• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik eziyet bitti/ evden ayriliyorum

Ne diyim ki. Bile bile lades demişsiniz, hala da hiçbisey değişmemiş. Bu saatten sonra da istediği gibi at koşturmaya devam eder, nasılsa gitseniz de donuyosunuz
Cok haklisiniz.Bu adama bu kadar dert acilmazmiz.Icime atmaliymisim o da beni kanser eder.Hop donduk mu yine bas noktaya.Neyse son valizlerimi de topliyayim.Birakamam seni havalimanina taksiyle git dedi.Nasil tasiyacaksam o kadar valizi.

Cok haklisiniz.Bu adama bu kadar dert acilmazmiz.Icime atmaliymisim o da beni kanser eder.Hop donduk mu yine bas noktaya.Neyse son valizlerimi de topliyayim.Birakamam seni havalimanina taksiyle git dedi.Nasil tasiyacaksam o kadar valizi.

Evi mi terkediyosunuz?

Allahim ne yasadim ben diye sorgularken kendimi deli gibi suclu hissediyorum.Sonra diyorum ki nasil tek suclu sen olabilirsin ikili iliskide.Ruya gibi bir baslangic,ruya gibi bir dugun ama 3 yil sonrasinda ayrilik...Cok seviyordum kocami ,o da beni cok seviyordu ama hep bir onun ailesi sorunu vardi aramizda.Onun kör bir sekilde baglandigi,ve hassasiyeti bildigimden zerre kadar art niyet gutmedigim ama seytan kadin olarak ilan edilen ben.Anlatamadim.Yanlis anlatma yollarindan da gitmis olabilirim ama niye ben taraf olarak ilan ediliyorum? Niye esim ailesini arkasina alirken beni karsisina aliyor.Peki cok severken niye ben boyle ikilemlerin icinde deliriyorum? Ben miyim sorun cikartan? Anlamiyorum kizlar? Esimde beni anlamiyor.Peki niye yalniz hissesiyorum evlilikte bana ne olur ne olur birseyler yazin.Herkes sicacik evinde rahatken benim kocam bana ruhsal eziyet cektiriyor.Dayanamadim gidiyorum!!!!!
Saki beni ve benim evliliğimi anlatmışsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Başlangıçlar gibi bitişlerde hayatımıza dahil.
Paşanın şartlarına uymadığın icin kendini kötü hissetme.
Sen bir kadınsın ve değerlisin değer görmediğin yerde durma bile

Şöyle düşün bir kere üzüleceksin birşeye üzüleceksin devam ettiğin müddetçe yeni olaylar olucak ve hep üzülüp uğraşacaktın. Tabi ki kimse böyle olsun istemez bu durumlarda en mantiklisi en az hasarı nasıl alırımla hareket etmek bencede

Başlangıçlar gibi bitişlerde hayatımıza dahil.
Paşanın şartlarına uymadığın icin kendini kötü hissetme.
Sen bir kadınsın ve değerlisin değer görmediğin yerde durma bile
Artik kafami temizlemek istiyorum.Olmayan evliligimin yasını tutarim bir sure sonrasinda da devam.Degeri şartla alacaksam gercek deger degildir ki o.

Ya bu ne arkadaş. Bir de erkeklerden duyalım karım ailesine aşırı düşkün diye. Biz neden evimizi yuvamızı biliyoruz sahipleniyoruz da bu erkekler bunu yapamıyor?

Seninle evliyim zaten tatillerimi bos vakitlerimi annemlerle geciricem diyen koca senindi dimi
Ayni sehirdeki aile gelip 4 ay kalacak diyen
Bugun annemlerle senin yuzunden gorusemedim diye bayagi bayagi afra tafra surat yapip kusen
O uyesin dimi simdi yukarida yazdiklarimi sakince oku sence ortada uzulecek bir evlilik olmusmu

Ben sadece seyi merak ediyorum bu adama bu bagimlilik normal degil uzmanla terapistle goruselim teklifinde bulunmusmuydunuz

Yani aile duskunu,aile bagimlisi cok konu okuyoruzda sizinki boyle hasta gibi birseydi kusura bakmayin belki tedavi olmasi gerekiyordur

