psikolojik bir test yaptım ve sosyal fobim yüksek çıktı sizce napmalıyım

eoena-k

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2021
13
10
8
23
insanların içinde rahat değilim ve çekingen sessiz bir tipim hayatımda bunun yüzünden zorluk yaşadığım anlar oldu olmayada devam ediyor. psikoloğa gitmek istiyorum ama ona bile gidince ne anlatacağımı hadi anlatma kısmını geçtim yüz yüze gelip bir şey konuşamam bile. online almayı düşündüm ama bu hala benim için çok zor ve 20 yaşıma geldim bu sene 2.kez hazırlık okuyorum eğer hazırlıkta kalırsam okuldan atılacağım ve büyük ihtimalle işe gideceğim ve buna bile çekiniyorum ve asla yapamacağımı düşünüyorum daha öncesinde bir işe girmiştim 3 günlük ve çokta konuşma gerektirmiyordu onun dışında anasınıfında staj yaptım ve orada çocuklarla iletişimim bile kötüydü o işin bana göre olmadığını anladım sizce bu durumu aşmak için ne yapayım psikologla sadece mesajlaşma üzerinden konuşabileceğim bir platform vardı en fazla böyle aşabilirim diye düşünüyorum

Testi go girL falan gibi bi dergiden mi yaptınız ? Yani nasıl bu tanıyı koydunuz kendinize.
Eğer o testlere inanıyorsanız bende üstün zekalı çıkmıştım :KK70:
online bir şekilde psikolog tarafından yaptırmıştım kaldı ki teste ihtiyacım yok zaten anlayabiliyorum sosyal fobim olduğunu

online bir şekilde psikolog tarafından yaptırmıştım
Online da böyle bir test vallahi ilk kez duydum. Bende online seansa katıldım 1/2 sefer ama hiç böyle bir şey olmamıştı. Çözüm basit elbette ki bunun için uzmanlarla görüşeceksiniz.

vay bee şimdi ben kendime uyduruk sitelerden test yapsam neler çıkar neler :KK70:psikoloğa gideceksiniz başka çaresi yok. y o k
benim de ileri düzey iğne fobim var geçenlerde hasta oldum efendi gibi gittim ayıla bayıla hönküre hönküre oldum iğnemi. insan mecbur olduğu zaman güçlü olur merak etmeyin.

Psikoloğa gidersem nasıl konuşacağım diye düşünmeyin, neticede işin eğitimini almış uzman bir kişi sizi nasıl konuşturacağını çok iyi biliyordur.

Eğer İngilizce hazırlık okuyorsanız gerektiği zaman yardımcı olurum, özelden ulaşabilirsiniz.

vay bee şimdi ben kendime uyduruk sitelerden test yapsam neler çıkar neler :KK70:psikoloğa gideceksiniz başka çaresi yok. y o k
benim de ileri düzey iğne fobim var geçenlerde hasta oldum efendi gibi gittim ayıla bayıla hönküre hönküre oldum iğnemi. insan mecbur olduğu zaman güçlü olur merak etmeyin.
uyduruk site değildi herhalde anlayabilirim zaten önemli olan testi yapmış olmam değil konunun içeriği

Psikoloğa gidersem nasıl konuşacağım diye düşünmeyin, neticede işin eğitimini almış uzman bir kişi sizi nasıl konuşturacağını çok iyi biliyordur.

Eğer İngilizce hazırlık okuyorsanız gerektiği zaman yardımcı olurum, özelden ulaşabilirsiniz.
sağolun ama arapça hazırlık okuyorum :)

uyduruk site değildi herhalde anlayabilirim zaten önemli olan testi yapmış olmam değil konunun içeriği

önemli olanın ne olduğunu yorumladım zaten. testi uyduruk bir yerden yaptırıp yaptırmamış olmanız da yorum yapabilmem açısından önemliydi. neyse, psikoloğa gitmeniz gerekiyor bu kadar basit. zorla da olsa gideceksiniz iyiliğiniz için. online seans bir yere kadar çünkü sizin sorununuz sosyal fobiyse eğer kliniğe kadar gidebilmek bile sizin için bir adım demektir.

veya eğer razı olursa bir psikologla görüşün evinize gelsin bir kaç seans en azından, tabii bunu yapabilecek olan da azdır diye düşünüyorum.

Psikiyatriye görünün. İlaçlar bu tarz durumlarda çok işe yarıyor, imkanınız varsa terapiyle de desteklersiniz

psikoloğa gitmek istiyorum ama ona bile gidince ne anlatacağımı hadi anlatma kısmını geçtim yüz yüze gelip bir şey konuşamam bile.
Sen git,o seni 2 seansta bulbul gibi sakitir,hic merak eyleme..
Adamin isinin nevisi bu.Konusmak,konusturmak..Buna bagli olarak da anlamak,farkindaliginizi uyarmak.

Back
X