- 30 Kasım 2019
- 12.789
- 41.096
- 598
- Konu Sahibi Bissunicole
Hanımlar iyi pazarlar.
Oldukça zor bir durumdayım yardımınıza ihtiyacım var.
Benim 30lu yaşlarda bir kardeşim var. Kendisi okumadı , çalışmakta istemiyor.
Bütün gün evde yatıyor. Farklı konulara girip konuyu kapattırmak istemiyorum ama bazı bilgileri zaruri yazacağım. Mehdi gelecek , kıyamet yaklaşıyor , çalışmak boş okumak boş gibi söylemleri mevcut.
Sosyal hayatı yok. Dili çok sivri. İletişim kurmayı asla bilmiyor. İnsanlar bu sebeple asla arkadaş olmuyor. Karşı cins durumu zaten yok.
Psikoloğ , psikiyatrilere gittik ama asla teşhis koyamadılar. Hasta olduğunu düşünüyorlar ama teşhis yok.
Evde anne ve babama eziyet ediyor.
Gece kapı duvar yumrukluyor , tuhaf sesler çıkarıyor.
Hatta anneme şiddet uygulamaya falan çalıştı...
Babam olmasa devamı gelir. Ama onlar artık genç değiller. Bir süre sonra güçleri yetmeyecek.
En son bu sabah annemle babamla oturduğu binayı yapan mühendisi bulup hakaretvari mesajlar atmış. Ve bu ilk değil. Çeşitli insanlara mesajlar atıyor bu tarz. Cahiller , eşşekler bilmem ne...
Bu oğlana tanı koydurup hastaneye , psikiyatriye yatması gerekiyor.
Ne yapabiliriz yardımcı olun lütfen.
Oldukça zor bir durumdayım yardımınıza ihtiyacım var.
Benim 30lu yaşlarda bir kardeşim var. Kendisi okumadı , çalışmakta istemiyor.
Bütün gün evde yatıyor. Farklı konulara girip konuyu kapattırmak istemiyorum ama bazı bilgileri zaruri yazacağım. Mehdi gelecek , kıyamet yaklaşıyor , çalışmak boş okumak boş gibi söylemleri mevcut.
Sosyal hayatı yok. Dili çok sivri. İletişim kurmayı asla bilmiyor. İnsanlar bu sebeple asla arkadaş olmuyor. Karşı cins durumu zaten yok.
Psikoloğ , psikiyatrilere gittik ama asla teşhis koyamadılar. Hasta olduğunu düşünüyorlar ama teşhis yok.
Evde anne ve babama eziyet ediyor.
Gece kapı duvar yumrukluyor , tuhaf sesler çıkarıyor.
Hatta anneme şiddet uygulamaya falan çalıştı...
Babam olmasa devamı gelir. Ama onlar artık genç değiller. Bir süre sonra güçleri yetmeyecek.
En son bu sabah annemle babamla oturduğu binayı yapan mühendisi bulup hakaretvari mesajlar atmış. Ve bu ilk değil. Çeşitli insanlara mesajlar atıyor bu tarz. Cahiller , eşşekler bilmem ne...
Bu oğlana tanı koydurup hastaneye , psikiyatriye yatması gerekiyor.
Ne yapabiliriz yardımcı olun lütfen.