Psikoloji tezim icin yardim!

Cevapladım ama psikolojiyle bir alakası olmadığınında farkındayım yani.
Daha çok regli dönemindeki psikolojik dalgalanmalarla ilgili sorular bekliyordum.
Yani Adet Öncesi Sendromuyla ilgili.
Belliki yeni çıkacak ürüne yönelik bir anketi cevaplamış olduk. :31:

Para kazanmam lazım arkadaşlar lutfen sız de bana yardımcı olun deseydın ellı kere gırıp elımden gelenı yapardım..
Ama ınsanları saf yerıne koyman ne kadar ayıp bılıyormusun..
Neyse bunları kavrayacak durumda olsan zaten yanlış yapmazdın.
yazık..

ohaaa diyorum ohaaaa simdi yorumlari okudum.

ne kadar siyah dusunuyorsunuz yaa. Surveymonkey sitesine hayatimda ilk defa girdim!

para kazaniyosun diyen arkadasim; gercekten kazaniliyor mu? bu kadar basit sorularda?

eger bu mumkunse lutfen ogretir misin; gercekten kazanmak isterim.

bilsem cooook daha karmasik sorular hazirlardim ama su an icin yapmam gereken tek sey kadinlari kategorilendirmek.

ha tabi o zaman da sey derdiniz: `sorular cok uzun ve kazik para kazaniyor bu arkadas`

neyse.

dolduran arkadaslarima tesekkur ediyorum.

arkadaşlar surveymonkey bedava bir anket oluşturma sitesidir. isterseniz girip arıntılı sonuçlar için para da ödeyebilirsiniz, öğrenciler bu tür siteleri kullanırlar genelde.

paralımı yani?anlayamadımda

yani sen öğrenciysen ve bir ankete ihtiyacın varsa orada anket yayınlıyorsun bu bedava, isteyenler de o anketi dolduruyorlar. sana anket sonuçları geliyor ama kategorize edilmemiş (spss gibi istatistik programına girilmemiş) şekliyle, sen kendin spss ya da ne kullanıyorsan ona giriyorsun ve kendin değerlendiriyorsun sonuçları. isteyene, surveymonkey sitesi de değerlendiriyor (yani kendileri giriyorlar datayı ve sonuçları sana gönderiyorlar) bunun için para istiyorlar. yani bu siteyi şirketler de bu şekilde kullanabiliyor, diyor ki şu anketi koydum ama ayrıntılı sonuçlarını istiyorum, surveymonkey de belli bir ücret karşılığında ayrıntılı sonuçları gönderiyor. ama eğer sen ööğrenciysen ve sadece dataya ihtiyaç duyuyorsan para ödemiyorsun.

kaldı ki böyle yerlerden para kazanmak üyelik üzerinden oluyor ve yanıtladığınız anket başına para alıyorsunuz ama bir anketi en fazla bir kere yanıtlayabiliyorsunuz. yani bu arkadaş bu yolla nasıl para kazansın?

yani sen öğrenciysen ve bir ankete ihtiyacın varsa orada anket yayınlıyorsun bu bedava, isteyenler de o anketi dolduruyorlar. sana anket sonuçları geliyor ama kategorize edilmemiş (spss gibi istatistik programına girilmemiş) şekliyle, sen kendin spss ya da ne kullanıyorsan ona giriyorsun ve kendin değerlendiriyorsun sonuçları. isteyene, surveymonkey sitesi de değerlendiriyor (yani kendileri giriyorlar datayı ve sonuçları sana gönderiyorlar) bunun için para istiyorlar. yani bu siteyi şirketler de bu şekilde kullanabiliyor, diyor ki şu anketi koydum ama ayrıntılı sonuçlarını istiyorum, surveymonkey de belli bir ücret karşılığında ayrıntılı sonuçları gönderiyor. ama eğer sen ööğrenciysen ve sadece dataya ihtiyaç duyuyorsan para ödemiyorsun.

kaldı ki böyle yerlerden para kazanmak üyelik üzerinden oluyor ve yanıtladığınız anket başına para alıyorsunuz ama bir anketi en fazla bir kere yanıtlayabiliyorsunuz. yani bu arkadaş bu yolla nasıl para kazansın?

Vallahi ok tesekkur ederim temize cikarttin beni :)

Bu arada 87 kisi doldurmus hepsine ayri ayri tesekkurler!

Back
X