online bir şekilde psikolog tarafından yaptırmıştım kaldı ki teste ihtiyacım yok zaten anlayabiliyorum sosyal fobim olduğunuTesti go girL falan gibi bi dergiden mi yaptınız ? Yani nasıl bu tanıyı koydunuz kendinize.
Eğer o testlere inanıyorsanız bende üstün zekalı çıkmıştım
Online da böyle bir test vallahi ilk kez duydum. Bende online seansa katıldım 1/2 sefer ama hiç böyle bir şey olmamıştı. Çözüm basit elbette ki bunun için uzmanlarla görüşeceksiniz.online bir şekilde psikolog tarafından yaptırmıştım
uyduruk site değildi herhalde anlayabilirim zaten önemli olan testi yapmış olmam değil konunun içeriğivay bee şimdi ben kendime uyduruk sitelerden test yapsam neler çıkar nelerpsikoloğa gideceksiniz başka çaresi yok. y o k
benim de ileri düzey iğne fobim var geçenlerde hasta oldum efendi gibi gittim ayıla bayıla hönküre hönküre oldum iğnemi. insan mecbur olduğu zaman güçlü olur merak etmeyin.
sağolun ama arapça hazırlık okuyorum :)Psikoloğa gidersem nasıl konuşacağım diye düşünmeyin, neticede işin eğitimini almış uzman bir kişi sizi nasıl konuşturacağını çok iyi biliyordur.
Eğer İngilizce hazırlık okuyorsanız gerektiği zaman yardımcı olurum, özelden ulaşabilirsiniz.
uyduruk site değildi herhalde anlayabilirim zaten önemli olan testi yapmış olmam değil konunun içeriği
Sen git,o seni 2 seansta bulbul gibi sakitir,hic merak eyleme..psikoloğa gitmek istiyorum ama ona bile gidince ne anlatacağımı hadi anlatma kısmını geçtim yüz yüze gelip bir şey konuşamam bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?