- 20 Ocak 2021
- 1.990
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ama gidecegim yer iyi mi olacak.ustelik çocuğumun benim düzenim var.bilemiyorum ki.burayi çok sevdimBen olsam tayin ister giderim, bu düşmanlıkla nereye kadar, sinir sahibi mi olucam her dk
Face de deniz kenarında çekilmiş fotolarım vardı biraz dekolte ve aşkla ilgili sözler vardı.ben boşandım.sabahtan akşama kadar bir.muz muhabbeti döndü.ben de face den cevap verdim.ben de çok ağır konuştum.sonra mudur o olaya el attı.face de seni takip ediyorum.bunlari yazma dedi o ara bitti bunlar.ama simdi laf sokuyorlar.salak çok bilmiş vs gibiNamusumla ilgili gönderme yaptılar demişsiniz anlayamadım en dedilerSiz ne yaptınız peki bu durumda?
Konuya geleyim durumu saçma buldum feysden çıkardım feysden gönderme yaptım beriki karşılık verdi derken bence artık böyle saçma sapan işlerle uğraşmayın. Bana kalırsa birim değiştirin ama gittiğiniz yerde dediğim gibi bu tip saçmalıklarla uğraşmayın gönderme şu bu yapmayın, selam selam diyin geçin herkese mesafeyi koruyun.
Başka kuruma geçemiyor musunuz? Kurumda ekipten herkesin size düşman olmasının büyük ihtimalle sebebi sizsiniz. Hadi 1 kişi, 2 kişi olur anlarım ama herkes niye size durduk yere düşman olsun? Demek ki siz iş etiğine sığmayan konuşmalar yapmışsınız birileri hakkında...Ama gidecegim yer iyi mi olacak.ustelik çocuğumun benim düzenim var.bilemiyorum ki.burayi çok sevdim
Anlamadim simdi psikologun onerisini mi mantikli bulmadiniz yoksa hic burada kalmayip tayin isteyeyim mi diye mi soruyorsunuz?Ama gidecegim yer iyi mi olacak.ustelik çocuğumun benim düzenim var.bilemiyorum ki.burayi çok sevdim
Oluyorlar.ilkokulda bile var.siz ne diyorsunuz.once tartışmaya çekiyorlar sonra cevap alınca daha da kinleniyorlar.Başka kuruma geçemiyor musunuz? Kurumda ekipten herkesin size düşman olmasının büyük ihtimalle sebebi sizsiniz. Hadi 1 kişi, 2 kişi olur anlarım ama herkes niye size durduk yere düşman olsun? Demek ki siz iş etiğine sığmayan konuşmalar yapmışsınız birileri hakkında...
Psikoloğun önerisi bu adamlara karşı ise yaramaz.beni düşürür.ama öte yandan aynı işyerinde diyalog olmadan ne iş yürüyor ne de olmuyor işte.bilemiyorum.Anlamadim simdi psikologun onerisini mi mantikli bulmadiniz yoksa hic burada kalmayip tayin isteyeyim mi diye mi soruyorsunuz?
O zaman biraz doğru dürüst davranın. Ben sizi hatalı buldum. Şikayet etmeler, facebooktan göndermeler.. hiç yapıcı davranmamışsınız ki. Daha gitmediğiniz yerle ilgili iş arkadaşınızın da göreceği şekilde olumsuz yorumlar yapmışsınız insanlar sizin hakkınızda aynı sizin onların hakkında sahip olduğunuz gibi önyargılara sahip olmuşlar. Sizden tehlike geleceğini düşündükleri için uzak durmaları normal değil mi?Ama gidecegim yer iyi mi olacak.ustelik çocuğumun benim düzenim var.bilemiyorum ki.burayi çok sevdim
Bana yapıldı.mudur bey personeli destekledi.daha önceki müdürümü sikayet ettiğimden beni bakılmaya çalıştılar.kendisi de itiraf etti eski muduurnle konuştum diye.muduru anlıyorum ama bu insanlar hiç tanımadıkları biri hakkında nasıl bu kadar vahşi olabiliyorlar.Başka kuruma geçemiyor musunuz? Kurumda ekipten herkesin size düşman olmasının büyük ihtimalle sebebi sizsiniz. Hadi 1 kişi, 2 kişi olur anlarım ama herkes niye size durduk yere düşman olsun? Demek ki siz iş etiğine sığmayan konuşmalar yapmışsınız birileri hakkında...
O zaman cekip gideceksiniz. Yani ne soylediniz ne yaptiniz da bu kadar organize bir sekilde bilendiler size pes yaniPsikoloğun önerisi bu adamlara karşı ise yaramaz.beni düşürür.ama öte yandan aynı işyerinde diyalog olmadan ne iş yürüyor ne de olmuyor işte.bilemiyorum.
ay kudra sonunda olaya hakim biri geldi.ciddi ciddi yorumlar yapılmış şaşırdımNereye gidersen git eninde sonunda aynı sorunları yaşayacaksın. Problem diğer insanlarda değil, sende.
Bunlar uzak durmuyor direkt üzerinde baskı kurmaya sindirmeye çalıştılar.birini sevmezsen uzak durursun ama laf sokmazsın mesela di miO zaman biraz doğru dürüst davranın. Ben sizi hatalı buldum. Şikayet etmeler, facebooktan göndermeler.. hiç yapıcı davranmamışsınız ki. Daha gitmediğiniz yerle ilgili iş arkadaşınızın da göreceği şekilde olumsuz yorumlar yapmışsınız insanlar sizin hakkınızda aynı sizin onların hakkında sahip olduğunuz gibi önyargılara sahip olmuşlar. Sizden tehlike geleceğini düşündükleri için uzak durmaları normal değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?