Psikoloji bozukluğu bile zengilerin hakkı sanırım

Ne yaparsam daha sağlıklı olur

• Psikolojik destek almadan kendini zorlarsan ileride daha kötü olur

OY: 6 27,3%
  • Başka alanlara yönelerek bu sorunları atlatabilirsin

OY: 16 72,7%

• Ankete Katılan
    22

Belkilerinbelkisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
74
30
28
34
Hayatımda zor bir dönem geçirdiğim için psikiyatrik yardım almayı düşündüm bu ara. uyuyamama sorunu ruhsuz ve hissiz hissetmem herkesten her şeyden kopmuş olmam vb.. devlet hastanesi 10 dk da bir randevu alıyor bunun ilaç yazdırmaya gitmekten öte gitmediği belli. 10 dk da ben ne anlatıcam doktor ne anlayacak
Özellere gelirsek 300 500 arası fiyatları duyduğumda dehşete kapıldım yani tek bir kez de gidilmeyeceği kesin.
Bende bunun üzerine bu parayı kendime harcarsam daha mutlu olabilirim belki diye düşünüyorum
Dans ve enstrüman kursuna başlamayı planlıyorum
Antidepresan kullanıp hayattan kaçmaya çalışacağıma hayatın üzerine gitmeyi düşündüm
Tek sorun ilk adımı atacak gücüm olmaması
Sabahları yataktan kalkmak bile benim için bir süreç gerektiriyor

Hayatımda zor bir dönem geçirdiğim için psikiyatrik yardım almayı düşündüm bu ara. uyuyamama sorunu ruhsuz ve hissiz hissetmem herkesten her şeyden kopmuş olmam vb.. devlet hastanesi 10 dk da bir randevu alıyor bunun ilaç yazdırmaya gitmekten öte gitmediği belli. 10 dk da ben ne anlatıcam doktor ne anlayacak
Özellere gelirsek 300 500 arası fiyatları duyduğumda dehşete kapıldım yani tek bir kez de gidilmeyeceği kesin.
Bende bunun üzerine bu parayı kendime harcarsam daha mutlu olabilirim belki diye düşünüyorum
Antidepresan kullanıp hayattan kaçmaya çalışacağıma hayatın üzerine gitmeyi düşündüm
merhaba okuyor musunuz çalışıyor musunuz?

Çok hoş olur aslında çok sevinirim :)
tamam:)
kendini hazır hissedince aç o zaman beklerim:) benim de bazı şeyler için teşviğe ihtiyacım var
mesela uyum sorunum var
spor yapmam lazım vakit ayırmıyorum ,üşeniyorum
zayıflamam gerek onu da erteliyorum
kendimi iyileştirecek şeyler arıyorum hepsi taktikle hallolabilir aslında:) Mesela en basiti:
--her gün bütün iş arkadaşlarıma nasılsın dedim mi
--bugün bilmemkaç dk dans ettim mi ✓
gibi gibi
sen de belirlersen böyle kendin çin hep yazarız böyle böyle belki her şey güzel olur :KK49::KK49:

Yooo yanılıyorsunuz, ben devlet hastanesinde bir psikiyatriste gidiyorum yaklaşık bir saat sohbet ediyoruz uygun görürse ve ben istersem ilac yazıyor

Ama evet depresyon zengin hastalığı :)

Yooo yanılıyorsunuz, ben devlet hastanesinde bir psikiyatriste gidiyorum yaklaşık bir saat sohbet ediyoruz uygun görürse ve ben istersem ilac yazıyor

Çok şanslısınız o zaman hangi şehir acaba ben randevu alacaktım baktım randevular 10 ar dk arayla vazgeçtim öyle olunca. Ah zengin de değilim ki :)

tamam:)
kendini hazır hissedince aç o zaman beklerim:) benim de bazı şeyler için teşviğe ihtiyacım var
mesela uyum sorunum var
spor yapmam lazım vakit ayırmıyorum ,üşeniyorum
zayıflamam gerek onu da erteliyorum
kendimi iyileştirecek şeyler arıyorum hepsi taktikle hallolabilir aslında:) Mesela en basiti:
--her gün bütün iş arkadaşlarıma nasılsın dedim mi
--bugün bilmemkaç dk dans ettim mi ✓
gibi gibi
sen de belirlersen böyle kendin çin hep yazarız böyle böyle belki her şey güzel olur :KK49::KK49:
Tamadır çok teşekkür ederim desteğin için yapıcam bunu en kısa sürede :) umarım hepimiz hedeflerimize hızlıca ulaşırız

Çok şanslısınız o zaman hangi şehir acaba ben randevu alacaktım baktım randevular 10 ar dk arayla vazgeçtim öyle olunca. Ah zengin de değilim ki :)
Ankara Atatürk Hastanesi, semt polikliniklerinden alıyorum genelde sakin oluyor, ana bina kadar yoğun olmuyor. Zamanında ben de bir seansa 350 tl bayılınca epey psikolojim bozulmuştu :)

Bu aralar herkes ten aynı şeyleri duyuyorum bi tür tükenmişlik sendromu gibi hayattan zevk almama vb neden böyle oluyoruz bilmiyorum herşeye şükretmek lazım her halimize

Ankara Atatürk Hastanesi, semt polikliniklerinden alıyorum genelde sakin oluyor, ana bina kadar yoğun olmuyor. Zamanında ben de bir seansa 350 tl bayılınca epey psikolojim bozulmuştu :)

Orada da 10 dk mı seans aralıkları randevu alırken burda bildiğiniz 13:10 13:20 13:30 diye gidiyor randevular hepte dolu hastaneyi başıma yıkarlar 1 saat kalsam

Hangi şehirde devlet hast de psikiyatrıye gıdıyorsunuz ve bır saat zaman ayırıyor cok merak ettim

Bu aralar herkes ten aynı şeyleri duyuyorum bi tür tükenmişlik sendromu gibi hayattan zevk almama vb neden böyle oluyoruz bilmiyorum herşeye şükretmek lazım her halimize

Şükür tabi ama bedensel olmasada ruhsal olarak çok yıprandığım zamanlar geçiriyorum hala da çözülmüş değil hiç bir sorun o yüzden herkesin derdi kendine büyük tabi ama benim yaşadıklarım çok ufak sayılmaz

ben senelerce psikolog ve psikiyatrıye gittim
tonlarca para bayıldım
bana faydası olmustu ama , doktorları cok sevmedım hepsı aynı tarzdı acıkcası
ben kendım kendımı baya geliştirdim.

3 sene evvel bır devlet hast da psikiyatrı dr una gttim
dediğiniz gbi bana 10 dakıka zaman ayırdı
inanın o 10 dakıkada odadan gulerek cıktım ve kadın bakıs acımı tamamen değiştirdi

snr gecmıste özel dr lara verdıgım o paralara cok acıdım

hipnoza bıle gttim , Türkiyenin bilmem kacıncı meshur uzmanı imiş, ama hipnoz olamadım :)

Back
X