Arkadaşlar önceki açtığım konularla lütfen beni yargılamayın anlatırken utanacağım bir şey anlatmak istiyorum benim arkadaşım biz Rusya'ya gidicez demişti ve ben müthiş bir bunalımın içine girmiştim sonra hayır gitmicem diye sonuçlanmış ve geçmişti sonra yine bana babasının Ankaraya gideceğini söylemişti ve aslında beni ilgilendiren bir şey yoktu ama öyle söyleyince başımdan kaynar sular dökülmüştü aslında babası gidicekti arkadaşım değil ben yine aynı şeyler başıma gelmişti hiçbir şeyden zevk alamıyordum sürekli ağlıyordu gerçekten çok zor bir durumdu benim için aslında mesele o değil ve ayrıca arkadaşımı çok sevmiyorum bilinçaltıma yerleşmiş olsa gerek ki bu başıma geldi tekrar arkadaşımla konuştum ve büyük bir tartışma sonrası ve yine gitmeyeceğini söylemesiyle geçti bu satırları yazarken inanın o kadar zorlanıyorum ki ve onunla konuşurken artık saçma sapan bir şeye takıldığımı anladık psikolojim iyice bozulmuş olsa gerek biz okulda dış kontrolü için bizi çağırdılar o ana kadar mutluydum sonra iğnem düştü beni bir sıkıntı bastı gözümle arıyordum ama bulamıyorum dum ve o gün bulamadımda ertesi günlerde ve onu bulucaksın ve geçicek diye telkinde bulunuyordum ve düşünün ki önemsiz bir iğne için gün boyu ve sabah kalktığınızda aklınıza geliyor çünkü artık saçma sapan şeylere takmaya başlamıştım ve bunu kendi içimde yaşıyordum ama bu seferki durumum arkadaşımın gitmesi ya da babasının gitmesi gibi ağır olmadığını içimde hatırlatıyordum İnşaAllah anlatabiliyorumdur okulda deneme olduğumuz bir gün deneme kitapçığını arkadaşıma verim mı diye düşürken en sonunda vermiştim ve sonra pişman olmuştum ve sonra aklıma zaman geri alsam da vermeseydim diye düşündüm aslında ortada bir şey yok zamanı geri alamayacağımı düşündüğümde yine ben bir çıkmaza girmiştim iğne olayına tekrar gelicek olursak iğneyi bulmuştum ama geçmemişti mutsuzluğum evet bunu okurken size çok saçma gelebilir ama durumum böyle yaklaşık 1 aydır böyle her sabah uyandığımda bu düşünceler le uyanıyorum ve gün boyu devam ediyor evet kendimi iyi hissettirecek aktivitiler yapmaya çalışıyorum o an kendimi iyi hissediyorum ama sonra yine o mutsuzluk evresine geçiyorum evet bu yaşadıkların psikolojik nasıl düşürsen öyle olur dediğinizi duyar gibiyim ama bunu yaşayan daha iyi bilir size olayın ciddiyetini şöyle söylim artık tımarhaneleri araştırmaya başlamıştım sadece psikolağa psikiyatri ye git diye yorum atmayın eğer gerçekten çok iyi sonuçlarla sizi gönderen ya da tanıdıklarınızdan duyduğunuz isimlerini söyleyebilirsiniz ya da bitkisel ya da alternatif tıp gibi işe yaradığını düşündüğünüz varsa yazın gerçekten çok ihtiyacım var