• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik eziyet bitti/ evden ayriliyorum

Assley159

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
875
1.255
113
Allahim ne yasadim ben diye sorgularken kendimi deli gibi suclu hissediyorum.Sonra diyorum ki nasil tek suclu sen olabilirsin ikili iliskide.Ruya gibi bir baslangic,ruya gibi bir dugun ama 3 yil sonrasinda ayrilik...Cok seviyordum kocami ,o da beni cok seviyordu ama hep bir onun ailesi sorunu vardi aramizda.Onun kör bir sekilde baglandigi,ve hassasiyeti bildigimden zerre kadar art niyet gutmedigim ama seytan kadin olarak ilan edilen ben.Anlatamadim.Yanlis anlatma yollarindan da gitmis olabilirim ama niye ben taraf olarak ilan ediliyorum? Niye esim ailesini arkasina alirken beni karsisina aliyor.Peki cok severken niye ben boyle ikilemlerin icinde deliriyorum? Ben miyim sorun cikartan? Anlamiyorum kizlar? Esimde beni anlamiyor.Peki niye yalniz hissesiyorum evlilikte bana ne olur ne olur birseyler yazin.Herkes sicacik evinde rahatken benim kocam bana ruhsal eziyet cektiriyor.Dayanamadim gidiyorum!!!!!

Hakkında hayırlısı olsun canım bazi insanlar yeni bir aile kurmayı beceremiyor kendi ailesiyle göbek bağını kesmiyor bu sebeple denge sağlayamıyor maalesef

Anam ucundan bakınca hatırladım senin eski konuyu şartlar ileri sürmüştü senin bey herşey onun istediği olacadı sende herşeye okey diyecektin 🙄 aman yavrum yoluna bak ardına bakma bacım 👍 Allah'ım kurtarsın

Eşlerin en hassas yeri aileleri onlar hakkında düşünce paylaşmak için aile den biri olmak lazım ama çogu erkek bu dengeyi kuramıyor
Evlendiği kişiyi eşi cocuklarının annesi gb kavramlara yerleştiremiyor onlar için evlilik henüz oturmuş degil

Siz ve çogu kadın aynı şeyi yaşıyor evlerin de mutlu olan saygın olan kadın sayısı az da olsa var onların eşleri anne ve eş ayrımı yapmıyor her ikisine de yer vermiş kalbinde

Acaba bu durum yabancı ulkelerde de var mi
Es.ailesi yuzunden biten evlilikler
Yoksa sadece bize mi ait
Bir aile cocugunun mutlu olmasini neden istemez
Yada kisi neden kurduğu yuvaya sahip çıkmaz
Ozaman otur ananla evinde
Neden ailelerine kul kole arıyorlar
Bunu erkek cocuklar bilhassa yapiyor.

Anam ucundan bakınca hatırladım senin eski konuyu şartlar ileri sürmüştü senin bey herşey onun istediği olacadı sende herşeye okey diyecektin 🙄 aman yavrum yoluna bak ardına bakma bacım 👍 Allah'ım kurtarsın
Evet ta kendisi.Kalp agrilarim basladi artik dayanamiyorum.Sevgi degil izdirap haline geldi.

Eşlerin en hassas yeri aileleri onlar hakkında düşünce paylaşmak için aile den biri olmak lazım ama çogu erkek bu dengeyi kuramıyor
Evlendiği kişiyi eşi cocuklarının annesi gb kavramlara yerleştiremiyor onlar için evlilik henüz oturmuş degil

Siz ve çogu kadın aynı şeyi yaşıyor evlerin de mutlu olan saygın olan kadın sayısı az da olsa var onların eşleri anne ve eş ayrımı yapmıyor her ikisine de yer vermiş kalbinde
Ne guzel ozetlemissiniz.Bizim icin varsa yoksa oncelikli onun ailesiydi.Annesiydi ,ablasiydi.girme benim alanima girme benim aile alanima derdi hep.patlama anina kadar da girdiysem alanlarina allah bana en buyuk cezayi versin bu kadar da vicdanim rahat.onlar benim alanimdaydi hep.ve isin en acisi esim bunlara zerre anlam vermedi.benim ablamlara bisey soyleme oraya girme dedi.beni hep cephe olarak aldi.ben bos konusan,duyulmayan bir vizilti gibi hissettim.

Yoksa sadece bize mi ait
Erkek cocuk sapkinligi diyorum artik.Oyle bir role sokmus ki kendisini herkese babalik,kocalik yapacak .bunlar ailede esek yetistiriliyor.

