Psikolojik Destek Bekliyorum!

Dareyn

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
15
0
6
35
İstanbul
Selamün Aleyküm arkadaşlar, zayıflamama psikolojik destek olsun diye foruma üye oldum. Herkesten destek rica ediyorum :) Bazı sebeplerden ötürü 49 kilodan 60 lara yükseldim:17: 60 lara diyorum zira tartılmadım depresyona girmek istemiyorum:33: Düğünümüz var önümde tam 4 ay kaldı eski kiloma inmem gerekiyor. Neyse, her gün bu sayfaya yediklerimi yazacağım arada bir sayfama uğrar destek verirseniz memnun olurum :16:

Son düzenleme:
kızlardan sana tam destek düğününe 4 ay kala seni yanlızmı bırakalım aslanlar gibide verirsin o kiloları arkadaşım 1 ayda 6 kilo vermişti 4 ayda rahatlıkla eski kilona dönersin :)

Selamün Aleyküm arkadaşlar, zayıflamama psikolojik destek olsun diye foruma üye oldum. Herkesten destek rica ediyorum :) Bazı sebeplerden ötürü 49 kilodan 60 lara yükseldim:17: 60 lara diyorum zira tartılmadım depresyona girmek istemiyorum:33: Düğünümüz var önümde tam 4 ay kaldı eski kiloma inmem gerekiyor. Neyse, her gün bu sayfaya yediklerimi yazacağım arada bir sayfama uğrar destek verirseniz memnun olurum :16:

canımm diyet ggruplarından birine girersen senin için daha faydalı olabilir. 11 k,lo nedir ki benim vermem geeken daha çok kilo var hem sıkı diyet yaparsan 4 ayda verirsin. şimdi düğün telaşı alışverişi şusu busuuu derkennn daha da kolaylaşır bence (inşallah yani):52:

ahh ahh benim de evleneceğim günler gelecek miyki a cabaa :17::1:

An itibariyle uyanmış bulunuyorum hayırlı sabahlar herkese... Midem aç karnına çok kötü oluyor yav ne yesem ki acaba... Ekmek hakkımı sabah değil öğlen yada akşam mı kullansam bilemedim... En iyisi önce 3 ü bir arada ile başlayayım, midemin akıbetine göre karar veririm.

Son düzenleme:
Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Merhaba,
Günlüğün hayırlı olsun
10 kg ve 4 ay... Elbette ki yapabilirsin
Ben elimden geldiğince desteğe varım benim de motivasyonum düşmeye başlamıştı sayende kendimi de kontrollü gitmeye mecbur hissederim hem:34:
Buraya ne yedin ne içtin hep yaz - eksiklerimizi birbirimize söyleyelim hem psikolojik destek olalım hem de zayıflama konusunda ne dersin?:34:

bende 10 kiloyu 3 ayda vermeye çalışıyorum bugün 9. günüm ve yavaş yavaş incelmeye başladığımı hissediyorum. 10 günde bir tartılıp işi daha heyecanlı hale getirmeye çalışıyorum o yüzden tartıda kaç geleceğimi bilmiyorum :)

bu zaman sağlıklı kilo verebilmek için oldukça uzun. Kesinlikle başaracağına inanıyorum. aslına bakarsan ben ekstra hiçbir şey yapmıyorum. Öğün atlamayarak, abur cubur, pirinç-kızartma-un-şeker ve kahvaltı dışında ekmek yemeyerek zayıflamayı deniyorum. öğünlerimde çorba, sebze ya da ızgara oluyor. bir de 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum. Eski gömleklerimden birinin önü kapanınca bu yöntemin başarılı olduğuna inandım. hepimiz neyi yemememiz gerektiğini biliyoruz aslında, yemezsek bu iş hallolacaktır. Çok zorlanmadan rahat bir şekilde zayıflayacağına eminim :34:

Teşekkür ederim destekleriniz için :16: Sabah kahvaltı da 1 bardak 3 ü bir arada içtim. Öğlen 1 tabak ıspanak yedim. Akşamı da kurtarabilirsem iyi olacak ama, kuzenlerim sağ olsunlar süper akşam yemeği hazırlıyorlar.Kendimi nasıl kurtaracağım bilemiyorumm:56: Ya şu tabak ölçüsünü bilen var mı? Mesela 1 tabak yağsız garnitürlü makarna salatası kaç kalori?

Teşekkür ederim destekleriniz için :16: Sabah kahvaltı da 1 bardak 3 ü bir arada içtim. Öğlen 1 tabak ıspanak yedim. Akşamı da kurtarabilirsem iyi olacak ama, kuzenlerim sağ olsunlar süper akşam yemeği hazırlıyorlar.Kendimi nasıl kurtaracağım bilemiyorumm:56: Ya şu tabak ölçüsünü bilen var mı? Mesela 1 tabak yağsız garnitürlü makarna salatası kaç kalori?
şimdi tabak var tabak var:1:
ben bir tabak diye herşeyden yemem mesela - porsiyon ölçümü kaşıkla yaparım
7 yemek kaşığı haşlanmış makarna üstüne yoğurtla güzel bir öğün olur yaklaşık 300-400 kalori yapar ki bu da bir öğün için normal:34:

Ben de 7 yemek kaşığı makarna salatası yedim. Patates kızartması yedim ekmek yedim.Şimdi bunlar acaba kaç kaloridir.Ama gün boyunca 1 bardak kahveyle 4 kaşık ıspanak yedim yani akşam bu yediklerimde aslında almam gereken kaloriyi almış olmuyor muyum? Yani yine bu saatten sonra yemesem kilo veremez miyim? Akşam yemeğimi 5 30 yedim ama sonrasında 1 30 saat yürüdüm? Bu yediklerim toplamda kaç kalori olabilir? 1 bardak 3 ü bir arada,bir papates kızartması,3 dilim ekmek,7 kaşım yağsız makarna salatası kalori toplamı?

Not: Rejimi mi bozmazdım ama, evime ilk defa gelen misafir vardı ortamı bozmayayım dedim yoksa iradeliyimdir:nazar:

49 kg birden 60 lara çıkınca tartılmıyorum yani herhalde tartılırsam depresyona girerim :26: Sağolasın yine de katılırım ;)

Back
X