olur.

Devlette pek bişey anlatilmiyo bildiğim kadarıyla ilac yazip gonderiyolar bi yakınım gitmişti. Özelde anlatirsin dinlerler ama pahalı olur biraz..

Devlette psikiyatri bölümüne gidebiliyrsyn gerek görürse o psikolağa sevk ediyor yazması lazım.ama saçma işte B'nde gittim ilaç yazdı dedimki psikolağa yollayın konuşarak lazım boşa ilaç olmasın yok dedi sinir oldum :KK43:

Ben psikiyatriste gittim. Ne kadar ödedim hatırlamıyorum sanırım 35 TL falandı ki normal muayene daha pahalı SGK 'm olduğu için o kadar. Keşke daha önce gitseymişim dedim. 2 ev arkadaşımda ona gitti. Onlar memnun kalınca bende gittim. Bütün içimde ne varsa kimseye anlatamadığım anlattım çokda güzel rahatlamıştım.

Devlette pek bişey anlatilmiyo bildiğim kadarıyla ilac yazip gonderiyolar bi yakınım gitmişti. Özelde anlatirsin dinlerler ama pahalı olur biraz..
dinleyip çare olacak mı, o ilaçlar daha cok uyku getırmıyor mu var onlardan dolapta ilac iiçin gideceksem..
bana daha cok cümleler o konusma falan gerek
biriyle sohbet etsem anlatsam derdimi nasıl rahatlardım......

Devlette psikiyatri bölümüne gidebiliyrsyn gerek görürse o psikolağa sevk ediyor yazması lazım.ama saçma işte B'nde gittim ilaç yazdı dedimki psikolağa yollayın konuşarak lazım boşa ilaç olmasın yok dedi sinir oldum :KK43:
aynen benım de cok ihtiyacım var konusmaya..
hatta psikolog olmasa bile olur
beni tanımasın bilmesin yeter..

dinleyip çare olacak mı, o ilaçlar daha cok uyku getırmıyor mu var onlardan dolapta ilac iiçin gideceksem..
bana daha cok cümleler o konusma falan gerek
biriyle sohbet etsem anlatsam derdimi nasıl rahatlardım......
Canim o anca özel de olyr devlettekiler pek dinlemiyo ilaç veriyolar bi ay sonra gel diyolar. Anlat buralara biz dinleriz :)

Ben psikiyatriste gittim. Ne kadar ödedim hatırlamıyorum sanırım 35 TL falandı ki normal muayene daha pahalı SGK 'm olduğu için o kadar. Keşke daha önce gitseymişim dedim. 2 ev arkadaşımda ona gitti. Onlar memnun kalınca bende gittim. Bütün içimde ne varsa kimseye anlatamadığım anlattım çokda güzel rahatlamıştım.
anlatırken agladın mı mesela ?
anlattıkların karsıısnda tutumu ne oldu ? söyledikleri seni tatmin etti mi ?
senin davranıslarını düzeltmene yardımcı oldu mu ?

Hem ailevi hem ask hayatim tarafından yenilince soluğu psikologda aldim defalarca. Benimki devletti tavsiye etmiyorum ilgilenilmiyor. Gelen sürüyle kişi var kapida kuyruk.. Nasil ilgilenecek ? O yüzden kendi kendimin psikologu olup kendinin elinden tuttum. Duzelmeseydim özele gidecektim. Sana tavsiyem durumun varsa özele git. Seni asla yargilamayacak birine anlatip rahatlaması bile yeter. Bana da anlatabilirsin dinlemeyi severim =)

Hem ailevi hem ask hayatim tarafından yenilince soluğu psikologda aldim defalarca. Benimki devletti tavsiye etmiyorum ilgilenilmiyor. Gelen sürüyle kişi var kapida kuyruk.. Nasil ilgilenecek ? O yüzden kendi kendimin psikologu olup kendinin elinden tuttum. Duzelmeseydim özele gidecektim. Sana tavsiyem durumun varsa özele git. Seni asla yargilamayacak birine anlatip rahatlaması bile yeter. Bana da anlatabilirsin dinlemeyi severim =)
ne güzel kendinin psikologu olmussun.. ben devlet düsünüyordum ama öyleyse bilemedim

