- 15 Şubat 2018
- 2.703
- 8.818
- 158
- Konu Sahibi Babygirlimm
Tabi hastaliklar karsilastirilmaz ama ben panik atak hastasiydim, olur olmaz krizler, bas dönmesiyle sokak ortasi kafami kaldiramayacak hale gelmeler, panik atak iste belirleti az cok bilen vardir
Ilac tedavisine baslandi ama bu sefer de sinavlari umursamaz oldum ki ilaclar öyle basit ilaclar degil
Ben kafama göre aniden biraktim tabi birakilmamaliydim dozu düsürülerek birakilmaliymi, ilk üc gün cok ama cok kötü gecti aniden biraktigim icin
Sonra da savastim, yenilmeyecegim, dedim, hirs yaptim
Meydan okudum ynai hayata, cünkü özgürlügüme cok düskünüm haplar bile baski altina aliyor
Nasil yani diyordum buna mecburmuyum, ben karakter olarak birseye mecbur kalmayi sevmem
Sonrasi iste küllerinden dogma süreci
Dibe cöküsün bir de yükselisi vardir
Kendi cabalarimla kendimi tedavi ettim, tabi panik atakta böyleydi bu doger rahatsizliklari bilemem, yardimsiz olmaz belki
Ama benim hiyakeym bu, belki umut olur diye yazdim
Savasacak gücü bul kendinde, sen vucudunun ve beyninin efendisisin
herseyi kontrol edecek, düzeltecek gücün var, ortaya cikarmalisin sadece
Merhaba, kriz geldiginde benim gibi mi hissediyorsunuz?
Bana bir kac gundur birseyler oluyor. Icim buz gibi oluyor, uyusma mi desem urperme mi desem garip bir his karnimdan baslayip bacaklarima ve kollarima yayiliyor. Ve kalbim birden inanilmaz sekilde carpiyor. Belki de 200 u buluyordur o sirada dakikada kalp atisim.Bayilacak gibi oluyorum.

Aslinda normal bir insandim ama babam vefat ettikten sonra (2011) psikolojik olarak cok etkilendim.Uykudan sicrayarak uyandim hep. Herseyin en kotusunu dusunmeye basladim.
Ama Ilk kez 2015 te bu sekilde kalp carpintisi oldu. Ondan sonra ara ara senede 1 ya da 2 kez oldu. Oyuzden cok uzerine dusmedim. Sadece herseyin en kotusunu dusundugum icin psikiyatriste gittim ilac verdi kendimi iyi hissedince biraktim. ( biliyorum hata) Ama son 3-4 gecedir her gece fena oluyorum. Sanirim bende de panik atak var. Ilac kullanmak istemiyorum

Gectigimiz gunlerde firtina varken ucaktaydim cok sallandi ve cok zor bir inis yaptik cok korktum. Sanirim bu tetikledi..