• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikoloji

kızlar hiç cevap yazmayın.konu sahibinin yazdığı cevapları bi okuyun derim önce.bir yerde öğrenciyim evlenmeye korkuyorum demiş..başka yerde üçüzlerim olacak hamileyim isim buldum yazmışşş resmen alay ediyor..bizim burada yavrularımıza kavuşmak için canımız çıkıyor bu şahıs neler yapıyor ...birde z yerine s yazması iğrenç tabiii

:46::46::46::46::46::46:
Süper tespit
İşi gücü yok insanların heralde yahu.

Son düzenleme:
bence bacakları biraz açarsın. biraz da bükersin, fırça öyle kaskatı duramaz çünkü. üst kısmın(sap kısmı :D ) da donuk olur. yüzüne etraf pismiş de temizlemek istiyomuşsun gibi bi ifade verirsin.

:60:

:60::60::60:sinli felan konusma ceycey ben unlu olmak istemiom ki:60::60::60::60:

konu sahibi bi yerde hamileyim ücüz demis,bir yerde isim arayisinda,bi yerde bekar ve evlenmekten korkuyo,bi yerde yeni uye ve yanliz :52::52::52::52::52::52:

Canım çok ciddi söylüyorum gidin onu bir ajansa götürün veya bir tiyatroda bir haftalık eğitim alsın..

Kuzenim de tutturmuştu ben tiyatrocu olacağım diye..

Siyaha boyadığı saçları ve tırnaklarıyla çok marjinal ve özel olduğunu düşünüyordu..:35::35:

Gitti oyuncu seçmelerine annesi sinir krizleri geçirdi..

Seçmelerden bir geldi bir daha ben oyuncu olacağım demedi..

Kurabiye taklidi,kapının arkasında duran süpürge taklidi,aşık ördek taklidi yapmasını istemişler..

Sonra işletme bölümüne gitti..

Yemedi tabii..:63::63:

bence bacakları biraz açarsın. biraz da bükersin, fırça öyle kaskatı duramaz çünkü. üst kısmın(sap kısmı :D ) da donuk olur. yüzüne etraf pismiş de temizlemek istiyomuşsun gibi bi ifade verirsin.

:60:

Gece gece gülmekten gözümden yaş geldi:60::60::60: :60::60::60::60::60::60::60:

:60::60::60:sinli felan konusma ceycey ben unlu olmak istemiom ki:60::60::60::60:

konu sahibi bi yerde hamileyim ücüz demis,bir yerde isim arayisinda,bi yerde bekar ve evlenmekten korkuyo,bi yerde yeni uye ve yanliz :52::52::52::52::52::52:

ünlü olmak istemedin ama kapının arkasında duran süpürge olmak istedin ben de anlattım :63: :D

ben anlamıştım zati fake olduğunu konunun ya :D

- gel dışarı çıkıp hava alalım
- istemiyorum, gideceğim tek yer ajans

hahaha böyle muhabbet mi olur :60:

ünlü olmak istemedin ama kapının arkasında duran süpürge olmak istedin ben de anlattım :63: :D

ben anlamıştım zati fake olduğunu konunun ya :D

- gel dışarı çıkıp hava alalım
- istemiyorum, gideceğim tek yer ajans

hahaha böyle muhabbet mi olur :60:

:60::60::60::60:ben elektrinkli supurge olmak isteyommm:60::60::60::60:

Son düzenleyen: Moderatör:
oyunculuğa bende baş koydum öyle ya da böyle kazanıcam diye hedef belirledim kendime ama okulunu yeğenin için oyuncu olmak değil ünlü olmak önemli bence ilk önce bir psikoloğa danışmanızda fayda var.

Back
X