Durumun yoksa devlete git ama dediğim gibi tam bir ilgi iistiyorsan özele git ve psikiyatr a yonlendirirse ki devlette mutlaka yonlendiriyorlar vereceği o iğrenç ilaclari kullanma. Uyusuturup morona donduruyor. Ben o kutu kutu ilaclari çöpe atip eeh yeter be baslarim boyle ilaca dedikten sonra kendimin psikoloğu oldum. Zor degil inan.
ne güzel kendinin psikologu olmussun.. ben devlet düsünüyordum ama öyleyse bilemedim

Durumun yoksa devlete git ama dediğim gibi tam bir ilgi iistiyorsan özele git ve psikiyatr a yonlendirirse ki devlette mutlaka yonlendiriyorlar vereceği o iğrenç ilaclari kullanma. Uyusuturup morona donduruyor. Ben o kutu kutu ilaclari çöpe atip eeh yeter be baslarim boyle ilaca dedikten sonra kendimin psikoloğu oldum. Zor degil inan.
cok dogru.. evde var birkaç ilaç depresan falan ama hiç kullanmadım uyku yapar düzenimi bozar diye.. özelden de cekiniyorum istediigim verimi alamazsam diye.. ama fayda görecegımı bılsem gıderım

Benhem devlete hemde özele defalarca gittim.Devlet uyduruk ilaçlar verip gönderiyor suratına bile bakmıyor belli bir kaç soru soruyor ilki hamilemisin diğerleri ilacın uyarına göre .Özel ise yalnızca parasını düşünüyor hemen terapi istiyor ve haftada 2 gün gelmeni şstiyor.Gidincede dinliyor ve yoldan geçene anlatsan alacağın cevapları veriyor.
Baktım olmuyor kendi içime indim ve hesaplaştım.Vardığım sonuç tam olarak şu.Hayatındaki en önemli kişi sensin.ailen,eşin,çocukların daha sonra gelir.Önce kendini önemse,kenfini mutlu et.Seni üzeni hayatından hemen çıkar.Çıkaramadıklarını ve çıkmayanların ağzının payını ver.Çekip gidenleri anında unut yeni gelenlere yer aç.Sabah uyandığında aynaya bak ve günaydın de.Ve her zaman rabbine teşekkür et .ve daha birçok şey.Telden bu kadar yazabildim internet gelmedi daha yeni taşındım.

psikolaga gittiniz mi, ne tür sorular soruyor, derdinize nasıl yaklaşıyor, o işi yaptıgı için bezmiş bir şekilde mi mesela ? benim hakkımda ne düsünür.. anlatırsam bilmiyorum cok kararsızım..
konusma süresi ne kadar oluyor devlette, özelde?
ben gitmek istiyorum ve gercekten de ihtiyacım var bunu hissediyorum

Devlet hastanelerinde psikiyatri bölümüne gidebilirsin canım sadece onlarda ilaç yazıp yollar devlet hastanesinde psikologlar sadece şizofreni ve benzeri hastalıklarda ki insanlara hizmet veriyor.
Maddi durumun el veriyorsa git psikologa 3-4 seans gitsen dahi faydasını görürsün.
İlaç içinde şunu söyleyeyim o ruh gibi yapan sakinleştiriciler antidepresan o tarz bir etki göstermiyor.
Bir sorunun varsa psikologa git kesinlikle ama dertleşmek vesaire için istiyorsan bir arkadaş edin onunla dertleş iyi gelir oda.
Ama kuzendi eski arkadaştı pek önermem ilgisiz olur yargılar sende rahat edemezsin benim için öyle en azından.
Ben seansı 80 TL'ye gidiyordum bu fiyattan başlıyor zaten aşağı yukarı.
Umarım bir yol bulursun.

Devlette durumun ciddi ise psikolog ilgilenir yani oraya yonlendirirler ama onun dışında Şansın yok malesef
ozeller ise tamamen parasal diye düşünüyorum (geneli)
ben özel psikiyatriye gittim hem dinledi hem terapi hem de ilaç hepsi bi arada
belli bir süre sonra zaten anlatmaktan da sikilabilirsin
kendini tanı kendini çöz bu çok önemli bu süreçte psikolog iyi gelebilir

Nerde gittigin doktor srkadasim

X