• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikologa mi gitmeliyim:(

ask222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
7
0
1
34
Arkadaslar merhabalar sayfaya yeni uye oldum size derdimi anlatmak istiyorum cunku cevremdeki herkez bikti artik:KK61:
benim derdim hastalik hastaligi.yani en ufak bir hastaligi bile alip oyle buyutuyorum ki herkez bikti artik.istanbuldan yeni gldim sigara kullaniyorum bronslarm tikanmis surekli halsizim atesim cikiyo doktora gittim sigarayi birak cok usutmusun dedi.ama buda bana yetmedi tuttrdum bn ebola virusu kaptim istanbulda diyr arkadaslarim ailem erkek arkadasim hepsi biktilar artik hrp boyleyim en ufak seydr tumor mu kene mi isrdi:KK61:kendimi durduramiyorum kimseye bisi demesem icten ice kuruyorum bu defa sizce bi psikaytriye gtmeli miyim simdiden cevap yazan okuyan herkezin eline yuregine saglik arkadaslar:KK61:

Arkadaslar merhabalar sayfaya yeni uye oldum size derdimi anlatmak istiyorum cunku cevremdeki herkez bikti artik:KK61:
benim derdim hastalik hastaligi.yani en ufak bir hastaligi bile alip oyle buyutuyorum ki herkez bikti artik.istanbuldan yeni gldim sigara kullaniyorum bronslarm tikanmis surekli halsizim atesim cikiyo doktora gittim sigarayi birak cok usutmusun dedi.ama buda bana yetmedi tuttrdum bn ebola virusu kaptim istanbulda diyr arkadaslarim ailem erkek arkadasim hepsi biktilar artik hrp boyleyim en ufak seydr tumor mu kene mi isrdi:KK61:kendimi durduramiyorum kimseye bisi demesem icten ice kuruyorum bu defa sizce bi psikaytriye gtmeli miyim simdiden cevap yazan okuyan herkezin eline yuregine saglik arkadaslar:KK61:
Çok mu ilgisiz kalıyorsun. İlgi istediğin için böylesindir belki de

Yo ilgisiz falan degil aslinda cok sukur ailem arkadaslarimla aram cok iyidir sicak insanlardir hepsi ama bu neden oluyo bilmiyorum...

Ya da simartilmayi cok mu seviyorsunuz? Hastalandiginizda uzerinize cok dusuyor da etrafinizdakiler hep bu ilgiyi mi gormek mi stiyorsunuz?

Aslinda oylede degil yani yanimda kimse yokken kendi kendime kalincada kafamda surekli olarak kuruyorum kimseye bisi demesem icimden ay olcem mi diyorum iice tirlatcam galiba :110:bide diyaliz hemsiresiyim meslegimde hastalar ama anlamiyorum

Kesinlikle gidin bence
Kaygı bozukluğunuz var sizin hemde epey ileri derece

Ya kusura bakmayin ama güldüm. :KK48:

Cok takintilisiniz bence. Başka da bi sorun göremedim ben.

Annemin 75 yasindaki teyzesi beyninin burnundan aktigina inaniyo suan gencliginde de boylemis karni agrisa kanserim diye aglarmis.sonunuz boyle olmasin istiyosaniz bi psikologa gorunun birsey kaybetmezsiniz

eşimde böyle en ufak bir sivilce çıksa acaba kansermeyim acaba virüsmü kaptım
biraz kızarsa kesin kalp krizi geçiriyorum der
ama bak ne oldu söyliyeyim
bir arkadaşı sedef hastası
bir minil kızarıklık çıksa sedefim ben derdi 5sene geçti hergün aynı hikaye
doktora gittik kaç defa doctor yok bu sedef değil dedi
o doctor bilmiyor dedi,2.sine gittik oda aynı şeyi söyledi
olmadı 3.sününe gittik o da sedef değilsin dedi
inanmadı sedef olmadığına hep diyordum bak deme öyle hastalığı çağırma diyordum
bu kış tekrar gitti doktora,doctor evet sedef hastalığınız başlamış fakat birinci derece en hafif olanı
dedim sonunda kendini sedef yaptın
şimdi sedef olduğuna inamıyor başka bir hastalığı varmış:KK14:

Hepinize cok tesekkur edrim bnde ayni dusunuyorum ilerde daha kotu olurum yaslandikca diye en azindan simdi gidip bi onlem bi care alip ne kadar duzeltilirse duzeltmeye calisayim...

BDV yi değiştirip adını Bir Psiokolojik Sorunum var koymak lazım..Son zamanlarda çok konu açılıyor böyle.Konu sahibi arkadaşım ebola olsan şeklin değişirdi ve karantinada olurdun şuan,yani ebola değilsin.

Ay cok guldum! Burdaki konulari okuyunca ohh be birtek ben degilmisim boyle diye seviniyorum walla. Bende 4 gundur yataktan kalkamiyorum ne sagima ne soluma donebiliyorum, egilemiyorum ve sol bacagimda agri var bazen uyusuyor. 2 gun once acile gittim tabi arabada krizlerdeyim kesin timor var belimde sakat kalcam ben diye. Turkcesi ne bilmiyroum ama belimin altinda butun sinirler toplanmis ve ezikler olusmus. 5 gun icinde gecer dedi doktor. Antibiyotik felan verdi simdi biraz iiyim. Ama bendede var canim bu. Daha buraya yazsam gulersiniz bana.

Ay cok guldum! Burdaki konulari okuyunca ohh be birtek ben degilmisim boyle diye seviniyorum walla. Bende 4 gundur yataktan kalkamiyorum ne sagima ne soluma donebiliyorum, egilemiyorum ve sol bacagimda agri var bazen uyusuyor. 2 gun once acile gittim tabi arabada krizlerdeyim kesin timor var belimde sakat kalcam ben diye. Turkcesi ne bilmiyroum ama belimin altinda butun sinirler toplanmis ve ezikler olusmus. 5 gun icinde gecer dedi doktor. Antibiyotik felan verdi simdi biraz iiyim. Ama bendede var canim bu. Daha buraya yazsam gulersiniz bana.
Ayyy nasil atlatcaz bilmiyorm ya guler misin aglar misin Allah buyuk dert vermesin ya buda bi hastalik ne denir ki :)

Guzelim ben daha fenayim. En ufsk bir hastalikta hayattan kopuyorum. Simdide ogluma aynisini yapiyorum. Biran once tedavi olmak laxim.

Back
X