Psikolojik degil,gercekten hamileyim....

Kancicegim

Aysima´nin Annesi:)
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
3.933
19
116
Diğer
Evet kizlar sonunda dualarim kabul oldu hamileyim...bunu ayri bir baslik olarak yazmak istedim icimden öyle geldi...desteginiz icin bana moral verdigniz icin coooooooookkk tesekkur ederim hepinize...adetimi 4 gun gecince test yapmistim negatifti ama 2 hafta daha bekledim tekrar yaptim sonunda pozitif cikti yani ben de artik anne adayiyim..inanamiyorum hala...

annem demisti beyaz akinti geliyorsa sen hamilesin demisti dedigi cikti akintim hala aynen devam ediyo hamileyim kizlar...cok mutluyuzz:1hug:...bunu esime soyledigimde onun sevinci görülmeye degerdi evimize simdiden huzur ve mutluluk getirdi bebegim cok ugurlu geldi bize...hem yilbasi,hem bayram hem de esime dogum gunu hediyem oldu:dance:...Rabbim saglikli sihhatli ve hayirli bir evlat olmasini nasip etsin insallah...desteginiz icin tekrar tesekkurler kizlar....Insallah hayirlisiyla dunyaya gelir saglikli bir sekilde....

ayy canım yaa ne güzel güldürdü rabbim yüzünü.şimdi sizden mutlusu yokktur.hadi sana kolay gelsin bu 9 aylık maratondaa.çok güzel bi maraton haberin olsunn..

canım tebrık ederım:nazar:..saglıcakla al bebısını kucagına ınsallah..:1hug:
sevgıler..a.s.

canım tebrik ederim.Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.
nasıl mutluluk yaşatmış sana ve eşine tahmin edebiliyorum.çok kısmetli bir bebek Allah nazarlardan saklasın.
Mutluluğun daim olsun.
Allah bizlerede yaşatsın inşallah. Keyifle geçir hamileliğini

Tebrik ederim İşallah Allahın izni ile sağlıklı bir hamilelik geçirirsin...Ne mutlu sana duaların kabül olmuş..eşin çok sevinmiş..
Bende 2gün oldu hamile olduğumu öğrendim ama kasıklarda acayip bir agrı var idrar yaparken içim eriyo sanki..korkuyorum dış gbelikten...
Sıkmayım sizi...Allah nazardan saklasın seni...

Canım benim tebrik ederim seni allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah bir avazda kurtarsın.

Tebrik ederim canim. Allah tamamina erdirsin.Darisi benim ve tüm isteyenlerin basina.

canım gözün aydın rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşaallah bu arada aralık hamişleri listesine ilk giren sen oldun umarım arkası çorap söküğü gibi gelir

Evet kizlar sonunda dualarim kabul oldu hamileyim...bunu ayri bir baslik olarak yazmak istedim icimden öyle geldi...desteginiz icin bana moral verdigniz icin coooooooookkk tesekkur ederim hepinize...adetimi 4 gun gecince test yapmistim negatifti ama 2 hafta daha bekledim tekrar yaptim sonunda pozitif cikti yani ben de artik anne adayiyim..inanamiyorum hala...

annem demisti beyaz akinti geliyorsa sen hamilesin demisti dedigi cikti akintim hala aynen devam ediyo hamileyim kizlar...cok mutluyuzz:1hug:...bunu esime soyledigimde onun sevinci görülmeye degerdi evimize simdiden huzur ve mutluluk getirdi bebegim cok ugurlu geldi bize...hem yilbasi,hem bayram hem de esime dogum gunu hediyem oldu:dance:...Rabbim saglikli sihhatli ve hayirli bir evlat olmasini nasip etsin insallah...desteginiz icin tekrar tesekkurler kizlar....Insallah hayirlisiyla dunyaya gelir saglikli bir sekilde....

kançiçeğim senin yazdıklarını takip edityordum. çok sevindim hamiş olmana. tebrik ederim. bizlere de dua et canım. hamişlerin duası kabul olur. mutlu bir hamilelik dileğiyle....a.s.

tebrikler canım Allah sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin.darısı tüm isteyenlerin başına

Back
X