Ben yaklaşık bir yıldır doktora gidiyorum hatta dün daha yeni psikoloktan geliyorum sana kafanı dagıtacagin şeyler yap ya da ilaç vermek ten başka bir şey yapmıyor o ilaçta keşke geçirse ama geçirmiyorAcilen hemde çok acilen doktora gidin lütfen. Ne böyle biri olmak isterim ne böyle birinin yakınımda olmasını isterim. Çok ciddi şekilde rahatsız geldiniz bana. Dermanı burada aramayın lütfen.
kesinlikle katılıyorum acil yardım alınAcilen hemde çok acilen doktora gidin lütfen. Ne böyle biri olmak isterim ne böyle birinin yakınımda olmasını isterim. Çok ciddi şekilde rahatsız geldiniz bana. Dermanı burada aramayın lütfen.
Ben yaklaşık bir yıldır doktora gidiyorum hatta dün daha yeni psikoloktan geliyorum sana kafanı dagıtacagin şeyler yap ya da ilaç vermek ten başka bir şey yapmıyor o ilaçta keşke geçirse ama geçirmiyor
Ama ilaç en azından bir nebzede olsa bu durumdan kurtulmanızı sağlar. Bakın bu şekilde yanınızda kimse kalmaz.Ben yaklaşık bir yıldır doktora gidiyorum hatta dün daha yeni psikoloktan geliyorum sana kafanı dagıtacagin şeyler yap ya da ilaç vermek ten başka bir şey yapmıyor o ilaçta keşke geçirse ama geçirmiyor
Haklısın doktoru 5 6 defa olmuştur değişelibelki de düzenli almıyorusnuz ya da dediklerini düzenli yapmıyorsunuz
ya da doktorunuzu değiştirin.
onun yapamadğını biz burda bir forumda nasıl yapalım
Ben hiç bir şey anlamadım...
17 yaşındayımyaşın kaç
arkadaşının babasının nereye gittiği sana neden dert oluyor
ailen yok mu kaç kardeşsiniz anne baba var mı işleri ne
yani biraz kendini anlatsana
iğne dediğin bildiğimiz eşarp iğnesi galiba
bana çok mükemmeliyetçi bir ortamda yetiştiğin, dünyanın hep senin istediğin çizgide gitmesini istediğin, azıcık değişikliğe uyum sağlayamadığın izlenimi yarattın
doktorun ilacını düzenli kullanmanı söylemedi mi yeterli gelmezse doz artırır zira cidden takıldıkların olağan değil
O bölümü aslında arkadaşım da ayrılmaktı aslındaVALLA RUSYALI BÖLÜMDEN BEN DE PEK BİR ŞEY ANLAMADIM
Evet bunlar iyi fikirler ama olay bu boyuta gelince kafamı rahatlatıcak şeyler fayda etmiyorOkb bu bence. Her gun yarim saat spor yapin ya da yuruyus. Bir az iyi geliyor psikolojiye. Sacma sapan seylere takinti yapmamaya, batil inanclar uydurmamaya calisin
Ben ilacı önceden kullanmıştım sonra bırakmıştım ama şimdi yine baslicam sonuç onu gösteriyor ilaç aslında sorunuma çözüm olsa koşa.koşa giderim düşük doz veriyor lar zaten17 yaşındayım
Arkadaşım babasının gitmesi bana dert olmasının sebebi psikolojimin bozulmuş olması aslında babasıyla diyaloğum bile yoktur
Daha çok olaya yoğunlaşmaya çalıştım çünkü olay uzun kendimi pek anlatamadım
Evet iğne dediğin maalesef ki bir eşarp iğnesi
Ben yaklaşık bir yıldır doktora gidiyorum hatta dün daha yeni psikoloktan geliyorum sana kafanı dagıtacagin şeyler yap ya da ilaç vermek ten başka bir şey yapmıyor o ilaçta keşke geçirse ama geçirmiyor
[/QUOTEÜniverstelerin psikiyatri bölümlerinden randevu almaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?