• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikoloji

hande91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
8
0
36
İstanbul
arkdşlr benim yeğenim deprosynı girdi tutturdu ünlü olcm diye yetenekli de ama eniştem isin vermio her gün ağlıyor psikoloğa gidicek delirecek nerdeyse eniştemde tahini çıkmıştı onun için uğrşmıyor istemio çocuğun ünlü olmsnı dışrı çıkrlım hava alsın istiorus tutturdu ben çıkmıyorum gideceğim tek yer ajans dedi hepimis çok çaresisis yorum gelirse seviniris:43::59:

Her ailenin açık görüşlü olmasını bekleyemeyiz. Eniştenin kişiliği gereğince kendine ait kuralları vardır.
Ailesinin yetişme tarzı bu tür konuları etkiler.
Yetekliyse yeteneğini geliştirsin.
Çok mu kolay zannediyor arkadaş ünlü olmayı acaba ? O ünlü olan insanlar yıllarca emek veriyor, ne zorlu yollardan geçiyor da belli bir seviyeye ulaşıyor.
Hemen bi ajansa kaydolduktan sonra ünlü olmak kolay mı ? O zaman herkes ünlü olurdu.
Şimdi o arkadaşa güzel geliyordur onların şatafatlı hayatı.. Ama emin olsun ki çok da güzel bir hayat değil.
Çevremde örnekleri var biliyorum. Bir çok ünlü, pişman olup her insan gibi bir hayat sürmek istiyor.
Çok yetenekliyse gitsin yeteneğini geliştirsin bir kursta. Ama öyle ha diyince de ünlü olunmayacağını bilsin.
Okulunu okusun, mesleğini eline alsın.. sonra yeteneğine göre devam eder yoluna.
Kaç yaşında bilmiyorum ama eğer 15-19 yaşları arasındaysa tek başına doğru kararlar verebileceğini düşünmüyorum.
Zaten eğer 18 yaşını doldurmadıysa ajansa ailesinin izni olmadan kayıt da yaptıramaz.
Enişten de çocuğunu koruma konusunda haklı.
Bir çok aile istemez çocuğunun okuması dururken, tvlerde boy göstermesini.
Her ailenin yapısna göre değişir bu.
Çok basit görmesin bence bu olayı. :34:

Son düzenleme:
18 yaşından sonra gider kendi ajansa kaydolur. o kafasına koymuş bi kere ne kadar konuşursanız konuşun onu tam tersi kamçılayacak, yaşayarak öğrensin. reklamlarda kliplerde oynayarak harçlığını çıkartabilir ama ha diyince ünlü olmak kolay değil.

klavyenizde z harfi yok mu acaba? ya da konuşurken de z kullanmadan mı konuşuyorsunuz?:72:

Canım çok ciddi söylüyorum gidin onu bir ajansa götürün veya bir tiyatroda bir haftalık eğitim alsın..

Kuzenim de tutturmuştu ben tiyatrocu olacağım diye..

Siyaha boyadığı saçları ve tırnaklarıyla çok marjinal ve özel olduğunu düşünüyordu..:35::35:

Gitti oyuncu seçmelerine annesi sinir krizleri geçirdi..

Seçmelerden bir geldi bir daha ben oyuncu olacağım demedi..

Kurabiye taklidi,kapının arkasında duran süpürge taklidi,aşık ördek taklidi yapmasını istemişler..

Sonra işletme bölümüne gitti..

Yemedi tabii..:63::63:

Canım çok ciddi söylüyorum gidin onu bir ajansa götürün veya bir tiyatroda bir haftalık eğitim alsın..

Siyaha boyadığı saçları ve tırnaklarıyla çok marjinal ve özel olduğunu düşünüyordu..:35::35:

Kurabiye taklidi,kapının arkasında duran süpürge taklidi,aşık ördek taklidi yapmasını istemişler..

kapinin arkasinda duran süpürge taklidimiiii:60::60::60::60::60::60::60::60:o nasil oluomus :60::60::60::60::60:

Kuzenim yapamamış ki nasıl olduğu konusunda bir fikrimiz olamadı..:9::9:

kurabiyenin taklid hali nasil acaba yada asik ordek ama en cok kapi arkasinda duran supurge taklidini merak ettim:60::60::60::60:heralde bole sacakli bisey giydirip ole dumduz duracakti baska nasil supurge olunurrr:60::60::60::60::60:elelktrikli supurge taklidi deseydi neyseeee:60::60::60::60::60:

Hahah gece gece çok güldüm ya. Krabiye taklidi.. Kapının arkasında duran süpürge taklidi. Süpermiş..

:9: :9: :9: :9: :9: :90: :90: :90: :90: :60: :60: :60:

kızlar hiç cevap yazmayın.konu sahibinin yazdığı cevapları bi okuyun derim önce.bir yerde öğrenciyim evlenmeye korkuyorum demiş..başka yerde üçüzlerim olacak hamileyim isim buldum yazmışşş resmen alay ediyor..bizim burada yavrularımıza kavuşmak için canımız çıkıyor bu şahıs neler yapıyor ...birde z yerine s yazması iğrenç tabiii

kızlar hiç cevap yazmayın.konu sahibinin yazdığı cevapları bi okuyun derim önce.bir yerde öğrenciyim evlenmeye korkuyorum demiş..başka yerde üçüzlerim olacak hamileyim isim buldum yazmışşş resmen alay ediyor..bizim burada yavrularımıza kavuşmak için canımız çıkıyor bu şahıs neler yapıyor ...birde z yerine s yazması iğrenç tabiii

Amaaaan yine mi beee...

Kek Prometheus saygılar sunar :35::35:

Yine mi yaa ..
Haklısın yeni fark ettim. :66:

Hem çocuğu var isim arıyo, hem öğrenci evlenemeye korkuyo, hemde manyak ötesi bir yiğene sahip..

:63: :1: Yetenek..

Son düzenleme:
iyide ceycey dogal yetenekle kapinin arkasinda duran supurge taklidi nasil yapilir :60::60::60::60::60::60:

bence bacakları biraz açarsın. biraz da bükersin, fırça öyle kaskatı duramaz çünkü. üst kısmın(sap kısmı :D ) da donuk olur. yüzüne etraf pismiş de temizlemek istiyomuşsun gibi bi ifade verirsin.

:60:

Back
X