psikolojik rahatsızlık araştırması

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.583
3.395
Başkalarının yanında kedi gibi sus pus olan ama karısının ve çocuğunun yanında sürekli konuşan hep eleştiri yapan ,hakaret eden ,küçümseyen ,hep eşini küçümseyen ,şiddete eğilimli bir kişinin rahatsızlığı ne olabilir ?

Dışarıda kendini yeterince iyi ifade edemeyen, korkak ve büyük ihtimalle geçmişte fazlasıyla dışlanmış bir insan imajını çizdi bu kişi bana. Yine de bir psikolojik rahatsızlık tanısı koyabilmek için uzman bir psikolog ile görüşmesi lazım. Altından daha neler neler çıkar sonra kim bilir...

Başkalarının yanında kedi gibi sus pus olan ama karısının ve çocuğunun yanında sürekli konuşan hep eleştiri yapan ,hakaret eden ,küçümseyen ,hep eşini küçümseyen ,şiddete eğilimli bir kişinin rahatsızlığı ne olabilir ?
hemen cevap veriyorum hastalığın ismini bilmiyorum ama toplum içinde horlanan adam hesabına alınmayan ezilen beyler evde bu tutumu sergiliyorlar...

bunların bir değişiği de evde , dışarıda süt dökmüş kedi gibi olup ta , gerçek dünyadan sanal dünyaya geçince klavye delikanlısı kesilen kişiler, nasıl olsa sanal da tanınmıyor, söylediğiniz insan tipi de dışarıda o kadar siliktir ki evde olmak istediği surete ve kişiliğe bürünür , gerçek hayatta kafasına vurula vurula dövülen insandır eziktir, bildiğin ezik.

aşağılanmış bir çocukluk geçirmesinden mütevellit yoğun aşağılık kompleksi ve özgüven eksikliği... her kimse onun adına üzüldüm böyle davranmayı o da istemezdi eminim :KK43:

Komplekslıdir.kişilik bozukluğu vardır.İyi manyaktır.Karısından iyi bir dayak yemesi şarttır.Mum olur ve iyileşir...

Cevapları ben de merak ediyorum, eşim bana ve ailesine böyleydi..dışarıda uyumlu, nazik,neşeli, sevecen olan insan evde tam zittiydi.
Benim eşim mutsuz, kavgalı bir aile de büyümüş bundan olabilir diyorum. Baba sinir hastası anne de bunları bildiğine salarak, her dediğini yaparak yetiştirdiği için hep ben bilirim havalarında..

zamanında ailesinden takdir görmemiş beğeni almamış hep kavgann tartışmanın stresın ıcınde kalmış özgüveni yersiz bencil insan profili

Cevapları ben de merak ediyorum, eşim bana ve ailesine böyleydi..dışarıda uyumlu, nazik,neşeli, sevecen olan insan evde tam zittiydi.
Benim eşim mutsuz, kavgalı bir aile de büyümüş bundan olabilir diyorum. Baba sinir hastası anne de bunları bildiğine salarak, her dediğini yaparak yetiştirdiği için hep ben bilirim havalarında..
böyleydi derken anlamadım ,Şimdi değil mi ,şimdi eşiniz değil mi ,şu an yaşamıyor mu ?

böyleydi derken anlamadım ,Şimdi değil mi ,şimdi eşiniz değil mi ,şu an yaşamıyor mu ?
Su anda ayriyiz, ne boşanmaya geliyor ne barışmaya..ayrılma nedenimiz senin bahsettiğin sebeplerle çıkan tartışmalar oldu genelde..psikoloğun bize fayda etmeyeceğini düşünüyor. Bir seans gittik öyle karar kıldı kendisi

bizler ve burası teşhis için uygun değil bence. teşhis koymaya çalışmak lakap takmaktan öteye gitmez. psikoloğa gitmeli

bizler ve burası teşhis için uygun değil bence. teşhis koymaya çalışmak lakap takmaktan öteye gitmez. psikoloğa gitmeli
elbetteki öyle ama buna razı olmayan insanlar var .Karınca kararınca çözmeye çalışıyoruz işte.

X