Seninle evliyim zaten tatillerimi bos vakitlerimi annemlerle geciricem diyen koca senindi dimi
Ayni sehirdeki aile gelip 4 ay kalacak diyen
Bugun annemlerle senin yuzunden gorusemedim diye bayagi bayagi afra tafra surat yapip kusen
O uyesin dimi simdi yukarida yazdiklarimi sakince oku sence ortada uzulecek bir evlilik olmusmu

Ben sadece seyi merak ediyorum bu adama bu bagimlilik normal degil uzmanla terapistle goruselim teklifinde bulunmusmuydunuz

Yani aile duskunu,aile bagimlisi cok konu okuyoruzda sizinki boyle hasta gibi birseydi kusura bakmayin belki tedavi olmasi gerekiyordur
Esim 10 yildir psikoterapistle gorusen biri.Bana cok makul aaaa ne guzel danismani da var seklinde cok olumlu gelmisti.Psikoterapistle baya yol katetmisler ama demek ki bazi seyler degismiyor.Ben de onla evlendikten sonra terapiye baslamistim.Sonrasinda da artik ikimiz toptan terapistlik oldu.Beraber de gittik ama cozuk alamadik.

Ya bu ne arkadaş. Bir de erkeklerden duyalım karım ailesine aşırı düşkün diye. Biz neden evimizi yuvamızı biliyoruz sahipleniyoruz da bu erkekler bunu yapamıyor?
Bana şu bile kabul; gelsinler kalsinlar,yanlarinda olalim vs.Ama eşek gibi hep biz degil,ben hamile kalinca esimin ablasi hal hatir sorsun bu kadar fedakarliga,cocugum dustugunde nasilsin desin? Tesekkurler desin ilgilendiniz cocugumla desin.hep bize hep bize demesinler.o zaman ne keyif ne huzur kaliyor.esim salak benim,bumerang gibi.

Esim 10 yildir psikoterapistle gorusen biri.Bana cok makul aaaa ne guzel danismani da var seklinde cok olumlu gelmisti.Psikoterapistle baya yol katetmisler ama demek ki bazi seyler degismiyor.Ben de onla evlendikten sonra terapiye baslamistim.Sonrasinda da artik ikimiz toptan terapistlik oldu.Beraber de gittik ama cozuk alamadik.
Hakkinizda hayirlisi o zaman
Ben bu tarz konulara bunu hep yaziyorum cunku insanlar sonraki evrede ya terapide denememistik diye dusunebiliyor.Akillarinda kalabiliyor
Ama deneyenler her yolu denedim sonu yoktu uzmanindan bile sonuc alamadim olmadi diye daha duz bakabiliyor

Duzelmiyor demekki 10 yil ciddi bir sure
Olmuyorsada olmuyordur israrci olmakta yipratici simdi size ok verdimi ayriliga aile kardesler napiyorsunuz siz ne bosanmasi falan diye aramadilarmi

Son düzenleme:
Aslinda her an ,her dakika ayrilma noktasindayiz.Sorunlar şoyle baslamisti.Ilk once ben icsel olarak yasamaya basladim esimin kendi ailesine oncelik vermesinden.Kirmadan tatli tatli ifadeye etmeye calistim kendimi sert tepkiler aldim.bosanalim kabul etmiyosan seklinde.Ben de korkmaya basladim ya bu cocuk niye bosanalim diyor evlendik gecinelim seklinde idare etmeye basladim.Sonra baktim her durumda ( ben zaten esimleyim,evimdeyim) esim once ailesini tercih ediyor cunku zaten ben senle beraberim diyor.Bunlar baska sorunlarla da katlandi katlandi benim icin ifade edilemez esim tarafindan da bunlar kabul edilemez ben sorunlu insanim seklinde algilaninca dayanamadim annesine actim konuyu.annesiyle konusmam bomba etkisi yaratti.ben delirecegime annesi ve kocam delirdi.ve ben dayanamadim atladim gittim anneme.ve elim ayagim titredi konusmak yuzlerini gormek istemedim.sonra ben ne yaptimlar havada ucustu.hep tehdit ettin beni dedim.bosanalim diye diye bitirdin beni dedim.kac kere dedim dedi.kac keresimi var ben guvensiz hissesiyorum dedim.derken sonuc bu.
Çocuğun var mı?

