Yaklaşık 12 gün önce ilişkim oldu ilişkim reglim bittikten 2 gün sonraya denk geliyor takvimde risk gösteriyormus sonradan fark ettim ve kondom ile korunduk muhtemelen ona da boşalmadı ama ilişkiden 7 gün sonra mide bulantısı başladı devam ediyor ben stres yaptıkça sanki diğer belirtileri de yaşıyorum sizce risk çok mu ya da ben mi psikolojik olarak yaşıyorum bu mümkün mü? Mide bulantısı için erken diye düşünüyorum reglime de 6 gün var
Psikolojik tabiki. Mide bulantıları regl gecikmesinden sonra başlıyor gebelikte. Evet yumurtlama döneminde olmuş ilişkiniz, korunduysanız sıkıntı yoktur
Psikolojik tabiki. Mide bulantıları regl gecikmesinden sonra başlıyor gebelikte. Evet yumurtlama döneminde olmuş ilişkiniz, korunduysanız sıkıntı yoktur
Askm kondom ile korunduk ve benim o an acelem vardı erken bıraktım boşalmasına fırsat vermemisimdir ve kondomsuz temas bile olmadı bunları biliyorum ama bu ilişkide çok stres yaptım ilk andan beri kafama takıldı o yüzden 6-7 gün sonra bulantım başladı ve devam ediyor reglime de 5 gün kaldı aslında pms belirtileri de yaşamaya başlıyorum yavaştan kaygım artıyor.