Psikolojik olarak kusma isteği

Hllzzydn

Görkem Eda'nın Annesi
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
51
52
29
arkadaşlar ben nişanlandıktan sonra başladı bu durum şimdi evliyim hâlâ devam ediyor akşam yemeği yediğim an kusuyorum gittikçe zayıfladım 8-9 aydır bu meletle uğraşıyorum ne doğru dürüst kahvaltı yapabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum çok kötü birşey tedaviye başladım 2 gün oldu ilaç kullanıyorum ilaçlarda ağır biraz tavsiyesi olan var mı acaba?

Son düzenleme:
psikiyatri Canım yanlş yazmşm.

Bu probleminizin altinda psikolojik bir neden yatıyor psikologa gidip onunla birlikte bunu cozmeye calisin
Bu midede bir hastalık degil ki ilacla gecsin
İlacla duzelenlerde olmustur ama bunun kesin bir garantisi yok

Canım,o his genelde istenmediğin bir durumun,olayın içindeysen,anlaşılmadığını veya çevren Tarafından önemsenmediğin hissi,anne-baba yani asıl aileden gelen sevgi yetersizliği,bir olay sebebiyle kendini suçlu görme veya başkalarınca görülme durumunda olabiliyor.birden çok sebebi var.bence başlangıcına bakıp sebebini bulursan rahatlayacaksın.

İşte benim ailemlede eşimlede problemim yok kusmaya alıştığım için böyle olduğunu düşünüyorum doktorumda onayladı tedaviye başladım bakalım :110:

Blumia nervosa mısın yoksa? Sakın zayıflamak için kusma, ölüme götürür bu ve çok ciddi bir hastalıktır.

X