Ben de anlayamadım...
Şayet mümkünse biraz detay verseniz.
Hiçbir şey olmamış olsa bile kesinlikle bir şey oldu ama böyle sadece ayrılmak üzerı olduğunuzu fark edebiliyorum.
Evet.kusura bakmayin biraz boyle gizemli gibi yazdim.konu acmistim 3-5 gun once ama tabii kim nerden bilsin:) artik yilginlik haliyle.deli muamelesi gormekten,sizofrenik dusmanlar yaratiyosun,olmayan sorunlar cikariyosun,ruhsal problemin var ithamlarindan kendimi sorunlu olarak gormeye basladim.ya da ben gercekten cok problemli bir kadinim da cozulmesi gereken durumlarim var.hadi oyle bile olsam insan gel el ele verelim demez mi? Insanlar neler yasiyorlar da cozum uretmeye calisiyorlar.kafam yandi kusura bakmayin .

Eski konunuza baktım. Sakın barışmayın.

Eşiniz şartlar falan sunmuş. Siz de annenizin dört ay kalmasını şart koşsaydınız madem. Senenin yarısını zorunlu sebepler olmaksızın başkalarıyla geçirince ortada evlilik kalmaz zaten. En iyisi bırakın, gidip annesiyle yaşasın.

Allahim ne yasadim ben diye sorgularken kendimi deli gibi suclu hissediyorum.Sonra diyorum ki nasil tek suclu sen olabilirsin ikili iliskide.Ruya gibi bir baslangic,ruya gibi bir dugun ama 3 yil sonrasinda ayrilik...Cok seviyordum kocami ,o da beni cok seviyordu ama hep bir onun ailesi sorunu vardi aramizda.Onun kör bir sekilde baglandigi,ve hassasiyeti bildigimden zerre kadar art niyet gutmedigim ama seytan kadin olarak ilan edilen ben.Anlatamadim.Yanlis anlatma yollarindan da gitmis olabilirim ama niye ben taraf olarak ilan ediliyorum? Niye esim ailesini arkasina alirken beni karsisina aliyor.Peki cok severken niye ben boyle ikilemlerin icinde deliriyorum? Ben miyim sorun cikartan? Anlamiyorum kizlar? Esimde beni anlamiyor.Peki niye yalniz hissesiyorum evlilikte bana ne olur ne olur birseyler yazin.Herkes sicacik evinde rahatken benim kocam bana ruhsal eziyet cektiriyor.Dayanamadim gidiyorum!!!!!

Sizin iş olmazdı zaten gitsin ailesiyle yaşasın. Hayatına da kimseyi almasın başını yakmasın yazık

Eski konunuza baktım. Sakın barışmayın.

Eşiniz şartlar falan sunmuş. Siz de annenizin dört ay kalmasını şart koşsaydınız madem. Senenin yarısını zorunlu sebepler olmaksızın başkalarıyla geçirince ortada evlilik kalmaz zaten. En iyisi bırakın, gidip annesiyle yaşasın.
Haklisiniz.hep bir yerlerden bir cikis yolu aradim ama benim davada cikis yolu yok.rahat kalsin en iyisi.ben de kendimi degersiz hissederek hayatimi harcamam.

Gec bıle kaldın sart koymak nedır ya hadsız kendını ne sanıyorsa cekıp gıtkı kendının vazgecılmez olmadıgını hatta bı halt olmadıgını anlasın. Boylelerıne tavız verdınmı gerısı gelır sımdı ablası anası gelsın otursunlar beraber

Gec bıle kaldın sart koymak nedır ya hadsız kendını ne sanıyorsa cekıp gıtkı kendının vazgecılmez olmadıgını hatta bı halt olmadıgını anlasın. Boylelerıne tavız verdınmı gerısı gelır sımdı ablası anası gelsın otursunlar beraber
Canimdan bezdim.8 aydir abla anne mevzusu ko usuyoruz.ev cenaze evi gibi:) sanki biri olmus tobe yarabbim.zaten corona var heryer kapali benimki ablamla annem gelecek diye beni boguyor evde.

Canimdan bezdim.8 aydir abla anne mevzusu ko usuyoruz.ev cenaze evi gibi:) sanki biri olmus tobe yarabbim.zaten corona var heryer kapali benimki ablamla annem gelecek diye beni boguyor evde.
Okumustum konunu ozamanda demıatım sana asla kabul etme devamı daha kotu olur dıye. Zaten neden kabul edeceksınkı kendısı bulunmaz hınt kumasımı

Okumustum konunu ozamanda demıatım sana asla kabul etme devamı daha kotu olur dıye. Zaten neden kabul edeceksınkı kendısı bulunmaz hınt kumasımı
Burdan da mantikli destekler alinca kafam daha da netlesti.biletim valizlerim hazir.is bakicam falan.benim de kismette bu varmis:)

Yoksa sadece bize mi ait
üstün dökmenin çok güzel bir tespiti var " Avrupada evlilik tango gibidir, iki kişi arasında yapılır. Türkiyede ise halay gibidir, aileler arasında yapılır sülaleler karışır "

Back
X