Psikolojik degil,gercekten hamileyim....

Evet kizlar sonunda dualarim kabul oldu hamileyim...bunu ayri bir baslik olarak yazmak istedim icimden öyle geldi...desteginiz icin bana moral verdigniz icin coooooooookkk tesekkur ederim hepinize...adetimi 4 gun gecince test yapmistim negatifti ama 2 hafta daha bekledim tekrar yaptim sonunda pozitif cikti yani ben de artik anne adayiyim..inanamiyorum hala...

annem demisti beyaz akinti geliyorsa sen hamilesin demisti dedigi cikti akintim hala aynen devam ediyo hamileyim kizlar...cok mutluyuzz:1hug:...bunu esime soyledigimde onun sevinci görülmeye degerdi evimize simdiden huzur ve mutluluk getirdi bebegim cok ugurlu geldi bize...hem yilbasi,hem bayram hem de esime dogum gunu hediyem oldu:dance:...Rabbim saglikli sihhatli ve hayirli bir evlat olmasini nasip etsin insallah...desteginiz icin tekrar tesekkurler kizlar....Insallah hayirlisiyla dunyaya gelir saglikli bir sekilde....

seni çok çok ama çok tebrik ediyorum!sağlıkla kucağına almakta nasip olur işallah!güzel haberleriniz hepimize moral oluyor!aman nazar değmesin:nazar:

cok cok cok tesekkurler arkadaslar saolun iyi dilek ve tebrikleriniz icin...Allah isteyen herkese versin sizin icin de dua ediyorum merak etmeyin canlarim benim...ecetuna sen de cok saol cnm senin icin de dua edicem soz...Saglicakla kalin allah a emanet olun by

tebrikler canım allah her isteyene en kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah gözün aydın:))

Allah Yardimcin Olsun...gercekten Zooor Ve Mesakatli Günler Seni Bekliyor.
Hamileliğin Dönemince Mide Bulantilari Ve Kusmalardan Illallah Edeceksin.
Hamileliğin Dönemince Hasta Olmiyacak, Hasta Olursanda Ilaç Kullanamiyacaksin.
Hamileliğin Boyunca Bir Yerini Kirmayacaksin Kirsanda Röntgen çektiremiyeceksin.
Bebek doğarken çektiğin acıları Ve dogduktan Sonra sıkıntılara Hiç Deginmiyorum...

ama Unutmaki Tüm Bu Sikintilar Sonucu " Cennet Analarin Ayaklari Altindadir" Sözüne Mafsar Olacaksin Ne Mutlu Sana Bebeğin şimdiden Hayirli Olsun Anali Babali Büyür Inşallah.

selam kızlar bende bekleyenlerdendim hemde 3 yıldır fakat,kayseride bir doktora gittim bana çok güzel bir tedavi uyguladı ve şuanda hamileyiiiim 4 haftalık ve şunuda söyleyim arkadaşlar ilişkiden 10 gün sonra kanda çok rahat belli oluyor hamile olduğunuz.bunu ben her 2 -3 güne bir kan tahlili yaptırdım ilişkiden 10 gün sonrasından beridir biliyordum hamile olduğumu.

sub0938
Kullanıcının Profilini Göster
sub0938 kullanıcısına özel mesaj gönder
sub0938 kullanıcısına ait bütün mesajları ara
İrtibat listesine sub0938 üyesini ekle

#465 Bugün, 12:12
sub0938
Papatya

Giriş tarihi: May 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar ilk başta ovitrelle diye bir iğne yaptı daha sora serephone diye bir ilaç verdi 5 gün kullandım o ilaçta bitti 1 hafta sonra gel 1 iğnemiz var dedi plengly diye 2 toz 1 su şeklinde iğne yaptı ve ben şimdi 4 haftalık hamileyim bu doktoru mutlaka tavsiye ediyorum arkadaşlar kayseri özel erciyes hastanesi çetin arık daha benim gibi hamile kalan kaç tane tanıdığım var zaten bende onların tavsiye ve ısrarları ile gittim gittiğimin 3 ayını hamile olarak geçiriyorum

Back
X