• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik olarak iyi değilim, ne yapmalıyım kızlar //acil yardım ltfn :')

kataraktpenguen17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2025
39
23
3
27
selam kızlar, ben bundan bir süre önce oldukça bakımlı ve hayat enerjisi olan bir insandım, ama bir süredir iş yerinde ve aile hayatımda sıkıntılar yaşıyorum, iyice karanlığa doğru sürüklenmiş durumdayım, önceden aşırı bakımlıydım makyaj yapmayı çok severdim, kırmızı rujum dudağımdan eksik olmazdı öyle söyleyeyim, ama şimdi ne yapsam o enerjim yok, artık eskisi gibi kendime bakayım, saçlarıma maskeler, cildime türlü türlü bakımlar, makyajlar yapasım gelmiyor, sadece temel bakımlarımı yapıp günü bitiriyorum o gün çok iyisem falan anca öyle bir iki bişey sürüyorum kendimi de beğenmemeye başladım ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin

selam kızlar, ben bundan bir süre önce oldukça bakımlı ve hayat enerjisi olan bir insandım, ama bir süredir iş yerinde ve aile hayatımda sıkıntılar yaşıyorum, iyice karanlığa doğru sürüklenmiş durumdayım, önceden aşırı bakımlıydım makyaj yapmayı çok severdim, kırmızı rujum dudağımdan eksik olmazdı öyle söyleyeyim, ama şimdi ne yapsam o enerjim yok, artık eskisi gibi kendime bakayım, saçlarıma maskeler, cildime türlü türlü bakımlar, makyajlar yapasım gelmiyor, sadece temel bakımlarımı yapıp günü bitiriyorum o gün çok iyisem falan anca öyle bir iki bişey sürüyorum kendimi de beğenmemeye başladım ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin
yapacağın tek şey vakit kaybetmeden yardım alman.

Bunu biz bilemeyiz,hayatınızdaki eksiklikler nelerdir ne için bu reaksiyonları veriyorsunuz bunları belirtmemişsiniz,hayatınızla ilgili beklentileriniz bittiyse umduğunuzu bulamadıysanız bu boşluk yerini boşvermiş bir ruh haline bırakabilir,sorunun kaynağı çözümü beraberinde getirir önce sorunun kaynağını bulun sonra çözmeye çalışın,durduk yere oluyorsa rutin bir yaşam sizi sıkmış olabilir bunun çözümü zaten basit rutin bir hayat çözümsüz bir darda kalıştan herzaman daha kolay çözülür.

Bunu biz bilemeyiz,hayatınızdaki eksiklikler nelerdir ne için bu reaksiyonları veriyorsunuz bunları belirtmemişsiniz,hayatınızla ilgili beklentileriniz bittiyse umduğunuzu bulamadıysanız bu boşluk yerini boşvermiş bir ruh haline bırakabilir,sorunun kaynağı çözümü beraberinde getirir önce sorunun kaynağını bulun sonra çözmeye çalışın,durduk yere oluyorsa rutin bir yaşam sizi sıkmış olabilir bunun çözümü zaten basit rutin bir hayat çözümsüz bir darda kalıştan herzaman daha kolay çözülür.
sanırım çok sıkıldım dediğiniz gibi, rutin artık bana boğucu geliyor ve beni sıkıyor, üstelik uzun yıllardır çalışıp didiniyorum sanırım biraz yoruldum, önceden başarının çok fazla şey getireceğine inanırdım tabiki ekonomik refah sağlıyor (ki Allah hepimize bol bol versin) bazı şeylere de derman olmuyor, ne yapsam ne etsem bilemedim

İş yeri ve hayatınızdaki sıkıntılar neler bunlardan niye bu kadar etkilendiniz ?
işyerinde bir süredir patronla anlaşamıyoruz, normalde 5 kişiydik 3 ü çıktı ve geriye iki kişi kaldık AMA İŞLER AZALMADI kızlar, biz şu an arkadaşımla birlikte 5 kişilik işleri 2 kişi yapmaya çalışıyoruz, her gün stresli ve işleri halletmekle süresinde yetiştirmeye çalışmakla geçiyor, özellikle ben dışarıdaki her işe koşmak zorunda kalıyorum (arkadaş muhasebe kısmıyla da ilgilendiğinden genelde ofiste durmak zorunda kalıyor) ve hem normal işler hem dışarısı aşırı yoruluyorum, 2 yakın arkadaşımla da yollarımızı ayırdık asla hak etmediğim şekilde bana kötü davrandılar, biraz doldum sanırım artık güneşi görmek bana heyecan vermiyor gibi bilmiyorum

Seni dibe ceken seyler nelerdir bebisim?
işyerinde bir süredir patronla anlaşamıyoruz hayatım, normalde 5 kişiydik 3 ü çıktı ve geriye iki kişi kaldık AMA İŞLER AZALMADI, biz şu an arkadaşımla birlikte 5 kişilik işleri 2 kişi yapmaya çalışıyoruz, her gün stresli ve işleri halletmekle süresinde yetiştirmeye çalışmakla geçiyor, özellikle ben dışarıdaki her işe koşmak zorunda kalıyorum (arkadaş muhasebe kısmıyla da ilgilendiğinden genelde ofiste durmak zorunda kalıyor) ve hem normal işler hem dışarısı aşırı yoruluyorum, 2 yakın arkadaşımla da yollarımızı ayırdık asla hak etmediğim şekilde bana kötü davrandılar, biraz doldum sanırım artık güneşi görmek bana heyecan vermiyor gibi bilmiyorum

işyerinde bir süredir patronla anlaşamıyoruz, normalde 5 kişiydik 3 ü çıktı ve geriye iki kişi kaldık AMA İŞLER AZALMADI kızlar, biz şu an arkadaşımla birlikte 5 kişilik işleri 2 kişi yapmaya çalışıyoruz, her gün stresli ve işleri halletmekle süresinde yetiştirmeye çalışmakla geçiyor, özellikle ben dışarıdaki her işe koşmak zorunda kalıyorum (arkadaş muhasebe kısmıyla da ilgilendiğinden genelde ofiste durmak zorunda kalıyor) ve hem normal işler hem dışarısı aşırı yoruluyorum, 2 yakın arkadaşımla da yollarımızı ayırdık asla hak etmediğim şekilde bana kötü davrandılar, biraz doldum sanırım artık güneşi görmek bana heyecan vermiyor gibi bilmiyorum
Bu kadar dert ile depresyona girmeyin arkadaşlara uğurlar olsun varsa bir çözümü bulunur Yoksada yollar ayrilabilir bunu çok düşünmeyin zamana bırakın.Uykunuza dikkat edin vitamin alın bunu doktora sorun belki iş yeri yeni birilerini ise alır belki siz yükselir vazgeçilmez olursunuz belki daha iyi bir iş bulursunuz yorgunluk olur geçici dayanırım diye düşünüp biraz daha iyi olmaya gayret edin yapın bakımınızı elinizden geldiğince ailevi meseleleri yazmadığınız için birşey diyemiyorum depresyondan çıkmakla uğraşmak yerine girmemeye daha çok odaklanın

Back
X