Hakkinizda hayirlisi o zaman
Ben bu tarz konulara bunu hep yaziyorum cunku insanlar sonraki evrede ya terapide denememistik diye dusunebiliyor.Akillarinda kalabiliyor
Ama deneyenler her yolu denedim sonu yoktu izmanindan bile sonuc alamadim olmadi diye daha duz bakabiliyor

Duzelmiyor demekki 10 yil ciddi bir sure
Olmuyorsada olmuyordur israrci olmakta yipratici simdi size ok verdimi ayriliga aile kardesler napiyorsunuz siz ne bosanmasi falan diye aramadilarmi
Su yazdiginiz paragraf varya son paragraf.Birakin napiyorsunuz demeyi evlendigimizden beri bir kere bile ne aradilar ne de aramalarima cevap verdiler.Kuru tavir yapsam anliycam ,hak vericem.Ararlar mi onlar? Benim esim benim burnumu yere dusurur de onlara aratmaz.Ailem benim kutsalim der,anneme sevdigime saldirdin der.saldirmak demek ne demektir? Konusmak bile saldirmak bunlarin lugatinda.hep anasinin sisirmeleri cok belli.adam halen ikimizi alip ne konustunuz demiyor.annesinden dinlemis laflari bana kulak tikiyor.biletim ,esyalarim hazir.

Çocuğun var mı?
Yok adam en son ev almam cocuk yapmam tum tatil vs lerimi ailemle geciricem cunku senle evliyim (buda mantiksizligin kacinci leveli bilemedim ama)6 ayda bir annem kizkardeslerim gelicek 2 ay kalacak seklinde sartlar sunmustu
Ayrilmaya karar vermis

Allahim ne yasadim ben diye sorgularken kendimi deli gibi suclu hissediyorum.Sonra diyorum ki nasil tek suclu sen olabilirsin ikili iliskide.Ruya gibi bir baslangic,ruya gibi bir dugun ama 3 yil sonrasinda ayrilik...Cok seviyordum kocami ,o da beni cok seviyordu ama hep bir onun ailesi sorunu vardi aramizda.Onun kör bir sekilde baglandigi,ve hassasiyeti bildigimden zerre kadar art niyet gutmedigim ama seytan kadin olarak ilan edilen ben.Anlatamadim.Yanlis anlatma yollarindan da gitmis olabilirim ama niye ben taraf olarak ilan ediliyorum? Niye esim ailesini arkasina alirken beni karsisina aliyor.Peki cok severken niye ben boyle ikilemlerin icinde deliriyorum? Ben miyim sorun cikartan? Anlamiyorum kizlar? Esimde beni anlamiyor.Peki niye yalniz hissesiyorum evlilikte bana ne olur ne olur birseyler yazin.Herkes sicacik evinde rahatken benim kocam bana ruhsal eziyet cektiriyor.Dayanamadim gidiyorum!!!!!
Tatlım bilemezsin kim evinde huzur içinde yaşıyor vs. Sen kendine odaklan herkes hak ettiğini elbet bir gün yaşayacaktır. Sana şart koşan bir adam var karşında. Boşver git kurtul. Yazmıştım önceki konunda bana da eski eş kişisi şart koşmuştu. Ben evdi terk edip ailemin yanına gelmiştim. Ailesi bir gün olsun aramadı oysa benimle hiç problemleri yoktu. İki ay öncesinde gelip bir ay kalmışlardı. Sabah okula gitmeden kahvaltılarını hazırlardım akşam gelir yemek yapardım. Gece sütlerine kadar. Ailemle de asla problem yaşamamışlardı. Ama oğullarının cebine para koyup git kendine eşyalı ev tut demişler. Elti kişisi( babamlarla bitişik oturuyorlar onunla da hiç sorunum yoktu) beni gördü balkonda kafasını çevirip içeri girdi. Eski eş arardı arkadan elti hanımın kahkahaları gelirdi. Çok acı çekiyordum. Asla beddua etmedim. Hep dedim allahım hepimize hak ettiğimizi yaşat içimi biliyorsun. Sonra eltinin çocuğunun olmadığını duydum (8 yıllık evliler). Asla mutlu olmadım bu durumdan ötürü. Kendimle ilgilendim hep ve unuttum. Herkes hak ettiğini yaşasın. Ne oldum asla demicez yolumuza bakacağız. Üzülme. Onlar üzülsün seni kaybettikleri için.

• Beğen
Reactions: LSD
Back
X